Zrození další Balance v systému Aura-Soma

B114

 

Archanděl Raguel
B114 – Střední korálová /Tmavě purpurová
Narozen: 11.11.2015, v 11:11 GMT

Hlavním zaměřením této lahvičky jsou mezilidské vztahy – tedy způsob, jak zacházíme se sebou navzájem. Podobně jako rostliny a zvířata, také naše vztahy potřebují péči, pozornost a výživu. Vkládáme-li lásku do každodenních drobností, posílí to i lásku v našich vztazích.

Není to vždy o tom, že bychom museli mít stejný názor jako naši přátelé. Jde spíše o schopnost naslouchat ve snaze pochopit přítelův úhel pohledu. Archanděl Raguel přináší odpuštění, mír a klid a léčí nedorozumění. S jeho pomocí můžeme dosáhnout v našich vztazích nové úrovně vědomí.

Čím více dokážeme ocenit sami sebe, tím méně prázdnoty budeme pociťovat v našich vztazích. Schopnost vidět obě strany situace vnáší rovnováhu do každé činnosti, která následuje. Raguel má v sobě také silnou kvalitu neposuzování. Pokud tuto schopnost rozvineme vzhledem k sobě, pomůže nám to nesoudit druhé. To je záchrana, kterou přináší korálová.

Tmavě purpurová nám vždy připomíná, jak je důležité pečovat o drobné každodenní věci, které obvykle děláme automaticky či nevědomky. Tímto specifickým odstínem korálové se Raguel pokouší oživit naše vědomí, abychom dokázali být plně přítomni ve všem, co děláme.

Raguel je o spravedlnosti a harmonii v mezilidských vztazích. Pokud budeme někomu udílet nevyžádané rady či názory, může se to setkat s nepříznivou odezvou. Raguel nám pomáhá vyčkat, až budeme požádáni, praktikovat ústřední heslo Aura-Somy, kterým je „neinvazivnost“. Raguel nabízí vědomí neposuzování, které druhému dává prostor, aby došel k vlastnímu vhledu nebo pravdě.

Vnímám, že tento aspekt je v dnešní době velmi důležitý. Rady často přicházejí jako nezvaní hosté a to ničemu nepomáhá. Často se tak děje ve jménu lásky nebo starostlivosti, ale výsledek je zcela opačný. Raguel nám pomáhá praktikovat skutečnou neinvazivnost, nabídnout lidem kolem nás prostor, v němž budou cítit podporu, aby mohli dojít k vlastní pravdě.
Tam, kde jsme začínali zapomínat, připomíná nám Raguel, abychom byli bdělí a pozorní a abychom vkládali pozornost do toho, co právě děláme.

S láskou, jako vždy
Mike

http://www.barevnysvet.eu/


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *