Pojeďme společně oslavit 10 let Bhakti Margy!

10. – 12. července 2015 se chystá významná událost v historii Bhakti Margy a mise Sri Swamiho Vishwanandy, oslava 10-tého výročí, zahrnující bohatý program v Centru Shree Peetha Nilaya, ve Springenu v Německu.
Swami Vishwaanashuyananda (pro ČR pověřený Swami) k tomu napsal…

JGD všichni oddaní, přátelé, a rodino, 

toto 10-té výročí je voláním pro všechny, zasažené Božskou láskou. Chtěl bych, abyste si všichni uvědomili, že jste byli zavoláni tuto Božskou lásku zažít a vybrali si ji ze všech věcí. Mnoho z vás již tuto lásku v přítomnosti Gurujiho zažilo. Když jste ji ucítili, byli jste mnohdy pohnuti až k slzám a uvědomili si, že jste nalezli to, co jste celý život hledali.
 

Božská láska může změnit celý Váš život, mění celý chod vašeho života a působí vnitřní změnu navždy. Tato láska, kterou Guruji má, či jí On sám je, vám věčně slouží. Pokud byste ji dokázali opravdově přijmout, změnila by způsob nazírání na váš každodenní život. Obdržet Božskou lásku hluboce změní každý moment vašeho života.
Ale kolik z nás, ačkoli jsme již tuto lásku zažili, si stále volí soustředit se na své osobní problémy, na naše neshody s ostatními, dáváme přednost před touto Božskou láskou osobním problémům. Zdá se to být bláznivé, ale toto znamená být člověkem – tak snadno na tuto lásku v každodenním životě zapomenout a spokojit se s málem.
 
Tato nová éra, kterou Guruji přinesl, nové logo Bhakti Margy, které představil, je celá o našem rozhodnutí přerůst naši lidskost a dosáhnout Božskosti. Pokud opravdu chcete udělat pro sebe i své okolí tento krok do Božské lásky, přijeďte.
Přijeďte sami či vezměte s sebou své přátele, kteří se nechtějí spokojit s ničím menším než s touto Láskou. Všichni Mistři potřebují lidi, aby jim pomohli toto Božství na Zemi manifestovat – je třeba každého srdce a každého člověka. Sdílejte tuto příležitost s ostatními a pomozte vytvořit nezapomenutelný okamžik a připomenout si změnu, kterou jste do svého života zavolali. 

Těším se, že se uvidíme zde. 

V Gurujiho lásce
Swami Vishwaanashuyananda
11062425_10204341411045362_8537073973226323525_o

Jai Gurudev milí přátelé, 

zveme Vás, abyste využili tuto mimořádnou příležitost, cestovali spolu s námi na oslavy 10-tého výročí Bhakti Margy, do Centra Shree Peetha Nilaya, domova Božské Matky a Sri Swamiho Vishwanandy, a uposlechli tak krásnou Swamiho výzvu. 

Jde o vhodnou příležitost vypravit se do Centra SPN poprvé nebo pozvat své přátele či příbuzné, kteří Centrum (ašrám) dosud nenavštívili!

Podrobnosti a plánovaný program cesty naleznete níže…

Cesta, kerou pomáháme sjednat, se uskuteční autobusem, autobus vyjede v pátek 10.7. 2015, v 7:00 hod ráno z Prahy, a zpět se vrátí v neděli 12.7. 2015 kolem 22:00 hodiny večerní. 


Pátek – po příjezdu se ubytujeme a budeme pokračovat do ašrámu, prohlídka ašrámu a program v ašrámu, návrat v pozdních večerních hodinách

Sobota – ráno odjezd do ašrámu, celodenní program v ašrámu, účast na akcích, návrat v pozdních večerních hodinách
Neděle – ráno odjezd do ašrámu, program v ašrámu, po obědě, tj. cca ve 14 hod odjezd do Prahy.

Jízdné činí 1.500,-Kč. Platební instrukce vám sdělíme po vašem zaregistrování na mailu:

springen 2015@seznam.cz

 

Ubytování (vč. snídaně) v penzionech v přilehlých lokalitách, které Vám zajistíme, si uhradí každý z cestujících na místě, v EUR. O jeho co nejpřijatelnějších cenách právě jednáme, a přihlášené budeme včas informovat. Jeho výši odhadujeme ca mezi 25-35 EUR na osobu a noc.
Další, už individuální stravování během dne, je možné v jídelně Centra Shree Peetha Nilaya (oběd 8 EUR, večeře 5 EUR).
Kromě jídelny bude během oslav k dispozici i spousta stánků, s též individuálně hrazeným teplým vegetariánským občerstvením.
Vezměte s sebou tedy dostatečný obnos v EUR!

 

V tuto chvíli vás, kteří máte o cestu zájem, prosíme, abyste se co možná nejdříve předběžně zaregistrovali na výše uvedeném mailu.


Nejzazší termín pro zaplacení jízdného je 20.5. 2015, místo vám bude závazně zarezervováno až po jeho obdržení na účet (zaplacené jízdné bohužel není možné v případě vaší neúčasti vrátit, vyjímku tvoří případ, kdy je autobus naplněn, cestující se sice odhlásí, ale najde za sebe náhradníka).

Další organizační podrobnosti k cestě se dozvíte mailem od organizátorů po svém zaregistrování.

 

Těšíme se na každého z Vás, na tváře známé i zcela nové!!! Pojeďte slavit s námi!!!

 

S láskou tým Bhakti Margy

 


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *