Přišli jste sem z určitého důvodu

Jsme součásti skupiny duší, které souhlasily s tím, že tu teď budou v tomto období naší historie: jsme skupina „převaděčů“, jejichž cílem je sloužit jako světelné majáky během přesunu od temného patriarchátu (zotročeného egem) k věku Světla (vedeného Zdrojem a božským ženstvím).

Jste vysoce vědomé duše a ne všechny duše na Zemi jsou takové. To však neznamená, že jste lepší nebo horší než někdo jiný, pouze jste jiným projevem (zhmotněním) energie a vaše duše má za sebou odlišnou historii. Možná se občas cítíte osamělí, protože v hloubi duše víte, že ne každý je jako vy. Možná se cítíte izolovaní, protože před světem skrýváte své nejpravdivější, největší a nejzářivější Já.

Pracovali jste velmi tvrdě na zvýšení svých vibrací a nyní jste voláni, abyste do nich opravdově vstoupili. Poznali a zažili jste mnohé jiné světy, než pouze tento náš svět. Žili jste v jiných dimenzích a na jiných planetách a vtělovali se v různých formách, jež vyjadřovaly vaši pravou podstatu. Jste nekoneční i sjednocení s veškerým bytím.

Jste autenticky jedineční a zároveň jste součástí většího celku. Jste zde proto, abyste připomínali lidem, že je v pořádku být celiství. Je v pořádku vyzařovat své světlo. Je v pořádku být plně a bez omlouvání a pocitů viny sami sebou. Ve skutečnosti je to více než v pořádku, je to nezbytné k tomu, abyste mohli vzkvétat a prosperovat. Ale je zapotřebí, abyste učinili první krok.

Čím dříve vstoupíte do větší, pravdivější a autentičtější verze sebe samých, tím dříve se rozplynou vaše strachy, tím dříve se vytratí vaše obavy a tím dříve vás život začne podporovat. A tím více budete plynout v souladu s životem.

Již jste úplní a celiství, proč se bráníte tomu, být tím kým jste?

Čím více se sladíte sami se sebou a budete sami sebou a čím více budete trávit svůj čas tím, že pouze „budete“ namísto toho, abyste „konali“, tím dříve budete moci být podporováni takovým způsobem, který jste si nedokázali představit ani v těch nejodvážnějších snech. A opravdu takto budete podporováni.

 

Rebecca Campbell, Světlo v temnotě


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *