Fascinující kronika duchovního vývoje lidstva

vyvoj_lidstva_ocima

Milí přátelé, pokud Vás oslovily dříve vydané knihy autorky Amorah Quan Yin (Plejádská světelná terapie, Pleiadian Tantric Workbook) určitě si přečtěte i tuto, která právě vyšla. Jmenuje se Vývoj lidstva očima Plejáďanů s podtitulem 2013 začátek nového evolučního cyklu. Plejáďané v ní prostřednictvím autorky (která si je vědoma svého vlastního plejádského dědictví) odkrývají pravdu o naší pradávné minulosti a pomáhají nám rozpomenout se na zkušenosti, které nás přivedly k životu v dualitě a současně nás vedou k uzdravení našich karmických  vzorců, abychom se opět stali sjednocenými a božskými bytostmi.

Předmluvu napsala Barbara Hand Clow – jedna z Plejádských vyslanců Světla, která stejně tak jako Amorah Q.Yin rozpoznala tuto součást své duševní podstaty již v útlém věku.

V předmluvě se dočtete o metodě šamanského čtení, kterou Barbora Hand Clow objevila a kterou byste si měli osvojit, abyste měli ze čtení této (a jistě i dalších) knihy užitek.

„Šamanské čtení znamená prociťování knihy namísto pouhého čtení za účelem rozptýlení se od skutečného života. Nicméně čtení je současně duševní činností, a pokud nebudete sledovat myšlenkové procesy v knize, nemůžete číst. A proto vás vyzývám, abyste si důkladně všímali informací, které zapadají do vaší již nabyté pravdy, a převzali jste zodpovědnost za svoji vlastní vnitřní databanku. Informace, kterými si nejste jisti, si podržte v rovině konceptů, abyste mohli sledovat, jaaký z nich máte pocit. Když budete mít pocit, že se vám dostávají pod kůži a vyvolávají ve vás silnou reakci, vyhněte se prosím, vnitřnímu dohadování se s Plejáďany, Amorah Quan Yin či niternému hlasu nějakého dávného profesora či učitele ze základní školy, a jednoduše pouze prociťujte tuto knihu. Upusťte od přílišného mentalismu – oddělování myšlenek od pocitů – a pouze pociťujte to, co právě vnímáte. Otevřte se tomu, zastavte se, a pokud potřebujete, plakejte. Zapalte si svíčku, až pocítíte odpověď větru, zatímco se vám otevírá mysl. Dopřejte si čas a prostor ke zvládnutí vzpomínky na to, co vás kdysi uvrhlo do vězení či to zapříčinilo vaše zavraždění a poté si všímejte, jak tato postojová energie existuje ve vašem mozku v podobě bloku týkajícího se podobných emočních dilemat ve vaší současné realitě. Nechť tyto pocity proniknou vašimi nervy a emocemi až do morku vašich kostí. Pouze setrvejte v této strašlivé pravdě, kterou jste právě objevili. Podržte ji v sobě tak dlouho, až pootevře zablokované okénko ve vašem mozku. Poté si vzpomenete, že to, co vás nyní blokuje, je pouze dávná vzpomínka na něco, co jste si mysleli, že udělal někdo jiný, či jste se domnívali, že jste to udělali vy sami, ačkoli ve skutečnosti to všichni učinili všem a jedinou novou možností je s tím teď přestat !

Jediným důvodem, proč na začátku dvacátého prvního století číst knihy je, že vás buď zabaví a rozveselí anebo že vám pomohou pročistit mozek,  takže pak dokážete skutečně chápat, co se vám právě ve vašem světě děje. Když ve vás bude během čtení Vývoje lidstva něco vyvolávat velmi silné reakce, bude tomu tak proto, že jste si vědomi, že vám toto staré harampádí v současnosti vytváří stále dokola tu stejnou realitu. Zaměřte se na úklid ve své mysli, aby se tak mohla očistit i Země a vrátit se ke svému původnímu záměru. Tímto jejím původním záměrem je váš svobodný život v její Zahradě. Poté budete schopni hledět do Světla, aniž byste od něj museli odvracet zrak. A obrovská vnitřní nevědomost vaší mysli dosáhne osvícení, otevřou se vám oči a spatříte nádhernou hlubokou zeleň Země.“

( úryvek z předmluvy barbary Hand Clow)

A co říká v předmluvě sama autorka knihy ?

„Až budete procházet vyprávěním o historii vývoje Venuše, Marsu, Maldeku a o nejvyšším bodě jejich vývoje zde na Zemi – a ještě dále – budete si číst své vlastní příběhy. Tyto příběhy jsou hluboce zakořeněny ve vašem podvědomí, a to jak v případě, že jste fyzicky žili na kterékoli planetě této Sluneční soustavy či v nějaké jiné soustavě, tak i tehdy, když byla vaše duše stvořena a zrozena na Zemi. V průběhu všech našich nesčetných životů jsme se dostali do kontaktu a prožili jsme většinu příběhů zmiňovaných na těchto stránkách. Nezáleží na tom, jestli máme v tomto životě bílou, rudou, černou nebo žlutou pleť. Během předchozích životů jsme žili v tělech se všemi barvami kůže. Ať již svým původem pocházíte z Plejád, Síria či vzdálenějších oblastí vesmíru, máte za sebou zkušenost lidských větelní do civilizací, jež sestávaly z mladých duší rozvíjejících se od nižších k vyšším dimenzím a z duší, jež sem sestoupily z vyšších dimenzí, aby okusily třídimenzionální realitu. Zrozovalli jsme se do kultur, jejichž genetický původ sahá k Adroméďanům, Plejáďanům, Sírianům, Lřanům a mnohým dalším, pro něž dosud nemáme jména.

…Skrze channelingy od Raa,Plejádského archanděla Světla, vám nabízím objektiv, kterým můžete nahlížet na svou vlastní minulost, přítomnost a budoucnost.Nejpodstatnější je právě váš přístup, jakým se přes něj díváte. Tento objektiv vám má poskytnout příležitost uvidět a pochopit své vlastní podvědomé vzorce i podvědomé vzorce druhých. S největší pravděpodobností jste již překonali mnoho vzorců svého jednání, postojů i karmických vzorců, jež se pojí s planetárními dějinami. Pokud ne, tak jste dostatečně prosvětleni k získání lepšího pohledu na sebe samé. Oceňte se, pochvalte a poblahopřejte si za ty oblasti svého života, které se vám podařilo přeměnit a povznést na vyšší úroveň. Mějte soucit s oblastmi, v nichž se vám to zatím nepodařilo, uznejte je, odpusťte si a věnujte jim důslednou pozornost při své duchovní práci. Využijte tyto duchovní procesy a cestu do historie svého vývoje také k nalezení skutečné pokory, odpuštění a soucitu s druhými. Když narazíte na oblast, která vám zrcadlí nějakou vaši obtížnou překážku, všimněte si, zda je vaše první reakce sebeodsuzování, stud, vina či zavrhování sebe sama. Pokud ano, věnujte  čas vyčištění a rozpuštění energií těchto postojů. Jestliže cítíte, že toto čištění potřebujete, je ideální použít k němu techniky na odstraňování přesvědčení, soudů a dokonalých obrazů a myšlenkových forem v 6.kapitole mé předchozí knihy: Plejádská světelná terapie: Probuzení vašeho božského Ka.

…jakmile se naučíme si odpouštět, přijímat se a milovat, naučíme se odpouštět, přijímat a milovat i druhé. Čím více odpouštíme, přijímáme a milujeme druhé, tím více odpouštíme, přijímáme a milujeme sami sebe. Ve skutečnosti není možné až do chvíle, kdy tak učiníme, prožít vnitřní celistvost a dosáhnout opravdové sebeúcty a lásky k sobě. A proto vám,  v duchu sjednocení duality a jednoty v různorodosti, které jsou posledními kroky směrem k celistvosti a Jednotě s Bohem/Bohyní/Vším Co Je, Ra a já společně nabízíme tuto knihu, aby se vám stala vaší vlastní šamanskou cestou. Možná bude jednou z těch, která vás nejvíce osloví!“

Milí moji, tuto knihu jsem si koupila dnes a jen jsem ji otevřela a přečetla prvních pár řádků, již mi začaly téct slzy. Tak jako před mnoha lety, kdy jsem v knihkupectví vzala  „náhodně“  do ruky jednu knihu a otevřela ji na stránce, kde byla fotka pro mne do té doby neznámých Plejád. Tehdy jsem vůbec nechápala, co se mi to děje, ale moje srdce již vědělo.

Tak se zdá, že moje vánoční pečení je vážně ohroženo, protože vnímám, že si nedám pokoj dokud tuto knihu nepřečtu a dokud nepochopím, co pochopit mám.

Přeji vám příjemné  a voňavé pečení anebo krásné šamanské čtení. Výběr je jako vždy na vás …

S láskou,

Vaše Sofie

Pro www.novoucestou.cz napsala Sofie Hanáková.  Tento příspěvek je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně zdroje i s aktivním odkazem. Děkuji.



Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *