Jak dále používat Čaromocná slova

Milí přátelé, než se pustíte do komponování Čaromocných slov, je důležité si vše důkladně promyslet. Je užitečné nejprve si všechno napsat. Doporučuji vám udělat si seznam prvořadých problémů (kterých se zbavíte) a primárních cílů (které uvedete do pohybu). Udělejte si dva sloupečky vedle sebe:“Zrušit“ a „cíle“.Teď vidíte naprosto jasně,čeho se chcete zbavit a čeho chcete dosáhnout.
Pokud jde o cíle,začněte vyjmenováním hodnot či kvalit,kterých chcete v životě dosáhnout,jako je zdraví,štěstí,láska či prosperita.To jsou podstaty. Formy,ve kterých přijdou,dosud nejsou specifikovány.

Nyní jmenujte specificky vše,co chcete nebo potřebujete,aby váš život byl příjemnější nebo alespoň snesitelnější.Nepopírejte žádnou potřebu,ať je jakkoli přízemní.Zapište si všechny:opékač topinek,auto,myčku nádobí,nové šaty,cokoliv.To jsou formy.Nebojte se,je naprosto správné pomáhat si Čaromocnými slovy,abychom do svého života vnesli takovéto formy – praktické předměty.

Formy jako peníze na nájem,na účet za telefon a výlet na Aljašku spadají do podstatové kategorie „hojnost“ či „prosperita“.Jestliže budete pracovat s Čaromocnými slovy s cílem hojnosti nebo prosperity,obdržíte dostatečné množství peněz,abyste mohli zaplatit účty a vše,co potřebujete.O to se můžete postarat tím,že se ve svých Čaromocných slovech zaměříte na podstatu.Nemusíte vyjmenovávat všechno to ostatní (tedy formy,protože o ně už bude postaráno tím,že dosáhnete celkové podstaty).

Je-li vašim cílem forma,je užitečné uvažovat o kategorii (pokud jde o podstatu),ve které budete určitou formu „klasifikovat“.Například když pronášíte Čaromocná slova,která vám mají pomoci sehnat auto,zeptejte se sami sebe:“Co potřebuji (pokud jde o podstatu),abych se dostala k tomu správnému automobilu,který je pro mne nejlepší?“ A potom se například  můžete rozhodnout,že formu „Automobil“ budete mínit jako manifestaci dvou hlavních podstat – moudrosti a bohatství.
Pak budou Čaromocná slova znít takto:

Je Jediná Síla
Jež je dokonalým bohatstvím a moudrostí
a Já (vaše jméno),dokonalý projev této Síly,
Jsem si vědoma svého bohatství a moudrosti.
Specificky tím,že přivolávám do svého života a vlastnictví
Ideální automobil,který splní všechny mé potřeby.
Pro všeobecné blaho,
Z svobodné vůle všech.
A tak se staň!

Určitě vás zajímá,jak poznáte,zda chcete podstatu nebo formu.Nejprve si položte tyto zásadní otázky:1.Jaký je pocit,kterého chci dosáhnout? Je-li odpověď na tuto otázku určitá,pak víme,že je nejlepší zaměřit se na formu.Například,je-li vašim cílem vlastnit auto,a pocit,kterého chcete dosáhnout,je vědět,že můžete jet kamkoli se vám zachce a nejste na nikom závislí,pak si můžete být naprosto jisti,že zde potřebujete formu.

Co když je ale odpovědˇna první otázku „Chci bezpečí“ nebo „Chci být milován“,pak se ptáme dál…

2.Je možné stejného pocitu dosáhnout jiným způsobem nebo způsoby než dosažením tohoto specifického cíle,o kterém jsem si myslela,že jej potřebuji? Nemusíte uvažovat o jiných specifických způsobech.Postě se pokuste představit si,zda je myslitelné mít stejný pocit z jiné formy – kterékoliv jiné formy,jedno jak „nemožná se může zdát“ (nezapomínejte na nekonečné množství řešení).Je-li takový pocit vašim cílem,pak to,co chcete,je podstata.A můžete k ní dojít mnoha způsoby.

Zde jsou další příklady otázek,které si můžete položit:

Chci skutečně milion,nebo chci vlastně „štěstí“,které mi tyto peníze podle mého mínění přinesou?

Chci skutečně „manžela“,nebo toužím po „finančním zajištění“ či „citové jistotě“ nebo prostě chci jen „obyčejné zázemí“?

Chci se skutečně stát „filmovou hvězdou“ nebo je to „uznání mého talentu“ či „tvůrčí naplnění“?

Chci skutečně,“aby se do mě zamiloval někdo určitý“anebo vlastně toužím po „ideálním životním vztahu“?

Je naprosto přirozené,že toužíme po pocitu citového zázemí či pocitu vlastní důležitosti.To všechno jsou podstaty.

jste-li na pochybách,nezapomínejte,že podstata je to,co cítíte;právě ta kvalita,o které si myslíte,že vám ji určitá forma přinese.

Kdo určuje formy,když výsledkem naší práce s Čaromocnými slovy má být podstata? Je to naše podvědomá mysl,kterou známe jako univerzální Sílu,Boha,Byni,věčné duše všech zúčastněných.
Vidíme tedy,že někdy je vhodné formulovat Čaromocná slova s cílem urté formy,a jindy zase,že zaměřovat se na formu je omezující,a že je lepší zaměřit se na podstatu

.A také,že jednání cílem dosáhnout určité formy,může být neetické a nebezpečné.To v případě,kdy forma,po které toužíme,zahrnuje i jiné živé bytosti.Ale o tom si povíme již příště.

Zdroj: Pozitivní magie, Marion Weinstein


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *