Pomozme odčinit minulost

ráda bych vás pozvala, abyste se stali součástí 2. ročníku jedinečného a zásadního projektu POMOZME ODČINIT MINULOST, který nese požehnání Paramahamsy Šrí Svámího Vishwanandy. 
Hlavní myšlenkou tohoto projektu je pomoci místům, která trpěla tragédiemi, válkou, nesmírným lidským utrpením – místům bývalých koncentračních táborů 2. světové války. Snahou tohoto projektu je uspořádat souběžně ve stejném termínu a čase OM Chantingy na místech bývalých koncentračních táborů po celém světě a pomoci tak prostřednictvím této nesmírně silné transformační techniky energeticky očistit tato místa.
ÓM je univerzálním zvukem stvoření, nejvyšší a nejčistší vibrací, která existuje. Tisíce let stará harmonizační skupinová technika OM Chanting využívá transformační síly zvuku ÓM, aby nám v tomto projektu pomohla posunout se za tragédie minulosti a společně se podílet na vytvoření světlejší budoucnosti.
„To, co se tehdy stalo na těchto místech, stále probíhá v éterických a astrálních sférách. Pouze ÓM má tu sílu skutečně pomoci těmto místům.“
Paramahamsa Vishwananda
Letošního ročníku se budou účastnit také skupiny v Rakousku, Polsku, Německu, Slovensku, Slovinsku, Belgii, Japonsku, USA, Chorvatsku a další. Pokud se vaše srdce cítí osloveno tímto záměrem, nabízíme vám možnost podpořit tento projekt svou osobní účastí také v České republice.Jména velkých koncentračních táborů Terezín nebo Osvětim zná celý svět a dodnes symbolizují vyhlazovací taktiku fašistického režimu. Během 2. světové války postupně vzniklo na území dnešní České republiky na 38 pobočných koncentračních táborů. A i když byly ostatní »české« tábory menší, panovaly v nich stejně nelidské a kruté podmínky.
Jsme velmi vděční, že se v ČR v rámci tohoto projektu podařilo nakonec úspěšně získat povolení k uspořádání OM Chantingu na dvou místech. Prvním z nich je jeden z největších bývalých koncentračních táborů v Litoměřicích a druhým je jeden z méně známých v Dětřichově u Moravské Třebové. Na obou místech proběhnou setkání s OM Chantingem ve společném termínu: 24.2.2018 od 12:30 hod.
Záměr, který je v pozadí tohoto projektu, je tím nejdůležitějším, protože se dotýká samotného nejvyššího potenciálu OM Chantingu. Když se sjednotíme v čistém společném záměru pomoci těmto místům s ryzím postojem, kdy nemyslíme na sebe a na to, co můžeme z OM Chantingu získat, tehdy OM Chanting ukáže svůj plný potenciál. Tato místa působí jako katalyzátory pro podvědomou mysl účastníků. Na těchto místech cítíme respekt, pokoru, soucit a v konfrontaci s bolestí a utrpením, které se skrze informace o těchto místech pouze dotkly naší mysli, je téměř nemožné zde myslet na sebe. A to automaticky vytváří základ pro čistý vnitřní postoj nesobecké služby při OM Chantingu, kdy je všechna pozornost nezištně upřena na podporu nádherného záměru pomoci těmto místům. Připojení se ke kruhu OM Chantingu na těchto místech je možností, jak zažít OM Chanting v nejčistší podobě záměru.

M. Serafima (Int. OMC koordinátor; Německo) během Atma Kriya Yoga retreatu v srpnu 2015 ve Shree Peetha Nilaya řekla: „Během OM Chantingu nás podporují vyšší bytosti. Přicházejí andělé, svatí, tibetští mniši a další. Můžeme slyšet zvony, chór, zpěvy… Tyto vyšší bytosti jsou nám ku pomoci a my všichni zase podporujeme nižší bytosti, aby mohly jít dál. Vše je propojené. Gurudží nám řekl, že „během OM Chantingu se „zaseknuté“ astrální bytosti mohou osvobodit, uvolnit a jít dál.“ My nevíme, na kolika všech možných rovinách se věci dějí. Není to jen o fyzické rovině, kde se projevuje efekt. My to ani nemusíme vidět a vnímat.

„Drazí přátelé, pojďme společně využít tento cenný dar, který nám byl svěřen. Pojďme požehnání v podobě OM Chantingu, které Paramahamsa Vishwananda přinesl světu, uchopit v tomto projektu způsobem, který nemá od r. 2007 kdy se OM Chanting začal šířit, obdoby. Propojme se a zpívejme ÓM společně v mnoha zemích s upřímným záměrem a láskyplnou touhou pomoci těmto místům a podílet se na prosvětlení tohoto temného období lidských dějin. Láska, kterou vložíme do záměru, to je naše role v tomto procesu.

OM Chanting je prostoupen Božskou Milostí Paramahamsy Šrí Svámího Vishwanandy a Mahávatára Babajiho, jež jsou během OM Chantingu připraveni pomoci tím nejdokonalejším způsobem, jaký si omezená lidská mysl vůbec nedokáže představit. OM Chanting je založen na bhakti, lásce a oddanosti. V lásce a oddanosti je s Milostí Mistrů vše možné.

„Jak dobře víte, síla lásky je tou jedinou věcí, která přemůže vše.“

Paramahamsa Vishwananda

Přátelé milí,

připojte se, pokud vnímáte, že chcete být součástí tohoto krásného projektu. Společně pozvedněme vibrace těchto míst a pomozme odčinit minulost. Zaregistrujte se prosím zde.


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *