Co je OM Chanting?

 EarthOm

 

OM CHANTING je jednou z technik souboru cvičení Atma Kriya Jógy předaných Mahavatarem Babajim a Sri Swamim Vishwanandou.

Co je OM CHANTING?
Léčení zvukem je jedna z nejsilnějších a nejjednodušších metod léčby. OM CHANTING je původní léčebná technika užívaná starověkými riši (mudrci), která byla navrácena z Himalájí do světa pro znovunastolení harmonie v sobě samém , v lidstvu a planetě Zemi.

Jaký je prospěch OM CHANTINGU?

– podporuje naše zdraví a meditační praxi
– harmonizuje naše fyzické, mentální, emocionální a duševní tělo
– uvolňuje emoce, tím vyvstane mír, štěstí a láska
– zlepšuje životní prostředí, tvoří harmonii a jednotu mezi člověkem a přírodou

Proč je OM CHANTING tak silný?

Zvuk a vibrace jsou esencí stvoření. OM je prvotní zvuk tvořící a prostupující celé Univerzum. Zvuk OM patří celému lidstvu, všem národům a náboženstvím.

Proč dělat OM CHANTING?

Svět potřebuje lidi, kteří chtějí přispět ke změně. Je čas realizovat vnitřní potenciál a sdílet ho s celým Světem.

Jak OM CHANTING funguje?

Při rezonování zvuku OM u specifické formace lidí mohou být léčebné procesy zesíleny skrze vyrovnání vibrací. Jako vlnky stvořené vhozením kamene do vody i vibrace zvuku OM přenáší své vlnění do okolí. Tato vibrace může být blahodárná nejen pro účastníky kruhu, ale má také širší rozsah na ostatní lidi, místa a životní situace.

Padaseva Bhakti / OM CHANTING

Padaseva Bhakti doslova znamená „sloužit Lotosovým nohám Božství“. Ale kde Božství přebývá? V srdci každého. Služba potřebám druhých je Padaseva. Padaseva je to samé co Karma Jóga. Ze všech devíti forem Bhakti, Padaseva poskytuje největší potěšení.
OM Chanting je Padaseva Bhakti, jelikož zpíváme pro lidi v kruhu, pro lidi, za které se modlíme a samozřejmě pro samotnou Matku Zemi.

OM CHANTING CZ  je skupina určená pro všechny zájemce o techniku OM Chantingu, účastníky OM Chantingových kruhů a samozřejmě i pro jejich organizátory.

Om Healing na plakát


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *