Tři skutečnosti, které musíme pochopit, abychom dosáhli manifestace bohatství

Sri Nithyananda Swami
Nemusíte mít štěstí, aby se stali bohatými. Stejně jako všechno ostatní v životě, bohatství je výsledkem vědomé manifestace. Vědomá manifestace je věda o změně a prožívání reality tak, jak si přejete. Klíčovým slovem je zde „vědomí“. A to proto, že se projevujeme neustále, ať už si to uvědomujeme nebo ne! Zdraví, vztahy, hojnost nebo dokonce chudoba – přitahujeme si skutečnost, kterou chceme prožít.
Máte v sobě svůj vlastní plán o bohatství. Každý z nás si nese svoji osobní rovnici o bohatství. Pokud máte potíže s financemi, je pravděpodobné, že máte podvědomý sklon k nedůvěře, strachu nebo odmítavý přístup k tomu, abyste přijali hojnost ve vašem životě..
Vyřešení tohoto problému je prvním krokem ke změně v rovnici vašeho vztahu k bohatství. Nejčastěji se odpověď nachází ve vašem vztahu k bohatství v minulosti – myšlenky, které jsme přijímali jako děti, minulé neúspěchy, nebo některá rozhodnutí, která jsme učinili. Díky jednoduchému pochopení a uvědomění, můžete změnit svou vědomou rovnici s bohatstvím. Podvědomé myšlenky ohledně bohatství jsou hlubší a je těžší se jich zbavit. Ale není to nemožné! Meditace je jedním z účinných způsobů, jak odstranit podvědomé myšlenky a rozhodnutí, která sabotují vaše snahy dosáhnout bohatství a zůstat bohatými.


Máte moc
Pokud naše podvědomá rozhodnutí mohou mít moc manifestovat se v naší realitě, představte si, co bychom mohli dokázat, kdybychom aplikovali stejný výkon s vědomým záměrem! Ať to akceptujeme nebo ne, máme v sobě neuvěřitelný potenciál ovlivňovat události v našem životě. To, co védská tradice nazývá Kundalini Shakti, je prostor nekonečné potenciality, lůno supervědomí skrývající se v každém z nás. Kundalini je prostor tak koncentrovaného potenciálu, že způsobí, že každé semínko, které do něj vložíte – se okamžitě manifestuje v realitě. Pomocí Kundalini síly můžete změnit svůj plán bohatství a zničit tak všechny své finanční problémy v jednom tahu. Pokud se nám podaří získat přístup to tohoto prostoru v nás, bohatství nebude ničím větším než důsledkem jednoho vědomého rozhodnutí. Naštěstí, Kundalini není nějaká tajemná síla, jak si představujeme. Se správnými postupy a návody, můžete probudit tuto ohromnou potenciální energii a zaměřit ji na dosažení bohatství a realizaci mnoha jiných přání ve vašem životě.

Jak velké bohatství jste ochotni tolerovat? Zní to jako poněkud překvapivá otázka? To tedy není.
Naše představa o bohatství je úzce spjata s naší představou o nás samých. Každý z nás si neseme jasnou představu o tom, jak jsme schopní, jak vysoko můžeme mířit a čeho můžeme dosáhnout. To je komplexní naprogramování, které se obvykle utváří v dětství – v době, kdy si tvoříme naši identitu. Fascinující je to, že naše představa o nás samotných je obvykle nastavena několika náhodnými událostmi v našem životě … možná nějaký vliv mají i rodiče, společenské poměry a jiné takové faktory. Nicméně v průběhu let necháváme své životní volby čím dál víc ovlivňovat tímto nevědomým programováním – až se procedí a usadí se v naší biologické paměti ještě dřív, než vyrosteme a měli bychom být připraveni na svět. Věřte tomu nebo ne, tenhle balík nelogických dětských rozhodnutí je to, co řídí naše kroky pro zbytek našich životů – včetně naší představy o tom, jak velké bohatství, úspěch a štěstí můžeme skutečně tolerovat!
Je to, jako když máme tajnou zónu pohodlí, ze které se neodvažujeme vystoupit, protože si nejsme jistí, jestli dokáže zpracovat tolik bohatství nebo úspěchu. Koneckonců, pro většinu lidí je bohatství obrovská odpovědnost – vytvořit ho, udržet ho, dokonce utratit. Když si nebudeme jisti, že jsme schopni tohle zvládnout, začneme tak vytvářet podvědomá rozhodnutí, která nás uvrhnou zpět do chudoby. Bohužel, málokdy si uvědomujeme, že si sami bereme vlastní šance, a začneme mít pocit, že je to na nás velké sousto.
Prvním krokem ke zlepšení vaší tolerance vůči bohatství je zjistit, kde se skutečně nachází jádro vašeho problému. Pokud zjistíte, že jste obvykle ohledně bohatství na horské dráze, kde se pokaždé dostanete až těsně k jeho dosažení, ale vždycky se něco pokazí na poslední chvíli – pak je na místě vážně prozkoumat na jaké hladině je vaše tolerance bohatství!
Jen se zeptejte sami sebe těchto pár jednoduchých otázek – a odpovězte si upřímně!
Opravdu je mi představa bohatství příjemná?
Mám potřebu mít neustále pod kontrolou svůj finanční majetek?
Kolik bohatství jsem schopen upřímně tolerovat?
Jsem skutečně ochoten dovolit sám sobě stát se bohatým?
Pokud je vaše odpověď na poslední otázku je ano, začněte pracovat s touto odpovědí. Učiňte vědomé rozhodnutí přestat sabotovat své vlastní úsilí získat bohatství! Jestliže pár nevědomých dětských rozhodnutí může mít nad vámi takovou moc, představte si sílu vašeho vědomého rozhodnutí! S jedním vědomým rozhodnutím se můžete vymanit ze začarovaného kruhu chudoby a ocitnout se na cestě ke zdravé hojnosti.

Sri Swami Nithyananda

Zdroj:https://www.facebook.com/srinithyananda.swami?fref=mentions


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *