Horoskop na období 4. 12. – 10. 12. 2017

Dokončování míří k naději

Jak plyne rychle čas, spojuji se s vámi narychlo a krátce. Budu se odkazovat na aspekty horoskopu z minulého týdne, protože zde tyto aspekty dobíhají.

V tomto týdnu dobíhá disharmonický aspekt Slunce v kvadratuře na Neptuna, kdy rozjitřelost a přecitlivělost ovlivňuje naše vnímání. Tento aspekt každým dnem bude slábnout. Přesto je důležitá bdělost, protože vnímání je rozetřené a nejasné, snadno se přehlédnou podstatné věci či detaily.

Uran opozice Mars, která je podrobně popsaná v minulém týdnu, trvá do 9. 12. – tento aspekt přináší nervové přetížení a stres. I přes velkou únavu, můžete trpět nespavostí, spánek je přerušovaný a mělký. Ráno se objevuje velká únava a tíha, což ukazuje konjunkce Merkura se Saturnem do 12. 12. Pocit povinnosti, co vše člověk musí udělat, vzbuzuje omezení a zátěž. Objevuje se velká únava těla. Vede nás to ke změně struktury dosavadního fungování, jak v osobním, tak i v pracovním životě.

Retrográdní Merkur ve Střelci do 22. 12. vede k přehodnocování dosavadního řádu a struktury. Přesný trigon s Uranem na tuto konjunkci vede ke změně, k osvobození se od starého řádu. Do „starého“ může vstoupit nový impulz. Nový pohled na staré záležitosti. Rozhodnutí a změny budou udělány, až Merkur přestane být retrográdní a vytvoří opět harmonický aspekt s Uranem, 1. – 11. 1. 2018.

Neptun kvadratura Venuše 4. – 17. 12., tady se objeví rozmrzelost a nenaplněnost v lásce. Pozor na přání žít jako v pohádce. Růžové brýle. Iluze a nereálná očekávání se v této době rozplynou. Může dojít ke zklamání a rozčarování. Tento aspekt ukazuje na rozmrzelost. Z málo čeho se bude prožívat radost, a to díky pocitu, že bychom chtěli ještě něco víc, víc romantické, krásné, až nesplnitelné. Fantazie a očekávání jsou nereálná. Týká se to též utrácení financí a v této době nakupování dárků. Touha splnit přání, na které nemáme prostředky. Naštěstí aspekt Saturna s Merkurem nás drží při zemi.

Mars vstoupí 9. 12. kolem poledne do znamení Štíra, dostane se nám více síly a houževnatosti.

O víkendu nastává druhá adventní neděle. Přeji Vám, ať ji prožijete v klidu a míru v srdci.

Aspekt Urana a Marse, který ukazuje na velkého napětí, vede k opuštění nepodstatných věcí.

Je to jen příprava na změnu, protože disharmonické spojení Marse a Urana nás čeká v roce 2018 na několik měsíců. Proč a k čemu to slouží? Více se dozvíte na přednášce v Praze 14. 12. 2017, http://www.astrologiepetranel.cz/akce/nam-prinasi-rok-2018-prednaska-2/.

Jste srdečně zváni. Jen pro přítomné účastníky přednášky je připraveno meditační naladění s požehnáním na rok 2018.

Přeji Vám krásný adventní čas. S láskou Petra Nel 

 

Děkuji. Petra Nel a realizační tým.

Upozornění: Text je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem. autor článku: Petra Nel Smolová – www.astrologiepetranel.cz


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *