Tzolkin 16.5.2018 13 EB kin 52

Eb – Člověk, Cesta. Síla spirituálního Vědomí, svědomitosti, odpovědnosti, svobody, loajality, mimosmyslového vnímání, mezilidských vztahů, vrozené moudrosti, důvěryhodnosti, soucitu.

Vědci se domnívají, že budoucnost ovlivňuje současnost a to znamená, že osud, který je vaší volbou a svobodnou vůlí skutečně může ovlivnit současný život. Pokud přijmete tento překvapující předpoklad, můžete přitáhnout právě dnes váš osud blíže k vám třeba tím, že ohnete cestu duše z lineárního času jakoby otočením do spirituálního Möbiova pásu. To je výzva pro dnešní den.
Trecena AHAU přináší do všech sfér vašeho života VĚDOMÍ KRISTA a BEZPODMÍNEČNOU LÁSKU. TŘINÁCTÝ den informuje, že pomocí svobodné vůle můžete bezbolestně rozvázat každý problém, uzdravit každý spor, každý konflikt.
DNES JE DOBRÝ DEN UDĚLAT NĚCO UŠLECHTILÉHO PRO SPOLEČNOST,
ABYCHOM POZVEDLI ROZMĚR NAŠEHO LIDSTVÍ.
Význam energie EB znamená vylézt na vrchol pyramidy, představuje životní cestu vedoucí po posvátné spirále. V symbolice starověkých Mayů je Eb Tvůrce, který sestoupil z Nebe na Zemi. Je to energie, která je ve starověkých kulturách nazývána Chi, Qi – Esence života. Energie, která je k dispozici v celém Stvoření jako životní síla, která řídí Vědomí.
Pro nativní EB je život přirozeně duchovní cesta. Mají vrozenou moudrost. Často se zapojují do duchovních aktivit, hledají přirozenou krásu a harmonii. Nehoní se za slávou celebrit, ale dávají přednost jednoduché službě ve jménu života.
Výzva pro dnešní den: Nenechte se vnitřně užírat svými pocity. Dny EB jsou vynikající pro cestování, výlet, nebo počátek podnikání. Skvělý den poděkovat za vaše zdraví a zdraví celé komunity.
***
Jsem Eb a dnešní den sdílím s unikátním Tónem 13. Tento Tón je symbolem Mistrovství. Můžete si jej představit jako 5+5+3=13. Prvních 5 představuje celistvost lidství, druhých 5 představuje duchovní Vědomí v lidské formě (Vyšší Já), 3 je symbolem Trojice VŠEHO, CO JE. Dejte vše dohromady a máte schopnosti Mistra. Být Mistrem znamená schopnost znát své Já jako duchovní Bytost se zkušeností lidství. S podstatou 3, která představuje Trojici VŠEHO, přijímá Mistr plnou sílu a pochopení, že všechny věci jsou obsaženy v něm.
Když jde člověk plně vědomě po cestě Světla a usiluje o Jednotu a bezpodmínečnou Lásku, má všechny věci k dispozici. Bylo mnoho Mistrů, kteří chodili po Zemi v lidské podobě. Tyto Bytosti byly schopny dělat úžasné věci: uzdravovaly nemocné, křísily mrtvé, teleportovaly se, manifestovaly předměty zčista jasna atd. V každém z vás se nachází schopnost být Mistrem. To je možné, jakmile čelíte všem strachům a naučíte se milovat všechny bezpodmínečně, pak jsou všechny tyto dary uvnitř vás obnoveny. Pravda o bezpodmínečné Lásce přichází z pochopení, že každý z vás přišel ze stejného Zdroje a každý se do něj opět vrátí.
Nikomu není co odpouštět, nikdo není menší než druhý. Neexistuje žádné místo, kam je třeba chodit. Neexistuje nic, co je třeba udělat. Každý z vás je zde, aby zažil příběhy a sdílel je s těmi, kteří mají zájem. „Vím, že mám poslání. Vím, že jsem přišel z nějakého důvodu.“
Země je v úzkých a na pokraji ekologické katastrofy. Lidi zabíjejí lidi. Potravinové zdroje jsou otrávené. Vládní systémy jsou zkorumpované. Jak můžete říct, že nemáte co dělat? Tato otázka se může objevovat ve vaší mysli. Z vyšších Sfér odkud se díváme, je všechno v nejlepším pořádku.
Máme pro vaše Vědomí bonus: v podstatě není čas, není prostor, nejsou žádné věci. Nakonec se vrátíte do vyšších dimenzí Světla a Lásky.
Na co jste zapomněli, když jste vstoupili do této sféry, že vše je v pořádku. Rozhodli jste se vstoupit na Zemi a zažít zázraky. V obtížné části byla vaše duchovní paměť ztracena, jakmile jste vstoupili do hustoty této planety. Před inkarnací si mnozí z vás byli znovu a znovu jisti, že neztratí paměť, přesto to znovu a znovu děláte. Nemáte nad tím žádnou kontrolu, protože to byl způsob, který nastavili původní Tvůrci, z nichž mnozí jste vy. Byl to nový experiment, který se nyní blíží ke konci.
Jsou tu i ti ze všech koutů Vesmíru, kteří přišli, aby vám pomohli dostat se z karmických dluhů. V průběhu let byli mnozí zachycení ve víru, když skočili do bazénu, aby vám pomohli. Mnoho dětí se nyní inkarnuje s plnou pamětí, odkud přišly. Říkáte jim indigové, křišťálové nebo duhové. Mnohé na Zemi nikdy nevstoupily. Tyto duše smluvně přebírají těla těch, kteří chtějí opustit pozemskou rovinu.
Některé z těchto duší přišly jako plně realizovaní Mistři se schopnostmi, které vás ohromí. Jsou jasnovidní, jsou schopní číst myšlenky, jsou schopní telekineze, jsou schopní prorokovat a uzdravovat. Prosíme vás, není třeba je zbožšťovat nebo stavět na podstavce. Jsou tu jednoduše s plnou pamětí svých schopností a na rozdíl od vás nemají paměť vymazánu. Jakmile každý z vás plně pochopí bezpodmínečnou Lásku, vaše schopnosti se vám jedna po druhé vrátí.
Když jste se inkarnovali na Zemi, dostali jste každý konkrétní DNA kódy, které vám umožňují žít jako člověk. Nyní, když se tato etapa vývoje chýlí ke konci, budete mít příležitost obnovit svoji DNA, abyste se mohli přesunout se do vyšších Sfér Světla. Pokaždé, když máte zkušenost Lásky a začleníte toto pochopení, vaše DNA se změní.
Existuje mnoho údajů, které vám to mohou potvrdit. Vaši vědci jsou na pokraji pochopení, jak skutečně Vesmír funguje. Nebude čas pro ty, kteří využívají temné programy a rozvíjejí je, aby vás ovládali, a kteří nechtějí, abyste se přiblížili ke Světlu. Jejich temné programy jim byly umožňovány věky, ale nyní je čas to uzavřít. Nejdůležitější je, aby vaše Mistrovské schopnosti byly používány milujícím způsobem. Pokud se rozhodnete dělat to, co dělá temná strana, nebudete moci vzestoupit s planetou. Tento čas je zde.
Udělejte si čas a podívejte se na temné energie uvnitř vás – ty stíny, které jsou méně než milující a méně než laskavé. Vyčistěte pavučiny tím, že budete čelit svým strachům, omluvíte se ostatním a převezmete zodpovědnost za své jednání a činy. Nemůžete vibračně stoupat, pokud v sobě skrýváte temné pocity vůči druhým a viníte je za váš životní stav.
Tmavé myšlenky se slepují dohromady. Láska volně proudí. S cílem zvýšit vibrace musíte mít radost a uvolnit všechny temné myšlenky, slova, činy. Nastavte své záměry, jak žít život snů a tvořit utopickou společnost, ve které si přejete bydlet.
Chcete vytvořit Mír? Pak se naučte být klidní v každé situaci. Chcete méně odpadků ve světě? Pak se naučte recyklovat a odmítněte nakupovat plastové předměty nebo ty které škodí Zemi. Chcete mít čistší vzduch? Pak choďte více pěšky nebo jezděte do zaměstnání na kole. Jste naštvaní na přidávání přídatných látek do potravin a jiných podivných věcí do nápojů? Pěstujte si vlastní jídlo. Zlobíte se na korupci ve vašich vládách? Udělali jste si vaše domácí úkoly, než jste šli někoho volit do těchto úřadů? Je nutné někoho volit?
Mezi vámi existuje hodně fňukání a naříkání. Ale jen málo z vás demonstruje a je rozhodnuto podniknout kroky pro dosažení svých požadovaných cílů. Jako společnost jste líní. Nyní se cítíte jako v koutě a beznaději, protože existuje nerovnováha ve všech oblastech života.
Jako národ jste předali svou sílu jiným, ale nyní nastal čas svou sílu kultivovat. Poslali jsme vám mnoho vyslanců, kteří vám pomáhají. Ale mezi vámi jsou i ti, kteří čekají na příchod Spasitele, aby vás dostal z vašeho nepořádku, který jste vytvořili. Mnozí reagujete slovy: „Ale nechtěl jsem vytvořit tento nepořádek!“ Chtěli bychom vám říci, ale ano, samozřejmě, protože mnozí jste žili na planetě mnoho životů. Každý život, včetně tohoto, zanechal na Zemi mnoho negativních otisků, pokaždé když se zabýváte negativními emocemi, nevědomými myšlenkami či slovy. Nyní osobně sklízíte to, co jste zaseli kolektivně.
To je to, co máme na mysli, když říkáme zodpovědnost za vlastní činy ve vašem osobním životě, ve vládních institucích a ve všech aspektech života. Můžete pokračovat v kňučení nebo můžete začít uklízet prostor v mysli a v těle.
Opět říkáme, není nutné nic dělat. Je prostě třeba být. Představte si, co by se stalo v tuto chvíli na Zemi, kdyby se každý z vás rozhodl mlčet 5 minut. Během tohoto ticha byste přijali svou roli za všechny události na Zemi. Co kdyby se každý z vás rozhodl, že se bude pohybovat vpřed, se všemi bude zacházet s laskavostí, úctou a bezpodmínečnou Láskou? Dokážete si představit, co by se stalo?
Na planetě je v tuto chvíli dost jídla, abyste všechny nakrmili. Existuje dostatek semen, které, když zasadíte, bude dostatek jídla pro všechny. Existuje dostatek oblečení pro všechny na Zemi. Existuje mnoho způsobů, jak se oblékat, aniž byste vytvářeli nerovnováhu na planetě. Existuje dost technologií a peněz, abyste nemuseli znásilňovat Zemi pro její drahokamy. Existuje dostatek hotových domů a dostatek prostředků pro stavbu nových tam, kde je potřeba. Je to vaše chamtivost a potřeba kontrolovat nebo být nad druhými, co vedlo k nerovnováze na Zemi.
Opakujeme, není potřeba nic udělat, než se probudit a mít radost. Doporučujeme vám, abyste o těchto věcech přemýšleli a hledali způsoby, jak vytvořit svět, který chcete vidět. Přestaňte ukazovat prstem jeden na druhého a převezměte zodpovědnost za vaše jednání a nekonání. Každý z vás je Mistr. To znamená zvládnutí schopností, které určují výsledky vašich zkušeností na Zemi. Země se mění. Země vzestupuje. Pohybuje se dál s vámi nebo bez vás. Vítá každého, kdo pomáhá v tomto procesu Vzestupu. Vyberete si temnou nebo Světelnou cestu? Loučíme se pro dnešek a doufáme, že budete přemýšlet nad těmito věcmi a připojíte se k nám na naší cestě Osvícení.
FREKVENČNÍ REZONANCE – aktuální sebe-určení
(galaktické energie> vlastní vibrace)
Svobodná vůle, zodpovědnost, moudrost….
Zkušenosti získané v den EB se mohou ukázat velmi překvapivé, jelikož se zde jedná o naši pravou identitu. Většina z nás uvízla v karmické polaritě, často spadla do krajností a v závislosti na stupni vývoje se zastavila na extrémním strachu, nebo bloudila po poli Lásky. Odrazem tohoto stavu je chorobný sklon k vydávání soudů nebo hodnocení lidí a jevů. V takových případech v den EB dochází k čelnímu střetu našeho pohledu na svět s jeho silnou neutrální energií. Dokud neuvěříte v suverenitu vašeho JÁ, budete stále sužováni bolestnými záležitostmi, které přicházejí zvenčí. Čím více jste uvízli v polaritě, tím více vás budou strašit. Pokud jste jedni z těch, kteří se povznesli nad svět matérie, dny EB vás zalijí moudrostí, kterou s sebou přináší. Díky tomu vám „karmické terapie“ přestanou řídit běh života, protože stojíte nad nimi. Začnete-li sami řídit svůj život, dny EB budou podporovat vaši nezávislost. Pokud je vaše JÁ stále závislé na vnějším světě; na starých ideologiích či Lásce a nelásce vašich „nadřízených“, využijte vzkazy, které vám nabízí energie EB. Váš vnitřní Obr stále čeká na váš pokyn, chce po vás, abyste ho zapojili do akce, chce zavést postupně pořádek ve vašem životě. To on vám pomůže najít svobodu a nezávislost vašeho JÁ.
EB je první stanice kontroly na cestě k aktivaci vašeho Vyššího JÁ.
13. TÓN TRANSFORMACE – SÍLA POHYBU UNIVERSA
TŘINÁCTKA se vás dotýká rukama neviditelných sil, zodpovědných za radikální změnu. Tón TŘINÁCTÝ uvádí do pohybu vše, co se brání změně, co je strnulé, co vypadlo s pod vaší kontroly. TŘINÁCTKA může spustit cokoliv, co změní běh vašeho života. Věřte ale, že se vás dotýká nejčistší energie Universa a nová sebeidentifikace pomáhající vám otevřít se darům Vesmíru. TŘINÁCTKA vás volá, abyste se připojili k akci na zlepšení vyšších standardů vašeho Esenciálního JÁ. Přemýšlejte, o jak velký pohyb běží z hlediska vaší důvěry lidem a v přirozené procesy života. Věnujte pozornost běhu okolností, které se náhle objeví před vaším duchovním zrakem. TŘINÁCTKA má moc pohybu úrovní a změn četnosti. Posílá vám nejnovější informace, vrhá nové výzvy, vytváří nové možnosti. Staňte se Nebeským Poutníkem. Buďte upřímní a flexibilní. Dovolte nepříznivým situacím stát se vašimi dynamickými spojenci!
OTEVŘETE SE SPOLUPRÁCI,
KTEROU VÁM NABÍZÍ POHYB UNIVERSA
POD VAŠÍM VEDENÍM!
V Tónu TŘINÁCTÉM pulzují energie, jejichž podstatou je SÍLA TRANSFORMACE čili SÍLA PŘEMĚN A ZMĚN. Bez nich by nic NOVÉHO nemohlo vzniknout. Pokud jste v minulosti měřili čas v rytmu 12:60, to znamenalo, že jste se mohli točit pouze dokola, ať jste dělali cokoliv správně a rychle, nic podstatného z toho nemohlo vzniknout. Číslo 13 je často nazýváno BOŽSKÝM FAKTOREM. Jiné školy mluví o 13 jako o čísle osudu.
Dny s Tónem TŘINÁCT jsou často přetíženy svým obsahem, který umožňuje přeměnu energie, která se může jevit pro člověka velmi zdrcující. Proto může vzniknout pocit lenosti, nesoustředěnosti, nebo pocit něčeho NOVÉHO, co visí ve vzduchu. Nezapomeňte, že TŘINÁCTÝ Tón vzniká spojením Tónu PRVNÍHO, který vždy ohlašuje něco nového. Tón TŘINÁCTÝ se váže s fází přechodu – opuštěním STARÉHO a připojením se k NOVÉMU – čili SÍLU TRANSFORMACE.
TŘINÁCTÝ TÓN – VZESTUP, DOZRÁVÁNÍ
Jedná se o posun na vyšší úroveň – do vyšší dimenzionální reality. Oxlahun (13) podporuje a pohání síly a úsilí vyzkoušet něco nového a začít znovu. Číslo TŘINÁCT je dokončení pohybu, procesu. Má zvláštní vztah k nadpřirozeným schopnostem, zvýšené citlivosti a intuici. Je spojováno s 13 velkými klouby lidského těla. V den s vysokým číslem Mayové nepořádali žádné rituály ani obřady vzhledem k intenzitě energií, ale protože všude existují výjimky – konali zvláštní obřady poděkování za prosperitu, která jim byla dána, a pokorně žádali o další.
Copyright © 201 mayskykalendar.blogspot.com.

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *