Působení OM CHANTINGU na prostředí

Výňatek ze satsangu Paramahamsy Vishwanandy na Mezinárodních dnech OMC 2017

Otázka: Když jste OM Chanting přinesl zpět na Zemi, řekl jste Mahávatáru Babajimu: „To, co přichází, potřebuje vibraci nutnou ke změně. Jinak se nic nemůže změnit či transformovat.“ Co je to TO, co přichází?

Odpověď Paramahamsy Vishwanandy: Všechno je vibrace, dokonce i Tvá myšlenka je vibrace. Tvá myšlenka vytváří určitou vibraci. To znamená, že vše v tomto světě je v neustálém pohybu. Není zde nic, co by se nepohybovalo. Sám Krišna v Gítě řekl: „Vše se pohybuje.“ Pohyb je něco, co se nikdy nezastaví a nic nemůže tento pohyb změnit. Když je pohyb pozitivně transformován, zejména když děláte OM Chanting, vibrace, která se při tom vytváří v místě, kde zpíváte, tam stále je. Nemyslete si, že jakmile dozpíváte a jdete domů, se toto místo vrátí do původního stavu.
Nevím, zda jste si toho někdy všimli, ale když se podíváte například na přírodu, uvidíte v porovnání s ostatními místy rozdíl na rostlinách. Efekt se totiž neprojeví jen na vás, tato vibrace se vtiskne do celého okolí.
Takže TO, co přichází, je ono probuzení – uvědomění si této vibrace všude. Protože vibrace se přeměňuje, vibrace nezůstává na jednom místě. Vibrace se stále pohybuje, rostliny ji přeměňují pro ostatní, zvířata ji předávají ostatním, vítr ji předává okolí. Čili je to neustálá vibrace, která je v trvalém pohybu. Jakmile se tento pohyb aktivuje, nic to nemůže změnit. Nedá se vrátit zpět, neustále se pohybuje kupředu…
Samozřejmě svět získal mnoho prospěchu díky množství pozitivních vibrací skrze různé OM Chantingové kruhy z celého světa. V tuto chvíli efekt neuvidíte efekt, ale později ano. Jak jsem dříve řekl, když pozorujete přírodu, zejména pokud děláte OM Chanting pravidelně na stejném místě, pozorujte přírodu v této oblasti a zejména v nejbližším okolí OM Chantingu. Uvidíte, že je úplně jiná.

 


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *