Proč se čas zrychluje?

The Earth 3

Stále častěji lidé tvrdí, že čas se zrychluje. Slyšíme lidi říkat věci jako „již nemám dost času, abych vše udělal“, nebo „kam ten čas zmizel?“. Roky zcela jistě letí rychleji, než kdy předtím, a existuje vědecký důvod, proč se čas zrychluje. Existuje také spousta důvodů. Proč se tak rychle měníme, a vše to souvisí s urychlováním času. Lidské bytosti se stávají stále vědomějšími a lidé jsou taženi ke spiritualitě a osobnímu rozvoji ve stále větším počtu, než kdy předtím. Proč se to děje?

Vědci před mnoha lety objevili, že Země vydává pulzy. Tento pulz, či frekvence, která byla přirovnána k srdečnímu tepu, byla tisíce let stabilní, přibližně na úrovni 7,8 cyklů za vteřinu. Nicméně zhruba od r. 1980 se začal tep Země zrychlovat. Nedávno bylo naměřeno 12 cyklů za vteřinu, ale nejneuvěřitelnější věcí je, že někteří vědci věří, že Země přestane rotovat, až tento pulz dosáhne 13 cyklů za vteřinu. Když Země přestane rotovat kolem své osy, věří se, že zůstane stát asi 3 dny, a pak začne rotovat opačným směrem. To způsobí obrácení magnetického pole kolem Země, ale co se bude dít pak je nejasné. V tuto chvíli si myslíte jednu ze dvou věcí. Buď si myslíte, že to zní dost úžasně, nebo tomu prostě nemůžete uvěřit. Já sám jsem zhruba někde uprostřed, myslím, že je těžké tomu uvěřit, ale jsem připraven mít mysl otevřenou. Protože jsem se začal zajímat o spiritualitu, viděl jsem ve svém životě odehrát se báječné věci, a díky tomu věřím, že je možné téměř cokoliv.

Právě v důsledku tohoto zvýšeného pulzu cítíme, jako by se čas zrychloval. Proč „cítíme“, jako by se čas pohyboval rychleji, než jak jsme byli zvyklí? Důvodem je, že to, co jsme kdysi vnímali jako období 24 hodin, je nyní vnímáno jako pouhých 16 hodin. Naše hodiny se stále pohybují ve vteřinách, minutách a hodinách a stále odtikávají celý den o 24 hodinách, ale v důsledku zvýšeného tepu Země to vnímáme jako pouhé dvě třetiny, či jako pouhých 16 hodin.

Jakkoliv přitažené za vlasy se to může zdát, řada zpráv naznačuje, že dosáhneme této kritické masy, či nulového bodu, kdy Země přestane rotovat, velmi brzy. Docela dobře by to mohlo být v příštích 5 letech, což je také náhodou konec dobře zdokumentovaného a kontroverzního mayského kalendáře, který končí v r. 2012. Vše, co se děje lidem a naší planetě, bylo předpovězeno v mayském kalendáři. Na základě svého výzkumu tohoto fenoménu a změn, které vidím odehrávat se v mém těle a mysli, a také na základě toho, co se děje na celém světě, věřím, stejně jako mnozí další, že se nyní posunujeme do čtvrté dimenze. Čtvrtá dimenze je místo, kde se budou naše myšlenky manifestovat téměř okamžitě. Toto je období života na Zemi, kdy se naše dobrá a špatná karma vrátí téměř okamžitě. To je důvod, proč se tolik lidí, ačkoliv si možná nejsou vědomi proč, stává vědomě vědomými a obrací se ke spiritualitě, a pryč od materialismu a hrabivosti. Cítíme nutkání nejen dělat správné věci pro vlastní tělo a mysl, ale jsme také více ochotni pomoct ostatním, než kdy v historii předtím.

Míra růstu povědomí je mimo grafy. Co dříve trvalo přečíst, naučit se a sledovat roky, abychom se stali spirituálně vědomějšími, může nyní trvat rok nebo pouhé měsíce. Je mnohem více informací o spiritualitě, než kdy předtím, dostupných v knihách a na internetu, které slouží k urychlení našeho učení se a pomáhají nám posunout se z temnoty strachu směrem do světla lásky. Jak cítíme potřebu změnit svůj směr v životě a zbavit se svých špatných zvyků, začínáme se setkávat s dalšími, kteří to cítí stejně, a kolektivně si vzájemně pomáháme. Chápeme, že jsme součástí něčeho většího, než naše individuální já, a to dále zrychluje naši spirituální evoluci.

Jak se čas dále zrychluje a jak procházíme čtvrtou dimenzí do páté, tak až Země přestane rotovat, naše karma se vrátí k nám v okamžiku. Ti z nás, kteří si stále nejsou tohoto měnícího se světa vědomi, nebo nejsou připraveni to akceptovat, a kteří cítí, že jim může projít nespravedlivé jednání s ostatními, sebou samými nebo přírodou, dostanou svoji patřičnou karmu. To znamená, že než se přesuneme do lepšího světa a období lásky, bude spousta chaosu, protože všechna negativní karma se těmto jedincům nebo kolektivním skupinám vrátí.

Opouštíme věk Ryb, destruktivní a utlačovatelské období, a posunujeme se do věku Vodnáře, období lásky a míru. Je to pro mnoho lidí obtížná doba, protože usilují o vypořádání se s tím, co se děje kolem nich, a s tím, co se děje v jejich mysli a u pocitů. Jak se blížíme více k páté dimenzi a jak se čas zrychluje na historické maximum, naše myšlenky, pocity a záměry se budou manifestovat v naší realitě v okamžiku. To v podstatě znamená, že ti z nás, kteří žijí s myšlenkami strachu a obav, si budou manifestovat právě toto do svých životů, což jim způsobí nevýslovnou bolest. Nicméně ti z nás, kteří se cítí šťastně a pozitivně, budou manifestovat do svých životů pouze lásku a radost. Vše je to o volbě, a tato volba je na nás, nikdo ji za vás neudělá.

Jak tyto informace změnily můj život? Zatím ne, ačkoliv možná jistými způsoby ano. Obvykle jsem dost pozitivní člověk a to slouží k posílení myšlenky, že bych měl zůstat pozitivní ve všech časech. Pokouším se a více si všímám lidí a událostí kolem sebe, a to vztahy s lidmi, o které se zajímám, ještě více posilnilo. Věnují více svého času a peněz na pomoc těm, kteří měli menší štěstí, než já. Začal jsem provozovat tuto internetovou stránku a velmi se raduji ze sdílení informací s ostatními, a u článků, které píšu, dostávám většinou pozitivní zpětnou vazbu. Ačkoliv stále vstávám a chodím každý den do práce, abych si vydělal, utratil a uspořil peníze, stále myslím na své plány pro budoucnost, bez ohledu na dimenzi, ve které budu.

Jak nadále procházíme tímto vzrušujícím obdobím historie, celý svět se změní, a všichni v něm. Nakonec budeme nuceni uvolnit své strachy, jiné cesty není. Strach přestane existovat a největší příčiny strachu, ať čas nebo peníze, již nebudou součástí naší existence. Dokážete si představit realitu v místě bez času a peněz? Musím říct, že je to určitě koncept, který si jsem schopen nejhůře představit. Je to vzrušující období pro žití, takže půjdu s proudem a bude se z jízdy radovat. Doufám, že se ke mně připojíte.

Převzato z: www.osud.cz


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *