Tzolkin 15.5.2018 12 CHUEN kin 51 Galaktický portál

Chuen – Opice. Humor, nevinnost, lehkost, plná akceptace života, spirituální znalosti, flexibilita, inteligence, spontánnost, cvičení, princip Spolu-tvůrce

Barevné vlákno, které tká jednotlivé životní zkušenosti do jedné velké tapiserie lidské Evoluce, je vytvořeno z brilantního světla Vědomí. A je to Chuen, kdo tká toto vlákno každého z nás. Tak jak přemýšlíte o vašem životě dnes, tak byste měli všechny dny LaKa (12). Rozpoznat hlubokou propojenost s lidmi, událostmi, situacemi, které utváří vaše zkušenosti na této planetě. Čím více ctíte a respektujete každého člověka, událost i situaci a méně očekáváte na oplátku, tím osvícenější a zralejší se stáváte. Vybírejte vlákna moudře, až dnes budete tkát tapiserii svého života.
Vlna AHAU přináší do všech sfér vašeho života VĚDOMÍ KRISTA a BEZPODMÍNEČNOU LÁSKU. DVANÁCTÝ den říká, abyste si promluvili se svými sklony ke zranitelnosti a nehledali ve všem lest.
CHUEN, TO JE TKADLEC NEBO JINAK NAVIGÁTOR ČASU, MYŠLENEK, NÁPADŮ, ZTĚLESŇUJE VLÁKNO A SVĚTELNÉ LINIE, A JAKO ŠTĚPY VINNÉ SPLÉTÁ JE V PLÁTNO NAŠÍ REALITY. ZDE JSOU NOVÉ NÁPADY, MYŠLENKY A VZORCE VPLÉTÁNY DO NAŠEHO ŽIVOTA.
Dnes je skvělý den začít cokoliv nového. Chuen jsou jedny z nejšťastnějších dnů. Stačí předat Vesmíru svůj jasný záměr. Výborný den pro všechny umělecké projekty. Je obecně známo, že den Chuen je nejlepší den pro svatby.
Nativní Chuen jsou jedni z nejšťastnějších – šťastné děti, šťastní rodiče, šťastní senioři, všechny životní dary získávají bez námahy. Mezi ně patří umělci s dlouhou a úspěšnou kariérou. Chuen ztělesňuje všechny aspekty umělce, nejen velkou tvůrčí dokonalost, inteligenci a „zlaté ruce“, ale někdy i velké ego. V Energii Chuen vládne hravost, zábava, představivost, koncentrace. Zaměřte se dnes na svůj aktuální úkol a snažte se ho dokončit, dokončit to, co jste započali a zůstaňte u toho pokorní. Použijte kreativitu umělce.
***
Přeji vám hezký den, jsem Chuen s Tónem 12. Přivítejme společně tento velkolepý a slavný den. Doporučujeme vám, abyste o sebe dnes pečovali a opravdu se rozveselili. Lidé mají tendenci brát sami sebe i situace příliš vážně. Dnešek začněte smíchem. Najděte si čas a hluboce a srdečně se zasmějte.
Postarejte se, ať vaše energie proudí. Pracujte s vnitřními svaly. To vás povzbudí. Udělejte to kdykoliv máte pocit, že se pohybujete v nízkých energiích. I když to nemusí být právě společensky korektní, udělejte to v každém případě, alespoň povzbudíte ostatní, kteří se mohou zasmát s vámi.
Kolik obchodních schůzek by bylo méně nudných a napjatých, kdyby se všichni srdečně zasmáli. Wau, to by proudilo tvůrčí šťávy! Ti, kteří pracují s dětmi, by pro ně měli dělat přestávky smíchu. Jak často jsou lidé ve svém vzdělávacím zařízení pokáráni za hihňání a smích? Dopřejte si smích a uvidíte, jak se vaše pozornost výrazně zvýší.
Když budete dělat nějaké shromáždění s duchovní tematikou, zařaďte smích. Oživte energii a nechte ji proudit. Radost je podstatou Bytí! Pocit radosti probudíte nekontrolovaným smíchem. Smích je skvělé cvičení pro vaše vnitřní orgány. Smích je nejlepší lék a je zdarma! Lidé by se mnohem méně obraceli na zdravotní systém, kdyby se více smáli a méně trápili.
Místo tuctu pilulek se jednoduše smějte.
Když se cítíte smutní, smějte se.
Když vaše energie klesá, smějte se.
Když jste unavení, smějte se.
Smějte se.
Smějte se.
Smějte se.
Po celém světě existují kluby smíchu. Je všeobecně známo, že lidé ze skupinového smíchu těží velké výhody. Jakmile každý z vás otevře dveře od skříně a dovolí sám sobě zasmát se, když to potřebujete, otevřete tak dveře dokořán pro všechny, a lidé vás budou následovat.
Smích uvolňuje hormony na subatomární úrovni. Když nadechujete více kyslíku, rozšiřujete své Vědomí a do vašeho života přichází více kreativity. Když zíváte, zapojujete více kyslíku pro odpočinek. Když se smějete, zapojujete více kyslíku na přípravu být více aktivní. Vše, co potřebujete, je ochota se smát.
FREKVENČNÍ REZONANCE – aktuální sebe-určení
(galaktické energie> vlastní vibrace)
Humor, lehkost…..
V den CHUEN začíná proces odpálení tvořivých myšlenek. Fyzická materie se nyní přesouvá do oblasti sféry nemateriální. Dny OPICE nás zalívají impulsy pomáhajícími transformovat tíhu komplikací v jednoduchou lehkost. Pokud jste velmi silně spojeni se světem fyzické materie (majetek, postavení, autorita), dny OPICE se mohou ukázat velmi únavné. Pokud jste v životě zapomněli na hlubší smysl pro humor, CHUEN vám to připomene dosti bolestně. V případě, že jste našli svoji lehkost – svého vnitřního klauna – otevře se před vámi svět BÍLÉ MAGIE. Budete vyvedeni do reality, ze které přichází vaše tvořivost. Obtížné životní situace se vyřeší téměř spontánně, především ty, v kterých vaše staré Vědomí vidělo Gordický Uzel. OPICE probouzí vaše magické schopnosti a vynáší na povrch váš tvůrčí potenciál dřímající v podvědomí. Tady poznáte zákon Rezonance, možnosti mysli, moc slova a sílu vůle. Pokud vám chybí svoboda a lehkost, pokud stále namáhavě bojujete se životem, přijměte úvahy OPICE. Její moudrost vám pomůže bezbolestně se uvolnit od těžkostí, s kterými se setkáváte. Zátěží je úplně všechno, co vám překáží v radosti ze života! Pokud váš klaun – váš vnitřní Obr – ještě nadále spí, pokuste se ho probudit ve Dnu CHUEN. Pomalu! Nerozčilujte se – to je motto OPICE.
12. TÓN BILANCE – SÍLA VYŠŠÍ PRAVDY
Ve DVANÁCTCE je zakódována mystická pravda vyplývající z polarity. Prýští odtud síla vytrvalosti, podporující celé vaše rytmicky pulsující tělo. Žijeme ve světe polarity, kde všechno patří do jednoho velkého CELKU, uvědoměním si svých osobních vzorců. Polarita je hologram vytvořený překrytím dvou různých světů a různých realit. Síla DVANÁCTKY se snaží, abyste tuto pravdu objevili. Vědění je otázkou schopnosti vnímat. Hledejte, kde je pevnost tlaku, kde se chováte svobodně bez ohledu na komplikace a složitost omezení. Kdy se cítíte svobodní? Použijte póly polarity k poznání pravidel, které vás omezují. Jako člen Světelné Rodiny přivolejte mystickou moudrost, spojte oba póly a rozšiřte duchovní obzory svého života.
ROZŠIŘTE SVÉ MOŽNOSTI
VY DRŽÍTE TAJEMSTVÍ ROVNOVÁHY VESMÍRU
V Tónu DVANÁCTÉM dosáhne každá Vlna fáze zralosti. DVANÁCT znamená jasný vhled, čistotu obrazu, možnost vhledu do uložených částí. Rentgenový snímek DVANÁCTÉHO Tónu vám ukazuje, o co se v celé Vlně jednalo a také, jak jste byli zapleteni karmickými vazbami. To odhalí vyšší nadhled. Tón DVANÁCT preferuje VĚDĚNÍ A POZNÁNÍ. Všechny kalendářní dny s Tónem DVANÁCT přinášejí vysvětlení dříve nevysvětlitelných znaků, pocitů, obrazů, které se objevily v předchozích dnech Vlny
DVANÁCTÝ Tón – POROZUMĚNÍ, BILANCOVÁNÍ, SHRNUTÍ
Je to den „zúčtování“ všech akcí, všech zážitků, myšlenek a zkušeností. Skvělý den integrovat vše nové díky získaným zkušenostem z minulého období. Den sjednocení rodinných, pracovních, společenských a kulturních vlivů. LaKa nabízí bilancování, sloučení věcí ve funkční CELEK. Ve DVANÁCTCE je také zahrnuta SÍLA SPOLUPRÁCE podporující mezilidské vztahy navázáním nových dialogů a ukončením sporů.
Copyright © 2018 mayskykalendar.blogspot.com.

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *