Trecenium Manik kin 27-39

Trecena je třináctidenní perioda Tzolkinu a začíná vždy číslem 1, ale s rozdílným denním glyfem. Vlnu třinácti Nebes řídí základní energie prvního dne a ovlivňuje všech třináct po sobě jdoucích denních glyfů. Pokud jste si vědomi převládající energie prvního dne, můžete sladit své záměry s touto energií a umožnit, aby se projevila.

Tato Trecena začíná Manik – JELEN/ RUKA. Používání instinktu, intuice, stabilizace základů vlastního života, očištění duše vzestupující nad všechna omezení.
MANIK je energie představující aspekt duchovního vedení, které otevírá portál pro všechna vyjádření nedotknutelnosti života, svátosti a posvátnosti. Je to energie, která pozvedá našeho Ducha – vzestup nad všechna lidská omezení. To znamená vyjadřovat se svobodně a silně držet víru pro dobro komunity, rodiny, lidí i našeho čistého ryzího Já. To je důležité obzvláště v této době velkého posunu. Věci už nemohou zůstávat stejné, ani stejný vzorec pro řízení paradigma. Nastal čas na změnu a změna musí být orientována pro nejvyšší dobro lidstva (ne korporací), tzn. vizualizovat a snít novou budoucnost pro všechny.

Manik je základ, který ovlivňuje každý kin Vlny. Pozice 6,7,8 představují hřeben Vlny. Hřeben může být interpretován jako silné energie, i když samotný vliv Treceny se samozřejmě počítá od počátku. Hřeben v této Vlně – 6 EB, 7 BEN, 8 IX. Cestujte v této Vlně bez obav se svobodným vyjádřením srdce a víry pro dobro lidstva. Je to skvělý čas vyjádřit poděkování předkům za dar života, za dary, které předali lidstvu a za příležitost tvořit novou budoucnost Země přes projevy Lásky a míru.
DŮSTOJNOST
SÍLA
POKORA
RESPEKT
POCTIVOST
ÚCTA
to jsou hodnoty MANIK.
Manik – Jelen stojí s grácií, se vzpřímenou hlavou bez toxických účinků ega, nad potyčkami lidstva. Je ztělesněním Milosti, stojí tváří v tvář nebezpečí a nejistotě, která je všude kolem něj. Není to žádný slabý nebo bezmocný Duch, ale je to bytost jemná a klidná. Ve skutečnosti ti největší duchovní mystici, učitelé a vyrovnaní jedinci nesou největší osobní sílu. Co předchází největší osobní síle?
SEBEÚCTA
V této Treceně je vaším největším úkolem najít osobní sílu. To neznamená ale, že půjdete do posilovny, nebo se přihlásíte na aikido. Znamená to, že budete vyvíjet stabilní pocit sebeúcty bez arogance, souzení, ega, které je často závislé na stavu psychiky a blokuje vás jako mnoho dalších parazitů.
RESPEKT BEZ VÝHRAD
RESPEKT BEZ SOUZENÍ
RESPEKT BEZ POCITU VLASTNÍ DŮLEŽITOSTI
Respektujte, kdo jste, co děláte, ale ne z pozice rozumu, ale protože jste tady. Respektujte své úžasné schopnosti a dovednosti, respektujte roli, kterou máte v rodině a ve společnosti a toto dědictví předejte budoucím generacím. Ctěte sami sebe a žijte tuto úctu každým pórem vašeho bytí, ta pak bude přirozeně proudit z vás na všechny lidi kolem vás. Objevte pro sebe vaší skutečnou úctu, ale i pro ostatní. Vybudujte skutečnou sílu – hodnotu, která vás provede všemi bouřemi a převraty a umožní stát na svých vlastních nohou bez ohledu na výzvy. Hluboce spirituální a klidný MANIK se nesnaží projevovat žádnou drsnost nebo ublížit, ale svojí surovou silou chrání sebe a ostatní, když je to třeba.
Sebeúcta a osobní síla jsou základním stavebním kamenem každého harmonického vztahu, pracovního, společenského, přátelského, rodinného, partnerského.
Jako vždy, nejdůležitější jsou dny, které vás spojují s touto Vlnou. Pozice 8, 9, 10 ukazují vývojový cyklus určité události, zatímco to, co potřebuje uvolnit se projeví 11. den Vlny. I když je uzdravení spojeno nejčastěji s přechodnými bolestmi, nezaměřujte se na tento směr. Zkuste se podívat především na pozitivní aspekty, na kterých roste vaše životní moudrost.
Soustřeďte se na vaše AHA zkušenosti. V žádné jiné Vlně se neprojevuje tak silná moc uzdravení jako ve Vlně MANIK. Nezapomínejte na své dlaně, jsou projeveným pozemským nejcennějším nástrojem léčení. Nyní ho využijte pro sebe. Pokud vnímáte někde pocit bolesti, přiložte tam své ruce. Čakry vašich dlaní jsou kanálem, kterým proudí životní síla jednoduše přímo ze Zdroje fyzicky neustále, aniž by vás to rušilo. Dovolte projevit se tomuto zázraku. Dopřejte svému tělu tento příjemný projev a obdarujte touto Láskou i své blízké.
Vlna MANIK provádí uzdravení na několika úrovních Bytí. Hlavní část uzdravení probíhá v těle emocionálním, ale také fyzickém čili našem těle z masa a kostí. Probuďte v sobě Obra Manik, obzvlášť objevuje-li se ve vašem inkarnačním Mayském curriculum vitae.
Přehled Vlny 21/4-3/5
MANIK 1
LAMAT 2
MULUC 3
OC 4
CHUEN 5
EB 6
BEN 7
IX 8
MEN 9
CIB 10
CABAN 11
ETZNAB 12
CAUAC 13 galaktický Portál
Copyright © 2018 mayskykalendar.blogspot.com.

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *