Narozeninová Mála – Project mantra

Milí přátelé,
jako instruktorka Projekt mantra vám s radostí předávám informaci o možnosti zapojit se do krásné akce. Moc ráda vám předám svou osobní zkušenost s mou opakovanou účastí v Mantra projektu,  všechny potřebné instrukce a do projektu Narozeninová Mála vás zaregistruji. Kontaktujte mě prosím prostřednictvím mailu : soffi.isis@gmail.com. Děkuji a těším se.
„Čím více budete Jeho jméno zpívat, tím více se bude Boží Láska zjevovat uvnitř vás nikoli venku, ale uvnitř vás. A čím více budete zpívat, tím více budete se jménem Boha rezonovat, tím více božských kvalit začnete mít. V Božím jménu je obsaženo vše. Je to tak prosté!“
Paramahamsa Vishwananda z knihy Jen Láska, kap. Zpívejte Boží jména,str.102

Jai Gurudév milí přátelé,

náš milovaný Guruji v roce 2018 oslaví své 40. narozeniny, a tento projekt je myšlen jako dar celé naší země pro Něj, z lásky, vděčnosti a s pokorou. Každý se může zapojit do tohoto narozeninového Project Mantra, který byl požehnán naším zemským Svámím Vishwabaladharanandou, a věnovat Gurdžjímu svůj promodlený pomyslný korálek, naplněný vibrací Božího jména.

Jak získat svůj korálek? Velmi jednoduché. Stačí se zúčastnit jednoho, a nebo více, z celkem čtyř 40. denních cyklů Project Mantra, které proběhnou v termínu od 4. ledna do 12. června 2018. Akce tak bude trvat celkem 160 dní, kde číslo 16 symbolizuje Božskou Matku, která je patronkou hlavního ashramu Paramahamsa Vishwanandy Shree Peetha Nilaya (přeloženo: Příbytek Božské Matky). Za každý úspěšně dokončený cyklus bude k narozeninové mále přidán jeden váš pomyslný promodlený korálek.

Project začneme základní mantrou OM Namó Nárájanája, která zastupuje mužský princip. Na tu navážeme ve druhém cyklu Gajatri mantrou, která zastupuje ženský princip. 3. cyklus je opět OM Namó Nárájanája a 4. cyklus uzavírá Gajatri mantra. Je tomu tak proto, že každá z manter má svou vlastní vibraci a abychom dosáhli silnějšího efektu v rámci celé České republiky, je lepší, když budeme všichni odříkávat tutéž mantru.

Na závěr projektu bude na Just Love festivalu, který se koná ve dnech 15. – 17. června 2018 ve Shree Petha Nilaya v Německu, Gurudžímu předána mála, která bude obsahovat tolik láskyplných korálků, kolika z vás se podaří Project Mantra dokončit.

Akce je otevřená pro všechny, ať už Project mantra absolvovali dříve, či jsou touto nádhernou technikou ještě nepolíbeni.

Jak kontaktovat svého instruktora Project Mantra?

Na oficiálních stránkách Bhakti Marga České republika je k dispozici seznam všech instruktorů Project Mantra s kontaktními informacemi a místem působiště. Z tohoto seznamu si vyberte instruktora, který je vám nejblíže a kontaktujte jej emailem. Vámi vybraný instruktor vás provede detaily celé akce a zodpoví případné otázky, a bude vám k dispozici v průběhu celé akce.

Nejpozdější termíny pro registrace na jednotlivé cykly jsou:
I. cyklus Óm Namó Nárájenája 3. 1. 2018
II. cyklus Gájatrí mantra 12. 2. 2018
III. cyklus Óm Namó Nárájenája 24. 3. 2018
IV. cyklus Gájatrí mantra 3. 5. 2018

Sofie


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *