Tzolkin 22.5.2018 6 ETZNAB Kin 58 Galaktický portál

 

Etznab – Zrcadlo. Schopnost rozhodovat se, pravdomluvnost, odvaha, schopnost udělat rozhodující řez, jasnost, spirituální bojovník, meč pravdy, moudrosti a očištění, schopnost odrazu, reflexe, disonance.

Ať už se trápíte vy, nebo vaši Milovaní, ať už je to psychicky, fyzicky nebo emocionálně, dnešní energie vám přináší péči a dávají silný stabilní základ pro zajištění a zabezpečení vašeho zdraví. Přesto to ale neznamená, že bychom měli hýčkat nebo rozmazlovat ty, kteří potřebují naši pomoc, protože Etznab nás učí říkat slova, která, jak se říká – pravda někdy bolí. Nakonec je to někdy věc, která může skutečně vyřešit problém nebo obtíže přímou neskrývanou pravdou. Pokud budete mít jistotu svého vlastního vnitřního stabilního jádra, pak budete schopni ustát pravdu. Buďte majákem stability pro vás a vaši rodinu.

ETZNAB NÁM DÁVÁ SCHOPNOST ROZLIŠIT EMOCE OD FAKTŮ
DNES JE DOBRÝ DEN PRO SEBEREFLEXI A RETROSPEKCE
Glyf představuje Vědomí duality, vysoký třpyt ostří nože a zrcadlový odraz vlevo, vpravo, nahoře, dole. Symbolem je kámen obsidián, který Mayové využívali k výrobě ostří nožů i zrcadel. Když jste si vědomi Vědomí duality, můžete si vybrat podmínky, můžete si vždy vybrat cestu. ETZNAB je spojován s obrazem duchovního bojovníka, který stojí za silou pravdy, volí vždy morální a etickou cestu.
Nativní ETZNAB mohou být často v rozporu – věci jsou černé nebo bílé, dobré nebo špatné? Jsou vynikající léčitelé, terapeuti, lékaři, pokud ve svém životě využívají Světelný Vzorec a umění rozhodovat se.
Udělejte si dnes čas na odpočinek, sebereflexi a sebepozorování. V tento den je dobré vyrovnat všechny spory. Skvělý den pro vše, co souvisí s uzdravením, skoncovat s disharmonií na všech úrovních – v rodině, komunitě. Naučte se být upřímní, pokud jde o peníze, sex.
***
Jsem Etznab. Nabízím vám dnes podívat se dovnitř sebe. Váš život je, jak zrcadlový sál v zábavním domě pro karnevaly. Kam se podíváte, tam jste vy. Někdy to, co se odráží, se vám líbí, někdy je to groteskní, někdy je to k smíchu, někdy se rychle podíváte pryč. Postavte se nebo posaďte tak blízko k zrcadlu, aby to pro vás bylo pohodlné. Sundejte si brýle, pokud je máte. Očistěte svou mysl od starostí. Několikrát se nadechněte. Uvolněte se s každým výdechem.
Podívejte se sami sobě do očí, jděte tak blízko, jak je to jen možné. Podívejte se hluboko do svých očí. Snažte se neuhýbat. Zeptejte se sami sebe: „Kdo jsem?“ Poslouchejte odpovědi, které uslyšíte v hlavě. Pokračujte znovu otázkou: „Kdo jsem?“ Opět poslouchejte, možná uslyšíte různé odpovědi. Jak se budete ptát dál, můžete získat hlubší odpovědi. Můžete slyšet odpovědi typu: (vaše jméno), jsem rodič, jsem Američan, jsem smutný, jsem Boží dítě.
To se s vámi spojuje váš vnitřní hlas. Na určité úrovni se spojujete se svým mozkem a se svým vnitřním Vědomím. To je místo, kde máte o sobě uloženy všechny kódy přesvědčení. Jakmile o sobě začnete slyšet více obsáhlý popis a to zejména, pokud se vám zdá divný, pravděpodobně se ladíte na své Vyšší Já, které zůstává ve sféře Ducha a je to vaše přímé spojení s vyššími sférami. Pokud jste na této úrovni spojení poprvé, neberte vážně a doslova všechno, co slyšíte. Časem se naučíte rozpoznat, které myšlenky pochází z vašeho těla, které myšlenky od Vyššího Já, které jsou z vnějších vlivů a co je tlachání mysli.
Když ukončíte pohled do zrcadla, zapište si myšlenky, které se objevily. Dávejte vědomě na tyto myšlenky pozor a snažte se uvědomit si, odkud přišly. To, že jste rodič, nepotřebuje další studium. Myšlenky, které jsou lehké, a cítíte se při nich dobře, nepotřebují nic jiného než vyhřívat se v teplých pocitech, které vám poskytují.
Doporučujeme vám soustředit se na myšlenky, při kterých se cítíte nepříjemně. Dívejte se na každou myšlenku. Sledujete pocity napětí v těle. Je nějaké speciální místo, kde cítíte napětí: krk, dolní část zad, břicho? Jsou pocity hřejivé, nepříjemné? Pokud jsou nepříjemné, můžete mít blok v přijímání Lásky. Doporučujeme knihu Louise Hay Uzdrav své tělo, kde najdete popis míst, kde mají lidé tendenci ukládat specifické myšlenkové vzorce. Pomůže vám to osvěžit paměť, která myšlenka vytvořila kódy přesvědčení, které jste právě odhalili.
Vzpomenete si na konkrétní událost, kdy k potížím došlo? Je vaše paměť vpuštěna do události, kde sídlí počátek myšlenky? Pamatujete si, jak dlouho máte v hlavě tuto myšlenku? Pokud se objeví nepříjemné vzpomínky, požádejte své Průvodce o odstranění bolesti. Pokud se chcete ponořit hlouběji do vzpomínek, můžete požádat, abyste se vraceli do vzpomínek jako pozorovatel, aniž byste cítili nežádoucí emoce. Pointou tohoto cvičení je uvolnit negativní emoce. To může zahrnovat odpuštění sobě i ostatním. Možná budete muset přijmout zodpovědnost za svůj podíl na události. Pokud jste zažili hluboké rány, když jste se stali obětí, může být odpuštění v tu chvíli něco, o čem nelze ani uvažovat. Pokud váháte pracovat na těchto těžkých zraněních sami, vyhledejte odbornou pomoc.
Pokud budete pokračovat v hněvu, strachu a nenávisti, tyto myšlenky se zobrazí v těle jako nemoc. Jedná se o věci, které vytváří rakovinu, závislosti a srdeční nemoci. Můžete mít pocit, že se těchto pocitů držíte oprávněně. Můžete mít pocit, že je třeba se držet těchto pocitů jako ochrany před ublížením. Můžete chtít viset na bolesti. Je to vaše volba. Nesoudíme nic, co chcete dělat. Když nás požádáte o podporu a pomoc při léčení, jsme velmi motivováni pomoci vám uvolnit tyto myšlenky z vašeho systému.
Existuje mnoho cvičení, která vám pomohou odpustit druhým a změnit způsob myšlení, když se rozhodnete přestat hrát roli oběti. Nyní mluvíme k těm z vás, kteří jsou ochotni a připraveni povznést se nad negativní zkušenosti a dosáhnout vyšších sfér. Jeden ze způsobů, jak odpustit, zahrnuje politiku „dělat, jako by se to už stalo“. Už jste se někdy dívali na film nebo poslouchali příběh, který vás emocionálně zasáhl? Nezáleží na tom, jestli to byla fikce nebo skutečná událost a vy jste reagovali tak, že jste křičeli, smáli se, plakali nebo cítili jiné emoce? Mohli jste cítit, jako by to byla vaše vlastní zkušenost nebo jste vnímali soucit s druhými. Vaše podvědomí to bralo jako skutečnost, protože nerozezná rozdíl mezi fikcí a realitou.
Tyto znalosti můžete použít pro proces hojení. Můžete naprogramovat své podvědomí, aby zaznamenávalo události, které vám pomohou v sebeléčení. Řekneme, že máte hluboké rány z dětství a něčeho se bojíte nebo jste na někoho naštvaní. Aby bylo možné předstírat „jako by se to už stalo“, musíte si vybrat vhodný program nebo afirmaci a opakovat si určité fráze. Pozitivní prohlášení jsou pro některé lidi velmi účinné, nicméně my se chystáme jít nad rámec pozitivních prohlášení.
Doporučujeme vám napsat si několik specifických tvrzení jako: „Odpouštím svému otci za to, že mi dělal to či ono. Uvolňuji všechen hněv na matku.“ Pokud máte traumatické příběhy, jako například, že jste byli v blízkosti, když někdo utonul a bojíte se hluboké vody, můžete napsat něco jako: “ Rád plavu ve vodě“. Buďte odvážní a podívejte se na všechny rány hluboko, jak jen to jde. Znovu připomínáme, že můžete být v roli pozorovatele, aniž byste cítili bolest jako při skutečné události. Není třeba prožívat tyto emoce znovu. Nicméně tyto emoce musí být propuštěny, abyste mohli naplno žít zdravý život na Zemi.
Při psaní uzdravujících prohlášení, doporučujeme usilovat o nejvyšší touhy a přání. Jak se budete postupně uzdravovat, budete schopni jít ještě dál. Doporučujeme vám opakovaně říkat prohlášení nahlas. Např. „Baví mě plavat“. Zapojte všechny smysly. Možná uvidíte sami sebe na plovoucím člunu. Cítíte teplo, slunce vám svítí do tváře. Cítíte konejšivý vánek na tváři. Slyšíte racky nebo děti, jak si hrají, tichou hudbu atd. Jste sami nebo s přáteli? Nechte své tělo relaxovat. Začněte s prsty u nohou, uvolňujte je jeden po druhém. Pokračujte v uvolňování všech svalů, až dojdete k hlavě. Slyšíte sami sebe, jak říkáte: „Baví mě plavat. Rád plavu“.
Je vzácné, že k takovéto plné vizualizaci dojde hned napoprvé. Čím jsou rány hlubší a více emocí spojených s těmito bolestmi, tím těžší může být změna myšlení. Nicméně buďte v dobré náladě, protože jakýkoliv zvyk, který jste stvořili, může být zničen! Doporučujeme proces vizualizace opakovat často. Vždy usilujte o nejvyšší pocity Lásky a vděčnosti. Přijde čas, kdy budete vnímat energetický posun nebo pocit, že problém je vyřešen. V tomto bodu může dojít k fyzickému uzdravení. Budete mít možnost rozpustit rakovinu i jiné formy onemocnění, které byly uzavřeny v aurickém poli. Existuje mnoho vrstev, které se podílejí na ranách z minulosti. Je třeba vytvářet nové vzory myšlení. Pohybujte se svým vlastním tempem.
Jak se budeme společně posunovat v kalendáři Tzolkinu, postupně vám ukážeme způsoby, jak můžete sloupnout mnoho vrstev, které vám brání prožívat Nebe na Zemi. Doporučujeme obrátit se na nás pro podporu. Věřte, že jste neustále obklopeni duchovními Bytostmi, které čekají na vaše zavolání, aby vám pomohly zažívat, co si přejete. Víte, že je nás mnoho, nechceme vstoupit do hutné fyzické struktury, ve které se nyní nacházíte vy, avšak skrze vás můžeme plně pochopit dimenzi, v které žijete. Děkujeme vám za tuto příležitost, sloužíme vám a žijeme vašima očima. Buďte v dobré náladě, jsme vždy nablízku. Mějte šťastný den. Zůstáváme s vámi!
FREKVENČNÍ REZONANCE – aktuální sebe-určení
(galaktické energie> vlastní vibrace)
Identita, pravda, reflexe….
Pečeti ZRCADLA připadá zvláštní role – role NEJVYŠŠÍHO ORGÁNU KONTROLY KVALITY. Vše bude opět dáno pod lupu a pečlivě zkoumáno, zda je to vhodné pro svět, pro Kolektivní Vědomí, ale především pro další stupeň Evoluce. Proto by se neměl nikdo cítit uražen, bude-li podroben ZRCADLEM opět osobní kontrole. Kromě hodnocení nejdůležitějšího, bude prosvíceno i to, co je vedlejší – a v případě potřeby vráceno zpět k opravě. Dny ETZNAB silně zdůrazňují všechny rozdíly, všechny myšlenkové chyby. ZRCADLO je naprosto důvěryhodné, protože svůj odraz v zrcadle nemůže nikdo popřít. Na příkladu jiných lidí nám ETZNAB ukazuje naše přednosti, nedostatky, slabé stránky, které si nechceme připustit. Pokud nám někdo leze na nervy, znamená to, že problém je v nás, nikoliv v té osobě. Pokud si myslíme, že je někdo špatný – jsme špatní my sami, jen to nechceme, nebo si to neumíme přiznat. Tento člověk nám vstoupil do cesty jen proto, aby odrážel naše vlastnosti. Nic se neděje bez příčiny. Celý život jsme konfrontováni s důsledky našich myšlenek a činů. Porozumění, pochopení a přijetí této reality je první krok k pochopení nových dovedností, jako například telepatie. Dny ETZNAB nám tímto přinášejí neocenitelnou pomoc. Kdo je ochoten přijmout svůj odraz v zrcadle, tomu ZRCADLO ukáže zázračnou pilulku, jak uvolnit stres. Čím lépe pochopíme smysl reflexe, tím rychleji zareagujeme, a tím rychleji dosáhneme mír, harmonii, vnitřní pocit bezpečí a tím snazší pro nás bude boj proti vypuknutí infekce. Odstraněním toho, co nás ruší, se tak připravíme na překročení prahu Evoluce. Síla ZRCADLA je největším spojencem na cestě k Osvícení – Hledáním Vyšší pravdy, odhalujeme tajemství příčin. Duchovní motto ETZNAB zní: „JEN TO, CO JDE HLADCE, JE PRAVDA. TO, CO NARÁŽÍ NA PŘEKÁŽKY, MUSÍ BÝT DÁNO POD LUPU.
6. TÓN ROVNOVÁHY – SÍLA VYROVNÁNÍ
Organická rovnováha má kořeny v CELISTVOSTI TOHO, KÝM JSTE. Nechte kořeny svého duchovního růstu prorůst hluboko do Země, buďte schopni rezonovat se VŠÍM, CO JE. Stůjte pevně na Zemi a dovolte vyjádřit své SVĚTELNÉ JÁ. Život začíná ve Vyšším Bytí a odtud stéká na Zemi. Věřte, že i hvězdy mají své kořeny. Ty jsou základem harmonizace procesu změn. Jste svobodní a neomezení ve všem, co děláte. Vy si vybíráte, s kým chcete rezonovat. Vy rozhodujete, kdy dávat, kdy přijímat.
ŠESTKA vás volá, abyste na život reagovali s Láskou, protože jedině tak přinesete NEBE na ZEMI. Ztělesňujte v pozemských věcech to, co je Božské čili svoji Hvězdnou duši. Pouze tehdy, proniknete-li do vibrace NEBE, NEBE sestoupí na ZEMI. Až se vrátíte Domů, ZEMĚ půjde za vámi do NEBE.
ORGANICKÁ ROVNOVÁHA DOPROVÁZÍ NEBE I ZEMI
DO SYMBIOTICKÉ JEDNOTY.
V Tónu ŠESTÉM vstoupí všechny přijaté programy do zóny úspěchu. ŠESTKA je přiřazena k pozemskému prostoru. Na jedné straně se zaměřují síly na moc individuálního Ega, absolutní moc na podporu stagnace, strnulosti a odporu a na druhé straně se koncentrují energie harmonie odmítající pochybnosti zasláním útěchy a úlevy. Tón ŠESTÝ vysílá silné podněty k dosažení cíle. V tento den každá Vlna vkročí na cestu dokončení, což znamená počínající fázi realizace. Pokud v běžící Vlně započal osobní program (naskicovaný v prvních čtyřech dnech), doporučujeme, abyste velmi vědomě zůstali ve svém středu. ŠESTKA vám pomůže vyrovnat se s výzvami.
ŠESTÝ TÓN – PROUD – TOK – SÍLA VYROVNÁNÍ
Plynutí tvoří pohyb – Panta Rhei – nic nestojí na místě. Pohyb uvnitř dimenzionálního prostoru je to, co vytváří čas. ŠESTKA je energie vyjednávání a flexibility. Aby bylo možné zobrazit pohyb v akci – například balet nebo pohyb sportovce, Uac přináší do pohybu dynamiku.
Copyright © 2018 mayskykalendar.blogspot.com

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *