Nabídka

Vážení a milí,

patřím mezi ty, kteří se upřímně vyděsí, když už v polovině října spatří ve výlohách vánoční výzdobu a v místním marketu se musí vyhýbat do komínku vystavěným čokoládovým kolekcím. Teď je teprve začátek října, začal podzim a věřte, že mám v úmyslu si jeho krásy užít tady a teď, v přítomném okamžiku, přesto ale na Vánoce už myslím také, a to v souvislosti s tím, že vám chci dát možnost objednat si pro sebe či pro někoho blízkého netradiční dárek v podobě Hlubokého písemného numerologického rozboru.

Přiznávám, že Numerologii miluji a to mne již mnoho let vede k dalšímu a dalšímu hledání souvislostí a pronikání do jejích tajů, díky čemuž jsou potom moje rozbory poměrně obsáhlé – mnohdy mívají mnohem více stran než avizovaných 50 stran A4 textu!
Jsou skutečně hlubokým ponorem do vaší bytosti a duše a mým záměrem je, aby vám byly průvodcem v nadcházejícím období vašeho života, do kterého můžete dle potřeby nahlédnout v konfrontaci s jakoukoli životní situací a nalézt tam pro sebe větší porozumění tomu, co se vám právě děje či radu a povzbuzení na cestu.
Mnozí jste již v tak úzkém propojení se svým Vyšším Já, že takového průvodce nepotřebujete, ale vašim blízkým by třeba mohl tento Hluboký písemný numerologický rozbor dobře posloužit.
Další informace najdete na mých stránkách v rubrice Numerologické rozbory.
Zde si můžete přečíst zpětné vazby klientů na Hluboký písemný numerologický rozbor.
 
Abych vaše zakázky stihla zpracovat, potřebuji na to dostatek času a to je důvod, proč se ozývám již teď. Numerologii se v této etapě svého života věnuji jen ve svém volném čase, proto přijímám omezené množství objednávek. Ale moc se na ně těším!
 
V případě zájmu mne prosím kontaktujte e-mailem. Děkuji.
S láskou a úctou k vám všem,
 
Sofie Natarani

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *