Ještě k tomu Uranu…

Uran přestupuje do znamení Býka – ekonomická revoluce

Mí milí přátelé, 15. 5. odpoledne nastala astrologická událost roku, planeta Uran přestoupila z Berana do znamení Býka, kde zůstane do 6. 11. 2018. Potom se vrátí zpět do Berana a 6. 3. 2019 se definitivně vrátí do Býka, kde setrvá až do května 2026!

Uran je planeta revoluce, rebelů, prozření, technologií, všeho nového, nečekaného. Uran elektrizuje všechno, čeho se dotkne. Slouží k radikálnímu přepólování cesty v určité životní oblasti a k odstranění všech stop dřívějších životních struktur. Budeme vnímaví k novým oblastem zkušeností, buď s radostným vzrušením, nebo skrz šokující krize.

Uran je v Býku v pádu. Stabilita Býka nejde dohromady s uranskou labilitou a nevypočítatelností. Obecně je znamení Býka spojováno s penězi, měnou, závislostí na našich pravidelných příjmech, nájmech, důchodech…Všechny tyto jistoty se mohou během následujících 8 let velmi nečekaně měnit. Hodnota a stabilita měn se může dramaticky vychylovat, některá ze silných měn se může i kompletně zhroutit, zaniknout. Za posledního pobytu Urana v Býku během 2. světové války se měna devalvovala a vznikly lístky na potraviny. Papírové peníze se pomalu vytratí z oběhu a čeká nás další silná vlna elektronizace a monitorování toku peněz pomocí nejnovějších technologií.

Uran nám otevře oči tam, kde jsme otroky ekonomického systému. Pokud vstupuje Uran do Býka, lidé se začnou na celém světě cítit omezeni vysokými daněmi, nájmy, poplatky, různými cly, pojištěním, úroky. Budou se chtít vyvázat ze závislosti na ekonomickém systému a více hledat vlastní zdroje energií, výdělků, investic, pěstování plodin, atd.

Do roku 2026 se kompletně změní penzijní systém, může dojít k měnovým reformám, vzniknou další alternativní měny a také mohou zkrachovat některé velké banky! Více peněz je lepší rozložit do různých zdrojů zhodnocení. Většina z vás, kteří mě sledujete, jste lidé alternativní, uranští, více nebo méně probuzení, ale velká masa lidí nevidí, neslyší, zajímají se jen o své osobní záležitosti a pěstují si své jistoty. Jejich mottem je věta, na kterou jsem alergická „stejně nic nenaděláš“. A přesně tahle masa lidí se začne probouzet, bude ochotna čím dál víc jít do konfrontací, protože se začnou otřásat jejich „jistoty“. A ano vážení přátelé, v příštích 8 letech se začnou otřásat i jistoty bezpečnostní. A to už je snad i pro zbytek lidí dobrý důvod zvednout se z křesel a začít se zajímat o dění kolem sebe, ne jen slepě důvěřovat informacím z ČT a Novy.

O prázdninách je Mars retrográdní a tvoří z Vodnáře kvadraturu na Uran. Značí to velkou naštvanost lidí, mohou vyjít opět na povrch nějaké skandální korupční aféry. Je to počátek dlouhého období uvědomování si nespravedlnosti, neférového jednání bank, dotačních podvodů. K tomu se blíže vyjádřím v týdenních predikcích.

Býk je také o kráse. Značně se změní i pohled na to, co považujeme za krásné. Začneme do estetiky vkládat víc spontánnosti, přestaneme se chtít podobat ideálu ze společenských časopisů. Ale obecně čekám velkou revoluci v tom, co lidstvo může považovat za krásné. Nečekaně jiné úhly pohledu. Možná to, za co se lidé stydí a co skrývají, začnou náhle vystavovat. Rozhodně pokvetou nové technologie estetické medicíny.

Významnou oblast představuje zemědělství a strava, zavádění nových postupů výroby a také úplně nových druhů potravin. Lidé se začnou zajímat o kvalitu jídla, které si dávají do úst. Vzroste příklon k ekologickému zemědělství a všemu, co má pro naše tělo výživovou hodnotu. Upřednostňování kvality potravin před množstvím levného bezcenného jídla. Trh se zemědělskou půdou prudce poroste. Trend farem a lokálně vyráběných potravin opět značně posílí.

Uran třese vším zemským, hmotným a pochopitelně se dají čekat silná zemětřesení, sesuvy půdy, sopečná činnost, narušení zemských desek, praskliny.

Také v době průchodu Urana znamením Berana docházelo na celosvětové úrovni ke vpádům na jiná území, k obrovské lavině migrace, mimo jiné jako výsledek nekritické podpory uranského multikulturalismu. Agresivní beranský rozmach této nebezpečné naivní myšlenky a politiky způsobil doslova invazi. To je ale zatím jen začátek, po vstupu Urana do Býka začne být stále aktuálnější téma „co s tím“, jak tento extrémní stav ekonomicky utáhnout. I tento aspekt může mít destabilizační vliv na všeobecnou ekonomickou sílu.

Závěrem, v osobních životech se v následujících letech připravte na to, že v oblasti financí bude spíš živo, než mrtvo. A živo může být jak směrem do plusu, tak i do mínusu. Zkrátka Uran nudu neumí a jeho překvápka dokáží občas šokovat.

Veronika Navrátilová, ctuhoroskopy.cz


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *