O tomto čase chaosu

Milí moji, toto je již starší příspěvek, který na mě nečekaně vykoukl, když jsem hledala něco jiného. Třeba někoho z vás osloví…

Marie Magdaléna prostřednictvím Pamely Kribbe

Drazí přátelé,

Já jsem Marie Magdaléna a jsem tu mezi vámi. Ráda bych se dotkla každého z vás a dala vám jemný polibek na tvář. Jste mi tak drazí. Miluji vás.

Vidím vaši odvahu a sílu. Stálo vás to velmi mnoho být tu zde na Zemi v této vibraci, kde strach a násilí stále často udává tón. Je tu nyní mnoho informací, které se opakovaně stávají dostupnými v mediálních zprávách, které vyžadují vaši pozornost. Vše staré a temné, co bylo potlačeno a skrýváno vychází na povrch. Hraje v tom roli moderní technologie, neboť pomáhá činit věci ve vaší společnosti transparentnější. Víc než kdy dřív je rozptylováno více informací a mnoho stinných motivů a praktik je odkrýváno, a tak se to pak jeví, jako by docházelo k zesilování zla či temnoty.
Ve skutečnosti se však odehrává to, že věci vycházejí na povrch, stávají se nyní viditelnější víc než kdy dřív, protože jsou na Zemi v činnosti ohromné procesy transformace. To, co je vystavováno světlu, jsou staré vrstvy zneužívání moci, tyranie, strachu a zoufalství. A to je dobrá věc, neboť s krokem k větší transparentnosti je možné jednat jinak. Uvědomění přichází před změnou, čemuž je tak vždy.

Je to fáze vědomí, kterou lidstvo a Země nyní prochází na globální úrovni. Tyto procesy, které se odehrávají v každém z vás individuálně – vynořují staré vrstvy strachu, hněvu a bolesti – se odehrávají taktéž v širokém měřítku kolektivně. Dobrou zprávou je, že svět je na to připraven. Doba potřebuje umožnit starým a skrytým věcem, aby se dostaly na povrch a to je dnes faktem.

Vědomí se již změnilo. Je otevřenější pravdě a upřímnosti. Vnímejte tuto hloubku uvnitř. Vnímejte proud vědomí, který je zaměřený na otevřenost a jasnost na hledání pravdy a odsuzování bezpráví a nečestnosti. Tento proud vědomí ve světě existuje, a tak se s tímto proudem pravdy spojte.

To je proud vědomí, ve kterém se chce vaše duše pohybovat, protože vaše duše se chce podílet na odhalovaní větší pravdy. Ve vaší duši existuje mocný impuls, aby podpořil transformaci vědomí. Existuje tu však i zmatení ve vaší mysli, protože podporovat transformaci vědomí znamená řadu věcí. První věcí je, že je pro vás nezbytné, abyste vystoupili ze starého a stali se naprosto upřímní ke svým vlastním pocitům a motivům, jinými slovy, abyste se učili být jasní sami k sobě. Jen tak můžete být příkladem pro ostatní.

Jste na své osobní cestě duše k přeměně na pracovníka světla nebo vědomého pracovníka. Stáváte se učitelem, pokud vystupujete ze starého, ke kterému jste stále vázáni. Přece jen je to krok, který do vás může vštípit strach a osamělost, přinejmenším dočasně. Uznejte svou touhu po pravdě a svou touhu pomáhat změnit tento svět, vaši touhu po nové Zemi v harmonii s přírodou, vaši touhu po světě plném lidí, kteří se mohou znovu smát a růst, kteří mohou být autentičtí a osvobozeni od strachů a tyranie minulosti.

Vaše touha po tom všem je velmi hluboká, je to váš sen, váš ideál. Vnímejte, jak vás odlišuje, že už máte jednu nohu – svou duši – mimo zajetý pořádek. Na chvíli se zcela identifikujte s touto svou revoluční stránkou, s tím, kdo vidí a chce přinést to, co je temné a potlačené do světla vědomí, s tím, kdo chce pomáhat zrodit nové, a tím jste vy! Jak se tím víc a víc stáváte, procházíte hlubokým vnitřním procesem osvobozování se od strachů a starých nátlaků – to je váš vnitřní proces. Mějte úctu ke své vlastní odvaze a odhodlanosti!

Mnoho z vás je zmateno ohledně trvající situace ve světě. Svět je v chaosu a emocionální život lidí na Zemi je z větší části chaotický. Každý hledá a díky ohromnému počtu změn a masivnímu množství dostupných informací, lidé nyní mnohem více cítí své možnosti a to, jak se mohou rozvinout, jak trpí a co způsobuje jejich bolest.

Vše je mnohem vědomější. Předtím, než může nastat vnitřní harmonie a mír, neklid a bolest se stává větší. To je výsledek toho, že jste vědomější, už nedokážete tyto věci skrývat. Vidíte tuto bolest a ze svého srdce ji chcete zmírnit i druhým. Protože avšak zároveň máte v sobě tolik bolesti, jste zmateni tím, kdo jste, kde stojíte nebo kde leží vaše cesta.

Nyní si představte, že pozorujete Zemi a lidi na ní jako na velkém globusu. Stojíte mimo a díváte se na ni jako na obrovskou kouli s množstvím energií. Na Zemi je mnoho hledání a taktéž mnoho bolesti. Pozorujte jen barvy této koule. Pozorujte, jak proudí a jak se pohybují, a to nejen křivky chaosu, ale také ty cesty, které vedou ke zlepšení.

Nyní učiňte krok zpět a přesuňte své vědomí od globusu k sobě. Na Zemi a na energii lidstva jste se dívali pozorně. Nyní svou pozornost zaměřte plně na sebe a vnímejte sebe jako formu energie, nikoli už jako lidské bytosti, ale jako energetického jevu.

Podívejte se na své srdce. Vnímejte, jak se vás dotkla bolest a utrpení lidstva. Vnímejte svůj soucit, svou touhu po světle. Možná to dokážete vidět jasněji především s lidmi, na kterých vám záleží ve vašem každodenním životě, protože si tolik přejete, aby měli světlo, lásku a léčení. Pozorujte, co to dělá s vašim srdcem. Tahá to ve vašem srdci? Když cítíte bolesti druhých, jste s nimi spojeni energetickým vláknem, které obsahuje temné energie a tak spolu s nimi trpíte. Neděláte se většími, nepovyšujete se nad nimi, vlezete do kůže druhé osoby a trpíte spolu s ní. Přesto se zároveň cítíte bezmocní cokoli změnit.

Podívejte se na energie, které nosíte z vnějšího světa a které nejsou vaše, avšak tíží vaše srdce. Dovolte této energii téci, aby nabrala formu temné barvy nebo pocitu tíže a pozorujte, jak vypadá nebo kde se projeví ve vaší auře či v těle.

Pak učiňte další krok. Pusťte toto energetické vlákno, tento řetěz soucitu, který vás tlačí k malosti a způsobuje, že dáváte příliš. Učiňte krok zpět a odstřihněte se, uvolněte se od tohoto lana. Pokud je to pro vás těžké, představte si, že jsem s vámi a že vás povzbuzuji, abyste tak učinili. Vezměte mě za ruku a spatřete v mých očích, že je dobré, abyste se pustili. Nyní je váš čas! Nechejte šedé, tmavé energie od vás odtéct a namísto toho se obklopte světlem. Toto světlo je zkrátka tu, nemusíte ho vytvářet, je vaše: je to světlo, které jste potlačili. Dovolte si být zcela obklopeni tímto světlem, jakoukoli barvu nese.

Nyní jste od Země a druhých lidí ještě dál. Pijete z energie své duše, z částí vás, která pozoruje a dohlíží na to, co dělá věci jasnější. Dovolte si být zcela živeni touto energií, od hlavy až k patě a vnímejte, jak je vaše aura jako uzavřené vejce, elipsovitá forma, která je na svém povrchu nepropustná.

Dobijte se a vnímejte, jak máte plné právo takto o sebe pečovat. Vraťte se k sobě a vše ostatní pusťte. Jste znovu schopni nadechovat a vnímat svou původní inspiraci. Narodili jste se, abyste prožívali radost. Vnímejte tuto radost znovu, osvoboďte se od veškeré tíže – darujte si to.

Jste ve zmatku a někdy jste tak zapojeni do utrpení na Zemi, že zapomínáte na to, kdo jste. Jste představiteli nové energie Země, zvláště, když jste zcela v sobě, když se cítíte uvnitř svých vlastních hranic doma. Pak víte, jak zacházet se svými omezeními. Vyzařujete nové v jeho nejvhodnější formě a není co změnit.

Tím, že jste zcela sami sebou, vyzařujete nové vědomí, které nemůže pomoci, ale může se dotknout druhých lidí. Těch, kteří jsou připraveni být vámi dotknuti bez toho, aniž byste museli jít za své hranice, aniž byste se vyčerpávali nebo se víc snažili či bojovali s bolestí a utrpením druhých. To není cesta nového.

Nyní si představte, že tohle energetické vejce, ve kterém se cítíte bezpečně a lehce, se pomalu plaví zpět k Zemi. Jak se Země přibližuje, cítíte světlo a transparentnost a víte, že vibrace Země a strachy, které zde žijí, se vás nemusí dotýkat. Vnímejte tyto strachy před sebou jako šedivé vibrace, které proudí zcela bez námahy kolem vašeho vejce, protože nemohou dovnitř. Držte se své vlastní energie – vaší koncentrované plnosti – a vnímejte mou podporu, podporu své vlastní duše, podporu všeho, co je lehké a radostné. Můžete zde být ze svého nejhlubšího jádra, kterým je lehké a radostné, široké, krásné a svobodné.

Představte si, že nyní přistáváte na Zemi. Stojíte ve svém pozemském těle oběma nohama pevně na zemi. Nejdříve stojíte na místě v přírodě se svými holými chodidly na trávě, na pláži nebo kdekoli si vyberete a vše přinášíte sebou: svou duši, svou vnitřní sílu, svou pružnost, své pochopení. Nalaďte se na tuto planetu, na Zemi. Vnímejte, jak vás vidí, když stojíte ve vlastní síle. Cítíte její nadšení? Bude vás podporovat, dá vám kořeny, posilní vás.

Nyní si představte, že kráčíte uprostřed města. Je tam zmatek. Není tam jen fyzická horlivost – jsou tu lidé, auta, hluk – je tu také energie, která je netrpělivá a chaotičtější. Všechny tyto pocity, emoce a nálady lidí víří kolem vás a je tu jen málo přirozeného světa, který by poskytoval útěchu a harmonii. Přesto tu stojíte ve svém vejci ze světlené energie, vaší vlastní energie.

Představte si tohle: stojíte uprostřed ulice nebo chodníku a dáváte si čas, abyste se tam skutečně vžili. Uprostřed všech těchto betonů města, jste si vědomí Matky Země, neboť i ona je tam. Důsledkem její přítomnosti si uvědomujete srdce všech těch lidí, kteří tam chodí. Mezi všemi těmi povrchními emocemi – zmatení, spěch, netrpělivost – žije v každém člověku srdce. Zůstaňte nezávislí vůči těmto zmateným energiím, které kolem vás narůstají. Namísto toho se soustřeďte na všechna ta srdce.

Vnímáte, že stojíte velmi pevně a že kolem vás je neviditelný prostor. I když lidé chodí velmi blízko vás, tento prostor je stále přítomný. Vnímáte se pevně ukotvení. Jste spojeni se všemi těmi lidmi, a přesto vás netrápí. Vnímejte onen slib, který je v srdci každého z nich. Vnímejte, že v srdci každé lidské bytosti existuje touha a pátrání po pravdě a světle, i když někdy se dá pravda najít pouze prostřednictvím všech druhů splétajících se cest. Je to však součást lidské cesty.

Vnímejte tu ohromnou sílu a vytrvalost v lidech a vnímejte, jaká existuje logika v každé jedinečné cestě: ve směru, účelu. Důvěřujte jejich srdcím. Nepopírejte je, jejich zvraty a obraty na jejich cestě, nesnažte se narovnat jejich cesty, to není vaše věc. Vašim úkolem je pouze dotknout se jejich srdcí svou přítomností a vědomím, a to již činíte tím, že jste přítomní.

Představte si, že stojíte uprostřed ulice a vnímáte ve svém srdci jemný záměr dosáhnout k srdcím všech těch lidí venku s pohlazením a jemným dotykem – a to je vše. Tímto gestem jen říkáte: „Vidím tě“, a zůstáváte tiše ve své vlastní energii, ve svém vlastním poli. Zůstáváte ve spojení se svým břichem, nohama, chodidly a cítíte se svobodní.

To je vaše „práce“: být odlišní, a přesto být stále uprostřed světa, pomáhat, ale neztratit se v utrpení a bolesti druhých, dávat ze srdce. Na jedné straně stojíte mimo společnost, ale na straně druhé se s ní spojujete ze srdce a tím, že tak činíte, naplňujete smysl své duše – to je vaše nejdražší přání.

Tímto způsobem přispíváte k jinému, lepšímu světu, a zároveň se osvobozujete od starého. Osvobozujete se od toho, co vás drželo připoutané ke strachu. Ať už stojíte na této cestě kdekoli, žádám vás, abyste respektovali sami sebe, abyste měli odvahu pravidelně se stahovat hluboko dovnitř. Žádám vás, abyste přechodně pustili to, co vás spojuje se vším ostatním, a zažívali krásu a sílu své duše. Odtud můžete učinit další krok do světa, vědouc, že není třeba dělat příliš. Je to skutečně o tom být hluboce uvnitř sebe, je to o respektování své vlastní energie duše a odtud jít s proudem života.

Všechny vás zdravím s tím nejvyšším respektem. Vnímejte můj obdiv k vám všem. Jste učitelé nové doby. Velice vám děkuji.

© Pamela Kribbe
www.jeshua.net

Překlad: Denisa Vaňková
www.jeshua.cz

 


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *