Osvobození posvátných dvojic od atlantských magií

Channel: Edita Lemiana Santiago, Channelováno: 9.3. 2018

V dávném atlantském experimentu se jednalo i o narušení původní esenciální geometrie, kde mužský a ženský princip je obsažen v každé podstatě, co existuje. Je vás mnoho, kteří nevědomě hledáte projekci svého vnitřního muže či vnitřní ženy i ve hmotném světě. Je to velmi přirozené a pochopitelné. Není třeba soudit či kritizovat přirozené chování každé lidské bytosti. Je však třeba připustit, že zákon pohlaví je zároveň BOŽSKÝM PRÁVEM žít a existovat v projevení mužského a ženského principu na každodenní fyzické úrovni. Komukoliv bylo toto božské právo odepřeno, odpojeno a narušena tak esenciální geometrie již na úrovni éteru, je třeba si vzít toto božské právo zpět a navrátit si toto propojení a bytí v celistvosti, kde vnitřní sjednocení mužského i ženského principu má být projeveno i ve vašem každodenním životě.

Stále na vás mohou působit starodávné atlantské magie, které měly za záměr odpojení těchto dvou principů jedné podstaty a tím posvátné dvojice byly odloučeny od své podstaty a zatraceny. Proto stále více bytostí bloudí skrze vztahy, které jsou sice božími komplementy na cestě k celistvosti, ale nemohou v žádném případě nahradit POSVÁTNOU DVOJICI, která je projevem a božským právem pro všechny.

POSVÁTNÉ DVOJICE jsou projevem původní esenciální geometrie, která ještě existovala v lásce a tedy na frekvenci, která je neměnná v harmonickém nastavení.

Nyní je však třeba opět si NAVRÁTIT toto božské právo, tuto svobodnou volbu a PROPOJIT SI esenciální dvojici nejdříve na éterické úrovni, poté následně ve hmotném světě.

I když se s takovýmto komplementem setkáte, neznamená to být ihned po jeho boku, protože z hlediska archetypálních geometrií, je třeba nejdříve zpracovat vše, co bylo narušeno v dávných dobách. Proto potřebujete každý svůj čas a prostor. Z hlediska obou principů je žena ta, která dokáže pro svou přirozenost a podstatu i na dálku bez přítomnosti partnera ROZPOHYBOVAT jeho očistu, která znamená NÁVRAT k ní do jejího původního esenciálního propojení.

Vše je již v pohybu a posvátné dvojice mají nesmírnou podporu
pro navrácení se do harmonického propojení na všech úrovních.

AKÁŠICKÉ AFIRMACE:

BERU SI ZPĚT VEŠKERÉ BOŽSKÉ PRÁVO NA PROPOJENÍ SE S ESENCIÁLNÍ DVOJICÍ MOJÍ PŮVODNÍ ÉTERICKÉ GEOMETRIE A TÍM SI NAVRACÍM SVOBODNOU VOLBU NA HARMONICKÉ PROJEVENÍ ZÁKONA POHLAVÍ NA HMOTNÉ ÚROVNI V MÉM KAŽDODENNÍM ŽIVOTĚ.

AKTIVUJI V MÉM ŽIVOTĚ PROPOJENÍ MUŽSKÉHO A ŽENSKÉHO PRINCIPU NA VŠECH ÚROVNÍCH.

– Strážci esenciální geometrie –

 

Edita Lemiana – průvodkyně jazykem Světla
www.editasantiago.cz


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *