Zimní očista těla a mysli

Přátelé milí,

moc ráda na svém webu sdílím pozvánku na workshop Zimní očista těla a mysli pod vedením Mgr. Květy Kadlecové a PhDr. Jana Kobylky. Oba uvedení byli mými výcvikovými lektory během pětiletého psychoterapeutického výcviku BIG SUR, a tak vím na 100 procent, že budete v dobrých rukou.

Zajímá vás psychoterapie? Chcete poznat, jak se provádí a co je její podstatou? Chcete si ji zkusit? Přijďte do naší psychoterapeutické skupiny. Poznáte nejen řadu zajímavých lidských příběhů, ale především sama sebe!

Během workshopu poznáte, jak skupinová terapie probíhá, zda máte či nemáte pro danou práci talent a zda by vám event. mohla samotná terapie pomoci ve vaší současné situaci. A získáte ještě něco dalšího.

Užíváme celý soubor osobních map, na jejichž podkladě lze vypracovat celostní souhrn, z něhož pak vychází projekt osobního rozvoje event. samotná terapie.

Během našich workshopů ale nejde pouze o vážnou práci na poli sebepoznání a terapie, na své si přijde i vaše vnitřní hravé dítě a samozřejmě i vaše tělo!

Kdy?

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­

1. – 3. 12. 2017 od 17.00 hodin

Kde?

Základní škola Ktiš 16, 384 03 Ktiš, okres Prachatice

Setkáním provází

Mgr. Květa Kadlecová a PhDr. Jan Kobylka

 Téma setkání: Očista těla a mysli

Informace a přihlášky: skupina.jiznicechy@seznam.cz. nebo na tel. č. 728 310 150, prosíme přihlašujte se do 24.11. 2017.  Počet míst je omezen. Předpokládaný konec setkání v neděli okolo 15 hodiny. S sebou budete potřebovat podložku nebo karimatku, deku, případně občerstvení a přivezte si sebou všechny osobní mapy, pokud už nějaké máte.

Cena 1 500 Kč

www.netofislands.com

30.11. 2017 možnost individuálního koučování s PhDr. Janem Kobylkou (500Kč/hod.)

objednání tel. 728 310 150

 


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *