Tzolkin 17.5.2018 1 BEN Kin 53

Ben – Poutník. Svoboda, prolomení hranic, trpělivost, nebeský pilíř, talent Tvůrce, vůle jednat, duchovní síla, cesta v čase a prostoru, nebeský vyslanec, mystická síla, psychická rovnováha.
Začněte Trecenu Ben malým osobním obřadem nebo ranní meditací. Projevte poděkování a vděčnost za váš domov, za rodinu a především děti, pokud jste rodič. Pečujte o atmosféru klidu, pohody a radosti, abyste vy i vaše rodina měli posvátnou svatyni, která vás ochrání od stresů vnějšího světa. Uvnitř vašeho domova je váš vlastní vnitřní drahý mír. Ctěte vnitřní domov, tu část duše, která umocňuje vaše probouzející se Vědomí i všechny ostatní aspekty života.
Vlna POUTNÍKA přináší SVOBODU a NEZÁVISLOST.
DNES JE DOBRÝ DEN POŽEHNAT SVÉMU DOMOVU

Přestože atributem Ben je kukuřice, nebo rákos, skutečný význam symbolu je dodnes záhadou. Tento den sestoupil Bůh z Nebe na Zemi a glyf tedy znamená příchod Boha Quetzalcoatla. Být narozen v den Ben je považováno za znamení velkého štěstí. Nativní Ben působí jako pilíře tohoto světa, jsou všemi respektováni. Den Ben je dobrý pro požehnání domova a opravu domu.
BEN je jeden z nejdůležitějších glyfů. Význam je síla, důvěra, autorita, sebevědomá síla, která pomáhá rostlinám růst. Rostliny vyrostou a jejich květy se nakonec dotýkají Nebe, je to alegorie k naší kvetoucí korunní čakře.
Využijte dnešní energii k rozpoznání, vnímání vnitřní síly a moc autority. Nyní je čas přestoupit na vyšší vibrace a vytvářet pozitivní změny v našem osobním životě, který tvoří pozitivní život na celé planetě.
***
Zdravím vás, jsem Ben dnes doplněný Tónem 1. Společně bychom vám dnes chtěli poděkovat, že toužíte udělat lepší váš čas i prostor v bytí na Zemi. Lidé jako vy, kteří jsou vědomí a připraveni dělat změny, budou dělat jen to, že budou dělat změny.
Změny, o kterých mluvíme od začátku, se vlní zevnitř ven přes strukturu, které říkáte čas a prostor. Každá změna nejprve začíná myšlenkou. Tyto myšlenky rozvíjíte způsobem, který nelze v tomto okamžiku plně pochopit. Nejsou z tohoto světa.
Všechny myšlenky pocházejí z počátečního Zdroje. Už je vám známo, že jste plně spojeni s původním Zdrojem. Nikdy nejste sami, i když se to tak může zdát kvůli amnézii, kterou jste se rozhodli zakusit v této Sféře a být její součástí.
Aby bylo možné provádět změny v životě, musíte si být nejprve vědomi toho, že chcete změny provést. Věci se dějí každý den a každou hodinu vašeho života. Některé jsou pozoruhodné a obohacující, jiné vycházejí z nízké hustoty a pak ty, které nechcete zažívat znovu, ale díky takovým zkušenostem se rozhodnete dělat změny. Je to stejné, jako když dá dítě ruku do ohně a spálí se. Je pravděpodobné, že si nevybere zažít to znovu, a rozhodne se už nikdy ruku do ohně nedávat.
Prostřednictvím pozorování se rozhodujete, co chcete zažít a čemu se raději vyhnout. Možná jste byli svědky, jak váš přítel spadl z kola a zranil se. V tom okamžiku se může rozhodnout, že nikdy na kole jezdit nebude, protože nechce riskovat pád a zranit se. To je rozhodnutí na základě strachu.
Možná jste byli přímo svědkem pádu a všimli si, co cyklista udělal a co způsobilo pád. Možná se předváděl a jel na kole bez držení, zatímco sledoval roztomilou dívku. Můžete se rozhodnout, že jízda na kole je něco, co chcete dělat, ale vždy budete mít ruce na řídítkách a oči na silnici. V tomto případě jste udělali rozhodnutí na základě zkušenosti. Možná byste chtěli zažít, jak vám vítr fouká do tváře, nebo se chcete přidat k vašim přátelům, kteří milují jízdu na kole. V tomto případě se rozhodujete na základě pozorování vlastních zkušeností. To by mohlo také zahrnovat zkušenost, jak se snadno dostat z jednoho místa na druhé. Je možné, že můžete mít trochu strach ze zranění, ale požitek z jízdy na kole vám pomůže překonat strach, když se naučíte dobře jezdit.
Změny v životě můžete provést také prostřednictvím sledování, co udělali druzí a vědomě se rozhodnout, co chcete prožívat. Je důležité uvědomit si, že pokud chcete žít plnohodnotný život a mít plno zážitků, budete muset pracovat s některými strachy a kódy přesvědčení jako první.
Je důležité, abyste požehnali dovádění druhých. Jsou to jejich rozhodnutí, co vám může pomoci dělat vaše rozhodnutí. Každý z vás jde jinou cestou, každý má během cesty mnoho zážitků a zkušeností. Každá událost, které se účastníte, má prospěch pro vás i pro všechny ostatní. Nakonec se všechny tyto zkušenosti vrátí zpátky ke Zdroji.
Až do této doby uložil každý z vás ve svém těle mnoho zkušeností. Jste chodící knihovna. Všechny události a zkušenosti se ukládají do Akášických Záznamů – největší knihovny vašeho Vesmíru. Kdykoliv kdokoliv může navštívit tuto knihovnu a vybrat si zážitek, který ho zajímá. Může se to zdát divné, ale kdokoliv mimo vaši Sféru může navštívit tuto knihovnu a zažít cokoliv skrze vás. To dělá každý zážitek speciální. Požehnejte všemu, co jste prožili, každou zkušenost a vybírejte si jen ty, které vás vedou k radosti a bavte se po cestě.
Ať už si vyberete jakýkoliv zážitek, kdykoliv si můžete vybrat další. Možná budete chtít vyladit zkušenosti tak, aby pro vás byly příjemné. Možná se rozhodnete z určité zkušenosti odejít. Možná budete chtít říci ostatním o zkušenosti, kterou jste měli, aby mohli učinit rozhodnutí na základě informace, jestli oni sami chtějí tuto zkušenost mít či nikoliv.
Pokud se rozhodnete udělat rozhodnutí na základě vzájemných zkušeností, vezměte v úvahu, že jiný člověk sdílí své vlastní jedinečné zkušenosti. Když se dělíte s druhými o vaše zkušenosti, mluvte v integritě. Nebojte se podělit o skutečné emoce, které jste cítili. Když sdílíte s druhými své vlastní zkušenosti – je to pravda. Není lepší příběh než ten, při kterém můžete plakat, můžete se smát nebo mít pocit jakoby jste to prožili na vlastní kůži.
Zeptejte se každého člověka, který v něčem vyniká, která část zkušenosti ho nejvíce fascinuje. Většina řekne, že vzrušení z neznámého nebo když tlačí sami sebe jít nad rámec jejich vytrvalostní úrovně, což vytváří vzrušení. Někteří jsou motivováni výhrou ceny nebo obdivem ostatních. Ti, kteří tlačí sami sebe nad rámec, si pravděpodobně cestu stejně jako cíl více užívají.
Říkáme to proto, že srovnávání a souzení ostatních může pokazit požitek prožívání a odchod od aktivity. Vaše společnost je silně zaměřena na soutěživost s odměnou v cíli. Častokrát se lidé nechtějí podílet na zkušenosti, protože mají pocit, že je to k ničemu nebo by mohli být odsouzeni, protože to není perfektní dovednost. To jsou hluboké nesmysly a tyto myšlenky je třeba zrušit, abyste si mohli plně vychutnat úroveň, kterou si vyberete.
Nikdo nebyl perfektní, když se pokusil něco dělat. Ti, kteří zvládli určité specifické věci, jsou vaši největší učitelé, pokud upřímně sdílí celou škálu emocí, které na cestě zažili. Mnozí se snaží tyto emoce skrýt, protože jsou v rozpacích nebo nejsou schopni sdílet okamžiky zranění, strachu nebo lítosti.
Lidstvo a život na Zemi znamená okamžiky nelásky. Zdroj, z kterého jste původně vyskočili, je jen Láska. Doporučujeme vám přijmout všechny zážitky nelásky s radostí a vděčností. Ti, kteří chtějí zažít jen Lásku, jsou v nesprávné Sféře. Mnozí z vašich učitelů věky učili, že lidé jsou na Zemi, aby zažili jen Lásku. Na určité úrovni to pravda je. Nicméně jste se naučili, že Láska rovná se dokonalost, když všechny věci probíhají hladce. Říkáme, že to není pravda. Ano, v pravém slova smyslu je Láska dokonalost. Ale pokud člověk považuje dokonalost za akt, který má dokonalý výsledek, na konci bude vždy zklamán. Cesta je stejně dokonalá jako cíl. Kdykoliv se dostanete k cíli, máte mnohem více zkušeností. Když toto pochopíte, teprve pak se můžeme shodnout na tom, že Láska rovná se dokonalost.
Další učení, které bylo zkomolené je, že život je Láska. Pokud je to pravda pak znamená, že smrt je méně než Láska? Ať už to víte či nikoliv, život na Zemi je jako mrknutí oka, pokud jde o délku života vaší duše, která žije oddělená od Zdroje. Všichni jsou si rovni, ať už si v současné době hrajete na Zemi nebo jste v jiné fyzické podobě na jiných planetách nebo ve Sféře, kde neexistuje hmota.
Také jste špatně pochopili, že Láska se děje pouze v případě, že váš život běží hladce. Opět říkáme, že jsou to hluboké nesmysly a hlouposti. Jakmile pocítíte vděčnost a Lásku za každou zkušenost, budete mít lepší pochopení toho, co si Zdroj Lásky přál zažít.
Uhlí nemá žádnou hodnotu s výjimkou několika málo okamžiků tepla. Ale jakmile na ten samý kus uhlí vytváříte extrémní tlak, alchymisticky vytváříte diamant. Teď souhlasíte, že když diamant zbrousíte tady a ještě tady, stane se více cenný v očích pozorovatele? Váš život je úplně stejný. Každá zkušenost má svou hodnotu. Je jen a jen na vás, co se rozhodnete prožít, a zda bude vaše cesta naplněná radostí nebo utrpením. Proč nezažít radost i utrpení? Neznamená, že musíte žít celý život na jednom místě. O kolik bohatší bude váš život, když si dovolíte mít oba zážitky? Když už nic jiného, tak budete mít alespoň velký příběh pro ostatní!
FREKVENČNÍ REZONANCE – aktuální sebe-určení
(galaktické energie> vlastní vibrace)
Zkoušky, možnosti, osobní svoboda…
Energie POUTNÍKA nám otevírá brány do Vyšších světů, pomáhá uniknout z karmických otroctví. Každá forma otroctví a závislosti se v den BEN objeví velmi drasticky. Pole napětí vytvořené mezi karmickým časem a neomezenou svobodou, přinesenou na Zemi skrze nového Ducha ČASU, se může stát velmi nepříjemné. Kdo vystoupil z karmického otroctví, ten prožije den BEN velmi příjemně. Před tímto člověkem se otevře velký Svět – Svět nových možností, úspěchů a zajímavých návrhů. Objeví se zde krása každého dne, mnohobarevnost a všestrannost lidského Bytí. Tento člověk započne novou etapu života daleko od karmických výmolů. Pokud trpíte vězením v dramatu života, je to neomylné znamení toho, že váš Obr BEN ještě spí na prahu vašeho života. Otevřete se impulsu tohoto Dne a probuďte vnitřního Obra. Po celý čas dávejte pozor na „řídící věž“ a karmické strážce. Můžete je bezpečně obejít pouze s pomocí BEZPODMÍNEČNÉ LÁSKY. Nezapomeňte, že na cestě nic nebudete soudit! Nesuďte lidi, kteří vám ublížili! Nevracejte se do minulosti a nepříjemných vzpomínek. Přijměte vše tak, jak to je! To je nejkratší cesta ke SVOBODĚ.
1. MAGNETICKÝ TÓN URČENÍ – SÍLA PŘITAŽLIVOSTI
Otevřete své srdce BEZPODMÍNEČNÉ LÁSCE. Dovolte v sobě dokonat posvátný Akt Sjednocení. Vnímejte vibrace vašeho pravdivého JÁ. Poslouchejte puls uklidňující vibrace JEDNIČKY. Pronikněte vědomě do jejích hlubin. Vnímejte nepopsatelný žár BEZPODMÍNEČNÉ LÁSKY. Před vámi je počátek NOVÉHO.
Staňte se sami sebou. Sami sebou ve vašem pozemském vtělení, které umožňuje růst vašemu Světelnému Tělu.
Odkryjte tajemství paradoxu odděleného JÁ v JEDNOTĚ Bytí. Vy jste iniciátorem NOVÉHO. Vy jste JEDINÝ, kdo může najít cestu! Vy jste jednoznačně výchozím bodem i korunovaným koncem. Pokud se cítíte osamoceni, nebo odděleni od ZDROJE, podívejte se na sebe v Jednotě se svým Světelným Tělem. Představte si Bytí JEDNOHO SPOLEČNÉHO SRDCE.
VY JSTE TA MOUDROST, KTEROU HLEDÁTE
Tón PRVNÍ představuje PRASÍLU, což znamená, že je přiřazen ke ZDROJI, nebo též k formaci, která v danou chvíli je ZDROJEM. Síla její akce se zaměřuje na vytvoření OHNISKA, nebo jinak – na přípravu centra invokace Ducha v matérii. Tady se nachází síla počátku – začíná běh Evoluce.
Obsah související se ZDROJEM se objeví teprve po spojení Tónu se Znamením. Tón MAGNETICKÝ zde představuje PRAZDROJ – čili původní ZDROJ, z kterého vychází všechny další impulsy v poli definovaném Pečetí. V Energii Tónu PRVNÍHO se objevuje počátek nové etapy. Téma Pečeti se stane programem realizovaným během dalších DVANÁCTI Dnů Vlny.
PRVNÍ TÓN – INICIACE – POČÁTEK PRŮVODNÍCH ENERGIÍ STVOŘENÍ – PŘÍCHOD NOVÉ TRECENY
Číslo JEDNA vyjadřuje JEDNOTU a POČÁTEK. Jednička také představuje myšlenku – nápad, který se manifestuje vytvořením. Věnujte dnes pozornost každé myšlence, která tvoří budoucnost – co dnes zasejete – to zítra sklidíte. Uveďte dnes všechny nápady a inspirace, které se přejete manifestovat.
Copyright © 2018 mayskykalendar.blogspot.com. Zprávy lze v nezkrácené a neupravené podobě šířit nekomerčním způsobem pouze s tímto aktivním odkazem na tyto stránky a uvedenými zdroji, včetně celé této poznámky.

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *