Tzolkin 20.4.2018 13 CIMI kin 26

Cimi – Spojka. Vnitřní smrt, odpuštění, pokora, vůle bojovat, přeměna, transformace, uvolnění starých návyků, uvolnění minulosti, vytrvalost, pokrok.

Uzavřete cestu Trecenou Jaguára s úctou k sobě, ke svému blahobytu a svému potenciálu. Oxlahun (13) a hluboká transformační síla Cimi obohacují a ztělesňují dokončení a posvátného koyopu podstaty života. Jako posvátný vodopád Ducha nechte tyto starověké energie omývat vás požehnáním, namočte jím celou svou cestu až do morku vaší duše. Změnu, kterou hledáte, není dočasný stav, ale spíše další éra vaší osobní Evoluce.
 
Vlna IX přináší do našeho života pohyb a ukazuje, jak důležitá je v životě síla Ducha, loajalita a právoplatnost. Třináctý den naznačuje, že pomocí síly Ducha můžeme překonat všechny překážky stejně jako rozšířit obzory zorného pole, stát se člověkem spravedlivým a nezávislým.
CIMI, TO JE CYKLUS NAROZENÍ, SMRTI A ZNOVUZROZENÍ
Pokud máte problémy rozloučit se s něčím STARÝM, je jedno, s čím, dejte pokyn převozníku CIMI. SPOJKA je mocná podporující síla, která vás může uvolnit z negativních vztahů na fyzické, mentální, emocionální a duchovní úrovni. Mohou to být duchovně ideologické vzorce nebo každodenní špatné návyky, od kterých byste se měli, ale nemůžete odtrhnout.
V těle je CIMI spojována s korunní čakrou, jejíž prostřednictvím dosahujeme Osvícení a získáváme Vědomí moudrosti našich předků.
Narození, smrt a znovuzrození jsou základním kamenem středoamerických mýtů. Jako je pro nativní Akbal přirozené spojení s nižšími světy, je pro Cimi přirozená ženská jemnost a cit pro vyjádření slovem. Výzva: Nebuďte oběť a neobětujte se příliš mnoho. CIMI je energie, která nám dovoluje komunikovat s jinými světy.
***
Co kdybyste se dnes dozvěděli, že toto je váš poslední den na Zemi? Jaké věci byste dnes dělali? Jak byste se chovali k ostatním? Komu byste zavolali? Jaké emoce cítíte? Existují nějaké nedodělané projekty, které byste chtěli dodělat, nebo ztratily váš zájem?
Pokud chcete opravdu každé ráno začít malou úvahou o těchto věcech, vaše dny budou mít mnohem větší význam. Dlouho by vám netrvalo zjednodušit si život. Pravděpodobně byste uklidili svoji nemovitost, aby jí ti, kteří jí po vás dostanou nemuseli uklízet. Pravděpodobně byste přestali odkládat setkání a rozhovory se členy rodiny a vašimi nejbližšími. Co všechno byste dělali jinak? Mnoho věcí, které vám bere čas, by odpadlo. Výsledkem bude, že vaše vášeň a nadšení pro život se dramaticky zvýší, stejně tak čas, energie a vaše hojnost doslova eskaluje.
Energie, které vám dnes také Cimi nabízí jsou: vzdání se, proměna, uvolnění a smrt všeho, co vám neslouží. Doporučujeme vám, aby každý z vás absolvoval tuto krátkou cestu, dokud nepropustíte strach ze smrti a nebudete žít vášeň a nadšení ze života.
Nyní k tomu přimícháme energii Tónu 13. Existuje nesčetné množství aspektů CIMI a 13, a my jsme vybrali jeden z nich 5+5+3=13. První 5 představuje vás, jako plně vědomého člověka, který je spojen s energií vašeho Vyššího Já, to představuje druhou 5 – jedná se o vědomé spojení s tou částí mimo vás, která zůstala na Druhé Straně. Dnes se podíváme na 3 jako na Svatou Trojici, která zahrnuje všechny z Vyšších Sfér. Pro tuto Trojici existuje mnoho názvů. Otec, Syn a Duch Svatý nebo tělo, mysl, duch. Obecné pojetí je CELISTVOST. Tón 13 představuje vás spojené s vaším Vyšším Já čili Bytost vědomě spojenou se Zdrojem Všeho. S touto silou můžete manifestovat všechno, co si přejete. Zavolejte tuto naši energii a my vám pomůžeme kdykoliv s čímkoliv.
Vaši Průvodci jsou vždy nablízku a ochotně čekají, aby vám pomohli. Přináší jim to radost a je výrazem jejich nadšení. Jsou poctěni a nadšeni, že vám mohou sloužit. Mnozí z vašich duchovních Pomocníků se nikdy neinkarnovali na Zemi a stojí v úžasu z toho, co jste již dokázali. Angažmá na Zemi není lehké, ale plné příležitostí k růstu, sdílení zkušeností a porozumění.
Udělejte si dnes čas a přemýšlejte o životě. Všimněte si, co není v pořádku a tím začněte. Žádný úkol není příliš velký nebo příliš malý. Všechno je důležité pro růst milující a laskavé duchovní Bytosti, kterou ve skutečnosti jste. Vyberte si oblast vašeho života, kterou chcete změnit nebo přeměnit a požádejte nás o pomoc. Doporučujeme vám začít se strachem ze smrti, pokud jste tuto oblast ještě nezvládli.
V Mayské tradici byla celá kultura zaměřena na energii každého specifického data. Dokážete si představit důsledek, pokud by každý obyvatel Země podporoval sám sebe a pracoval na společných cílech jako je například uvolnění strachu ze smrti?
To je to, co dělá Mayskou kulturu tak silnou. Pracujme společně na vytváření silných jedinců. Jejich kultura se rozpadla, když na tento způsob zapomněli. Nicméně kultura je vždy celkově rekonstruována jednotlivci, kteří na sobě pracují, tím tvoří vzor pro ostatní. Tito jedinci vytváří obrovské kolektivní energie, které vytváří posun, o kterém se vám ani nezdálo. Doporučujeme vám, abyste se stali aktivní součástí této skupiny. Loučíme se a obalujeme vás do Lásky!
FREKVENČNÍ REZONANCE – aktuální sebe-určení
(galaktické energie> vlastní vibrace)
Rovnováha, minulost, změna…..
Síla dopadu CIMI se objeví jako mocná ENERGIE PŘEMĚNY. Klade zvláštní důraz na oddělení se od starých programů, autorit a zlozvyků. Přetrhává a láme vazby se vším, co je ZKOSTNATĚLÉ. Čím silnější je ZTUHLOST, tím bolestnější je proces. I když SPOJKA často přináší bolest a utrpení, je naším největším spojencem na duchovní cestě rozvoje. CIMI nám umožňuje udělat rozhodující krok vpřed. Pokud se naučíte vědomě pustit to, co bylo, CIMI vás bezbolestně vyprovodí ze starých nefungujících vztahů do nové bezpečné oblasti.
V jednom lidském životě umíráme tisíckrát, protože každý nový krok směrem k novému cíli, je další z vnitřních smrtí. Energie SPOJKY pracuje jako bílé krvinky, bojuje v organizmu s tím, co nám brání žít. Válčí se zápalnými ohnisky a odstraňuje potencionální hrozbu našeho duchovního života.
Pokud máte problémy rozloučit se s něčím STARÝM, je jedno, s čím, dejte pokyn převozníku CIMI. SPOJKA je mocná podporující síla, která vás může UVOLNIT z negativních vztahů na fyzické, mentální, emocionální a duchovní úrovni. Mohou to být duchovně ideologické vzorce, nebo každodenní špatné návyky, od kterých byste se měli – ale nemůžete odtrhnout.
13. TÓN TRANSFORMACE – SÍLA POHYBU UNIVERSA
TŘINÁCTKA se vás dotýká rukama neviditelných sil, zodpovědných za radikální změnu. Tón TŘINÁCTÝ uvádí do pohybu vše, co se brání změně, co je strnulé, co vypadlo s pod vaší kontroly. TŘINÁCTKA může spustit cokoliv, co změní běh vašeho života. Věřte ale, že se vás dotýká nejčistší energie Universa a nová sebeidentifikace pomáhající vám otevřít se darům Vesmíru. TŘINÁCTKA vás volá, abyste se připojili k akci na zlepšení vyšších standardů vašeho Esenciálního JÁ. Přemýšlejte, o jak velký pohyb běží z hlediska vaší důvěry lidem a v přirozené procesy života. Věnujte pozornost běhu okolností, které se náhle objeví před vaším duchovním zrakem. TŘINÁCTKA má moc pohybu úrovní a změn četnosti. Posílá vám nejnovější informace, vrhá nové výzvy, vytváří nové možnosti. Staňte se Nebeským Poutníkem. Buďte upřímní a flexibilní. Dovolte nepříznivým situacím stát se vašimi dynamickými spojenci!
OTEVŘETE SE SPOLUPRÁCI,
KTEROU VÁM NABÍZÍ POHYB UNIVERSA
POD VAŠÍM VEDENÍM!
V Tónu TŘINÁCTÉM pulzují energie, jejichž podstatou je SÍLA TRANSFORMACE čili SÍLA PŘEMĚN A ZMĚN. Bez nich by nic NOVÉHO nemohlo vzniknout. Pokud jste v minulosti měřili čas v rytmu 12:60, to znamenalo, že jste se mohli točit pouze dokola, ať jste dělali cokoliv správně a rychle, nic podstatného z toho nemohlo vzniknout. Číslo 13 je často nazýváno BOŽSKÝM FAKTOREM. Jiné školy mluví o 13 jako o čísle osudu.
Dny s Tónem TŘINÁCT jsou často přetíženy svým obsahem, který umožňuje přeměnu energie, která se může jevit pro člověka velmi zdrcující. Proto může vzniknout pocit lenosti, nesoustředěnosti, nebo pocit něčeho NOVÉHO, co visí ve vzduchu. Nezapomeňte, že TŘINÁCTÝ Tón vzniká spojením Tónu PRVNÍHO, který vždy ohlašuje něco nového. Tón TŘINÁCTÝ se váže s fází přechodu – opuštěním STARÉHO a připojením se k NOVÉMU – čili SÍLU TRANSFORMACE.
TŘINÁCTÝ TÓN – VZESTUP, DOZRÁVÁNÍ
Jedná se o posun na vyšší úroveň – do vyšší dimenzionální reality. Oxlahun (13) podporuje a pohání síly a úsilí vyzkoušet něco nového a začít znovu. Číslo TŘINÁCT je dokončení pohybu, procesu. Má zvláštní vztah k nadpřirozeným schopnostem, zvýšené citlivosti a intuici. Je spojováno s 13 velkými klouby lidského těla. V den s vysokým číslem Mayové nepořádali žádné rituály ani obřady vzhledem k intenzitě energií, ale protože všude existují výjimky – konali zvláštní obřady poděkování za prosperitu, která jim byla dána, a pokorně žádali o další.
Copyright © 2018 mayskykalendar.blogspot.com

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *