Tzolkin 10.5.2018 7 CIMI kin 46

Cimi – Spojka. Vnitřní smrt, odpuštění, pokora, vůle bojovat, přeměna, transformace, uvolnění starých návyků, uvolnění minulosti, vytrvalost, pokrok.
Nezapomeňte, že aby se mohlo dařit něčemu novému, staré musí zemřít: myšlenkové vzorce, emocionální reakce, vnímání reality. Nechte své staré stagnující nebo nezdravé návyky odejít, abyste mohli přijmout více osvícený mocnější způsob Bytí i myšlení. Snadno se to řekne, než udělá. Staré zvyky jsou hluboko zakořeněné v psychice, takže dnes máte co dělat. To je výzva Cimi a Uuc (7) pro dnešní den. Chcete ji přijmout?

CIMI, TO JE CYKLUS NAROZENÍ, SMRTI A ZNOVUZROZENÍ
Pokud máte problémy rozloučit se s něčím starým, je jedno, s čím, dejte pokyn převozníku CIMI. SPOJKA je mocná podporující síla, která vás může uvolnit z negativních vztahů na fyzické, mentální, emocionální a duchovní úrovni. Mohou to být duchovně ideologické vzorce nebo každodenní špatné návyky, od kterých byste se měli, ale nemůžete odtrhnout.
V těle je CIMI spojována s korunní čakrou, jejíž prostřednictvím dosahujeme Osvícení a získáváme Vědomí moudrosti našich předků.
Narození, smrt a znovuzrození jsou základním kamenem středoamerických mýtů. Jako je pro nativní Akbal přirozené spojení s nižšími světy, je pro Cimi přirozená ženská jemnost a cit pro vyjádření slovem. Výzva: Nebuďte oběť a neobětujte se příliš mnoho. CIMI je energie, která nám dovoluje komunikovat s jinými světy.
***
Zdravím, jsem Cimi, Strážce Brány Smrti s Tónem 7. Dnes se podíváme na proces smrti ne ve fyzickém smyslu, ale na éterické a energetické úrovni. To se týká uvolnění starých zvyků a systému kódů přesvědčení. V tomto případě to představuje vznik lidstva (5) se zasvěcením do polarity (2) v této speciální Sféře.
 
O smrti mluvíme jako o uvolnění něčeho, co je nežádoucí nebo pokud zažíváte vyhrocené konce polarity. Co je to, co vám brání v uvolnění a v odpočinku? Co vám nefunguje? Jaké návyky vás drží zpět od prožívání snů? Jaké chování je stále uzamčené ve vzorci nedůvěry, neštěstí a nenaplnění? Jaké obavy a strachy brání tomu, abyste byli milující a laskaví? Udělejte si každý den čas podívat se na tyto otázky. Buďte k sobě upřímní a mějte velký sen. Krok za krokem začněte uvolňovat staré zvyky. To může zahrnovat najít si nové přátele, kteří jsou nakloněni ideálnímu životu. To může zahrnovat najít si novou kariéru nebo změnit postoj ke své každodenní práci a ke svým kolegům.
Odhalte kódy přesvědčení, při kterých se necítíte dobře. Mějte odvahu čelit svým strachům. Chůzí skrze strach projdete Bránou Smrti. Nejedná se o fyzickou smrt, i když pro mnohé to tak může být. Brána je prostor, kde se lidé čistí a uvolňují se negativní myšlenky. To je místo, kde můžete být osprchováni Láskou a podporou z druhé strany.
Kdykoliv uvolníte temné myšlenky a přesvědčení, jste fyzicky i psychicky odkódováni a můžete absorbovat více Světla do vašich buněk. To je to, co se nazývá Osvícení. Nestává se to v jednom okamžiku, děje se to krok za krokem. Jako Bytost disponující svobodnou vůlí si můžete vybírat okamžik za okamžikem, zda se nakloníte na Světelný nebo temný konec polarity.
Věřte, že ve všech otázkách polarity je uprostřed místo, kde najdete rovnováhu. Každá část zážitku může být vzrušující a obohacující. Nicméně přijde čas, kdy vás zkušenosti už nebudou tak vzrušovat. Můžete to vidět ve svém životě, když se podíváte zpět na věci, které jste zažili. Poprvé máte adrenalinové pocity. Za nějaký čas se hladina vzrušení snižuje a v mnoha dalších případech se stává nežádoucí a nudná, až možná ztratíte zájem pokračovat dál. Ve skutečnosti se to nakonec stane přítěží. Pak jsou zkušenosti, které mohou být opakem a součástí vašeho života. Stejně tak můžete zažít návaly vzrušení na druhém konci polarity. Mnohokrát je vzrušující uvolnit se od počátečních událostí nějakého břemene.
Cílem je najít rovnováhu. To je místo, kde najdete pocit klidu a zároveň oceňujete zkušenosti, kterými jste prošli. Užíváte si krásné zážitky Bytí člověka se svobodnou vůlí, který si vybírá jen touhy srdce. Jaké znalosti jste získali z vašich zkušeností? Vidíte, jak je dobré sdílet vaše zkušenosti s druhými, kteří hledají cestu ven z jejich aktuálních zážitků? Sdílení znalostí vás sbližuje s druhými. To je to, co vytváří Jednotu, kterou tolik z vás v současné době hledá.
Zažívejte cokoliv, jen chcete. Pokud jste připraveni vyčlenit ty věci, které vám nepomáhají, projděte Bránou Smrti a užijte si milující a uklidňující sprchu. Přijímejte Lásku, která naplní vaše buňky, a buďte připraveni změnit své návyky, které vás oddělují od zážitků, po kterých toužíte. Jakmile to uděláte, uvidíte nové dveře příležitostí. Díky svým minulým zkušenostem získáte postřehy, které vám pomohou dělat další rozhodnutí.
Nebuďte překvapeni, když se ocitnete v situaci, která může být skvěle znějící deskou pro ty, kteří procházejí situací jako kdysi vy. Podobné se přitahuje. Pokud budete hledat pro sebe to nejlepší dobro, budete přitahovat ty, kteří chtějí to nejlepší dobro pro sebe. Když jste dosáhli vysoké úrovně porozumění a soucitu, budou vaši Průvodci na druhé straně pracovat přesčas, aby vás spojili s těmi, kteří jsou v nouzi a hledají chápavé uši a soucitné srdce. Následujte svou intuici a synchronicity a najdete jeden druhého. Podpora může přijít i v podobě úsměvu neznámého člověka, krátkého rozhovoru nebo prostě z pozorování druhých. Vaše činy nezůstanou bez povšimnutí.
Buďte odvážní. Užívejte si život naplno. Vychutnávejte si ho bez ohledu, na které straně polarity se v současné době nacházíte. Víte, že život bude mnohem, mnohem zajímavější, zábavnější a elegantnější, když budete milující a laskaví. Všechny ostatní zkušenosti mohou přinášet od počátku pocity nepohodlí, ale na vaší cestě vždy leží řešení.
FREKVENČNÍ REZONANCE – aktuální sebe-určení
(galaktické energie> vlastní vibrace)
Rovnováha, minulost, změna…..
Síla dopadu CIMI se objeví jako mocná ENERGIE PŘEMĚNY. Klade zvláštní důraz na oddělení se od starých programů, autorit a zlozvyků. Přetrhává a láme vazby se vším, co je ZKOSTNATĚLÉ. Čím silnější je ZTUHLOST, tím bolestnější je proces. I když SPOJKA často přináší bolest a utrpení, je naším největším spojencem na duchovní cestě rozvoje. CIMI nám umožňuje udělat rozhodující krok vpřed. Pokud se naučíte vědomě pustit to, co bylo, CIMI vás bezbolestně vyprovodí ze starých nefungujících vztahů do nové bezpečné oblasti.
V jednom lidském životě umíráme tisíckrát, protože každý nový krok směrem k novému cíli, je další z vnitřních smrtí. Energie SPOJKY pracuje jako bílé krvinky, bojuje v organizmu s tím, co nám brání žít. Válčí se zápalnými ohnisky a odstraňuje potencionální hrozbu našeho duchovního života.
Pokud máte problémy rozloučit se s něčím STARÝM, je jedno, s čím, dejte pokyn převozníku CIMI. SPOJKA je mocná podporující síla, která vás může UVOLNIT z negativních vztahů na fyzické, mentální, emocionální a duchovní úrovni. Mohou to být duchovně ideologické vzorce, nebo každodenní špatné návyky, od kterých byste se měli – ale nemůžete odtrhnout.
7. TÓN SPOJENÍ – SÍLA SOUZNĚNÍ
Přivolejte k sobě mystickou moudrost a připomeňte si spojení se Zdrojem. Spojte sílu všech 7 čaker a vystoupejte do výšin Božského Světla. Jestli se ptáte na užitečnost mystické síly v tomto životě, věřte, že skrze Vědomí SEDMIČKY funguje všechno v praxi. VY integrujete světy duchovní i fyzické v Novém světě. Spojte své pocity s rozumem a přeměňte hmotu v mystické Vědomí. Zůstaňte ve stavu pozemského sebepřijetí. Otevřete se přitékajícím darům.
PŘIJMĚTE SAMI SEBE BEZPODMÍNEČNĚ
Osvoboďte se od nutnosti schválení zvenčí, odhalte svojí přirozenou mystickou sílu.
Sedmička se nachází přímo ve středu 13 ti denní Vlny, je to mystický sloupec – páteř Vesmíru. Na platformě tohoto Rezonančního Tónu se nachází připojení na nejvyšší úroveň Bytí. Čím zralejší Vědomí dosáhne této úrovně, tím hlubší bude jeho objev. Šestý smysl je nejpřesnější popis toho, čím nás SEDMÝ Tón může obdarovat. Z tohoto potenciálu vyrůstá subtilní vnímání a vysoká citlivost.
Tón SEDMÝ vytváří duchovní spojení s nejvyšší energií Zdroje. Dny kalendáře s Tónem SEDM jsou zalité nejčistší energií, která proniká až do naší tělesnosti. SEDMÝ Den je dnem tankování paliva. Nedochází tu k žádným aktivním operacím či zvláštním událostem. Kdykoliv se v mystickém zápisu léčení objeví spojení kombinace Tónu 2, 7, 12, doporučujeme být ve svém středu, abyste se nedostali do zápasů či extrémů.
Copyright © 2018 mayskykalendar.blogspot.com.Překlady Poselství lze v nezkrácené a neupravené podobě šířit nekomerčním způsobem pouze s tímto aktivním odkazem na tyto stránky a uvedenými zdroji, včetně celé této poznámky.

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *