Horoskop na období 9. – 15. 10. 2017

Osvobození

Slunce v konjunkci s Merkurem se dostává do opozice s Uranem. Čeká nás čas plný zvratů, překvapení, chaosu a změny názorů. Zrychlí se tok událostí. Otevírá se přístup k propojení nižší a vyšší mysli, což přinese prohlédnutí. Bude to ale spíše šokem a nečekaně. Najednou se objeví informace, události, které vám změní váš úhel pohledu. Objeví se nervozita, a hlavně nesoustředěnost a nespavost. Příliv energie bude tak silný, že to můžeme přirovnat k zásahu elektrikou. Tím nastane chaos. Máme nastavené své programy, podle kterých jednáme, aniž bychom si to uvědomili. Schopnost sebereflexe a pochopení souvislostí pomáhá vymanit se z nevědomých programů. Nastane proto chaos a zmatek, který vede k osvobození a zvednutí svých vibrací. Být svobodnější, pravdivější a přirozený. Toto se bude dít do 22. 10.

Slunce a Merkur je v harmonickém aspektu na Saturna a Černou lunu, což předznamenává, že tento vývoj vede ke zralosti, k poznání své pravdy. Přijmutí své zodpovědnosti za svůj život a vystoupení z her, kde si něco dokazujeme, zaplňujeme nebo se zavděčujeme. Máme šanci si prožít svou pravou podstatu, své božské Já, které prostoupí naše nevědomé programy a prozřeme. To nám otevře novou cestu.

Bude se vám zdát, že se děje událost za událostí, že nestíháte reagovat. Změna bude střídat změnu a nic si nebudete moci domluvit, na nic se spolehnout. Velmi opatrní buďte na cestách. Přinese to velmi nestandartní chování lidí, sklon k prchlivosti, radikálnosti a extrémnosti. Riskování a bezohlednost se zviditelní na silnicích nehodami z nepozornosti a rychlé jízdy.

Konjunkce Venuše s Marsem je v kvadratuře se Saturnem. Ve vztazích se objevují těžkosti, nepochopení. Kvadratura symbolizuje zrání v citech, lásce, ve své vůli a tvořivosti. Těžkosti se objevují proto, aby byla prověřena zralost, pevnost lásky a vůle. Je potřeba přistupovat pokorně a zodpovědně ke vztahům. Především přijmout 50 % své zodpovědnosti za vše, co se ve vztahu děje. Když jsme zodpovědní za sebe, tak je snadnější nalézt řešení.

Vše, co je ve vztahu nestabilní a nezralé, se v této době zviditelní, abychom byli nuceni to řešit a dojít ke zralosti a zmoudření.

Venuše je v kvadratuře na Černou Lunu 10. – 14. 10. Projeví se závislost či odmítnutí. Velká touha po lásce povede k nesvobodě, k častým zraněním a zklamáním. Jedinou lásku, kterou máme, je ta naše. Ženy budou více přecitlivělé, podrážděné a nespokojené. Bude se jich neharmonie ve vztahu a ve vztahu sama k sobě velmi dotýkat. Ve skutečnosti podle toho, jaký máme vztah sami k sobě, takový máme vztah s druhými. Muži budou citliví na ženskou negativitu a jejich nevyrovnané emocionální projevy budou pro ně nepřijatelné. Ženy mužům zrcadlí nepřijetí vlastních negativních emocí, pokud to muže dráždí.

Pak se následně dostane Mars do kvadratury s Černou lunou 14. – 22. 10., kdy se objeví agrese, vztek, hněv, vzdor a chtíč. Pudová složka dostane nadvládu a pokud muži nemají zvládnutou sexualitu, může je pud či agresivita ovládnout. Muži v této době budou podráždění a snadno vejdou do boje. Ego se zesílí a objeví se více sobeckosti. Ženy budou vnímat, co nedokážou na svém vnitřním muži přijmout, protože jim to muži venku odzrcadlí.

Jak kvadratura Saturna, tak Černé luny jsou známkou zkoušky, nakolik jsme v harmonii sami se sebou a se svým druhým pólem v sobě. Jak umíme zacházet s polaritou, se ženským a mužským principem. Jak a co tvoříme.

Jupiter 10. 10. vstoupil do znamení Štíra k tomu je napsán speciální článek.

Děkuji. Petra Nel a realizační tým.

Upozornění: Text je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem. autor článku: Petra Nel Smolová – www.astrologiepetranel.cz


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *