Diamantové kódy

Channel: Edita Lemiana Santiago, Channelováno: 5.1. 2018

Tvoří se nyní v éterické mřížce diamantové kódy, které je třeba vnímat jako nové informace nového paradigma planety. Za poslední měsíce se díky aktivním jedincům a celým skupinám akcelerovala zcela vibrační úroveň kolektivního vědomí. Urychlil se celostní růst takové kritické masy, která byla zapotřebí k navýšení frekvencí v éterických světelných sítích planety.


Pro spoustu pracovníků Světla to znamená, že již jejich aktivní práce může být z vyššího záměru uvolněna a pouze ti, kteří dále cítí volání pokračovat v práci pro celek, je to již pouze jejich svobodná volba. Materiálně zaměření jedinci budou vystavováni velmi tvrdým zkouškám, které je mají vést k otevření jejich duchovního srdce a proměnit tak jejich život v rovnováhu mezi hmotným zaměřením a celostním vnímáním sama sebe, života i celého světa.Diamantové kódy jsou takové informace v poli planety, které odpojují i ty nejnáročnější případy karmického zacyklení a je tu stále dostatek bytostí, kteří jsou spolehlivými podpůrci pro použití těchto diamantových kódů.

Diamantové kódy dokáží svým diamantovým řezem prozářit vše, co se vám zdá nevysvětlitelné v myslích jedinců. Otevřete se nyní těmto diamantovým kódům, aby mohli vstoupit tam, kam se jiné frekvence dosud nemohly dostat. Otevřete se intenzitě diamantové záře, protože jedině ta má sílu prostoupit i tu nejhustší temnotu.

AKÁŠICKÁ AFIRMACE:

OTEVÍRÁM SE SVĚTELNÉ DIAMANTOVÉ ZÁŘI, KTERÁ PROSTUPUJE SVĚTELNÉ ÉTERICKÉ SÍTĚ PLANETY ZEMĚ.

PROMĚŇUJI VE MNĚ VŠE SKRZE DIAMANTOVÉ SVĚTLO

– Strážci Akáši –


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *