Narozeninová mála

“Bůh a Jeho jméno se neliší, protože jméno je Bůh sám.

Ve chvíli, kdy myslíte na jméno nebo opakujete jméno,

mysl je naplněna Bohem.”

– Paramahamsa Sri Swami Vishwananda

Milí přátelé,
jako instruktorka Projekt mantra vám s radostí předávám informaci o další možnosti zapojit se do krásné akce. Dnes 4.5.2018 začíná čtvrtý cyklus projektu Narozeninová mála – Projekt mantra. Projekt vznikl jako dar lásky od nás všech ke 40. narozeninám, které oslaví Paramahamsa Vishwananda 13. června letošního roku.
Moc ráda vám předám svou osobní zkušenost s mou opakovanou účastí v Mantra projektu, všechny potřebné instrukce a do projektu Narozeninová Mála vás zaregistruji.
Pokud máte chuť se ještě připojit, kontaktujte mě, prosím, prostřednictvím mailu: soffi.isis@gmail.com. Děkuji a těším se.

„Čím více budete Jeho jméno zpívat, tím více se bude Boží Láska zjevovat uvnitř vás nikoli venku, ale uvnitř vás. A čím více budete zpívat, tím více budete se jménem Boha rezonovat, tím více božských kvalit začnete mít. V Božím jménu je obsaženo vše. Je to tak prosté!“
Paramahamsa Vishwananda z knihy Jen Láska, kap. Zpívejte Boží jména, str. 102

Zde je fotka láskyplných 172 korálků – perliček, z prvního cyklu Projektu.

“Mantra ÓM NAMÓ NARÁJANAJA dává klid mysli,

osvobozuje, probouzí univerzální lásku a dává milost Boží.”

– Paramahamsa Sri Swami Vishwananda

Drazí, ráda bych vás všechny pozvala k účasti na tomto krásném projektu. Opakování mantry odklání naši pozornost od vnějšího světa. Z vlastní zkušenosti vím, jak nás dokáže zevnitř měnit. Jen je třeba dát tomu šanci, zkusit to. Je to tak jednoduché a kolik radosti to přináší!

„Není rozdílu mezi Bohem a Jeho jménem. Chcete-li se spojit s Bohem, spojte se s Jeho jménem. Opakování Božího jména je cesta ke spojení s Bohem. Bůh je láska. Cesta k Bohu je láska. Láska je jediná realita. Jak prosté! JUST LOVE.

Pokud díky opakování Božího jména překonáme mysl, zažijeme lásku jako nejvyšší možnou zkušenost života, kdy zakusíme to, kým OPRAVDU jsme. Láskou! Člověk se může naučit milovat stejným způsobem, jakým miluje Bůh. Tak se staneme láskou, vědomě realizujeme to, čím už jsme! Protože když to zažíváme, tak tím jsme! Staneme se nástrojem Božské lásky a budeme neustále v lásce. Pouhé opakování Božího jména tam může dovést každého z vás!“

Přijměte pozvání na neobyčejnou 40denní cestu, která může změnit Váš život…

S láskou,

Sofie Natarani


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *