Tzolkin 23.5.2018 7 CAUAC kin 59

Cauac – Bouře. Energie Cauac přináší moudrost pozitivních změn, geniální řešení, očištění, aktivitu, svobodu, přeměnu, inovaci a odvahu
Často je to uprostřed bouře, kdy najdete vnitřní klid, vhled nebo inspiraci, kterou hledáte. Bouře smývá všechno i příčiny. Díky schopnosti Uuc (7) vidíte věci ze všech úhlů a díky Cauac, čistící masivní síle, dostane dnes vaše duše silnou očistu. Všechno, čeho jste se dřív drželi, se odplaví: všechny vrstvy sebeklamu, nejistot, strachu, veškeré nečistoty, špína viny a hanby a všechny toxiny ostatních jedů. Dopad není jednoduchý, zejména pokud máte vytvořených hodně vrstev. Může to trvat několik kol Tzolkinu, ale věřte této energii a její očistné práci. Vyjdete naprosto čistí!

DNES JE DOBRÝ DEN PODÍVAT SE NA ŽIVOTNÍ LEKCE JAKO NA POŽEHNÁNÍ
A NA NEPŘÁTELE JAKO NA ANDĚLY
Symbolika představuje bouři, déšť, blesky. Čištění, aktivaci, dynamickou sílu i vzájemné působení lidí v celém pozemském prostředí. Cauac je také symbolem komunity, která se někdy nazývá „Universální Společenství“ nebo „Nebeský Domov Bohů“. Je to Znamení Božského Ženství, což je velmi často spojováno s porodními asistentkami a porodem (vnitřní bouře, která přináší život).
Nativní CAUAC mají silný soucit s ostatními a jsou hypersenzitivní. Přecitlivělost jim dává velkou představivost a vznešené srdce. Umělecké vyjádření je často způsob, jak směrovat svoji přecitlivělost.
Požádejte o harmonii v rodině, doma i ve všech dalších vztazích. V tento den se hluboko uzdravují vztahy se ženami a vše co nese ženské energie.
***
Jsem Cauac a dnes bych se s vámi rád podělil o učení týkající se očištění. Mezi vámi existuje mnoho diskuzí týkající se Vzestupu a jak elegantně uniknout tomuto šílenství na planetě. Chtěli bychom upřesnit tyto informace a ukázat vám věci ve více pozitivním světle.
Proces Vzestupu je jednoduše pohyb směrem k pochopení bezpodmínečné Lásky a soucitu. To se děje nyní každému v každém okamžiku života. Existuje mnoho lidí, kteří se horečně zaměřují na dosažení cíle dokonalosti. Pokud je toto vaše cesta, pravděpodobně přijdete o mnoho těch, kteří jdou vedle vás nebo s vámi. Není žádný spěch kromě toho, který si ukládáte vy sami na sebe. Naučte se relaxovat a chopte se příležitosti naučit se milovat všechno – každého člověka, květinu, zvíře, událost, která vyžaduje pozornost. Během dne narazíte na mnoho zkušeností, jak si bezpodmínečnou Lásku procvičovat, soucit k sobě i k druhým.
Čištění jednoduše znamená čištění. Co je to, co potřebuje čistit? Tělo potřebuje občas očistit koupelí ve vodě. Vedlejší problém týkající se koupání, budeme řešit později. Dávejte pozor na mýdla a šampony. Uvědomte si, že lidská kůže je navržena tak, aby absorbovala všechny živiny ze slunečního záření a ze Země. Dokážete si představit, jak pokožka snadno vstřebává pleťové vody, krémy a opalovací krémy? Na toto téma existuje rozsáhlý výzkum. Doporučujeme vám lépe se informovat a vybírat přípravky, které používáte. Jakmile zlepšíte svůj jídelníček, zjistíte, jak tělo příjemně voní. Nezapomeňte poděkovat vodě, ponořte se do jejich očistných a léčivých schopností.
Nyní se vrátíme k původnímu tématu očištění. Jakými dalšími způsoby můžete čistit sami sebe? Svými myšlenkami. Opět se vrátíme k tomu, jak je důležité pozorovat myšlenky, slova a pocity, protože to je to, čím máte očistit mysl, tělo, duši.
Prvním krokem je očistit tělo od nepotřebných toxinů a usazených látek. Během tohoto procesu je běžné, že cítíte únavu, množství vedlejších účinků jako kožní vyrážky, průjem, bolesti hlavy, protože vaše tělo odstraňuje toxiny z buněk. Tyto toxiny vytvářejí zmatek, jak putují oběhovým a trávicím systémem. Jakmile začnete čistit své tělo, budete se cítit mnohem svěží. Je moudré během tohoto procesu pít hodně vody, pomáhá to obnově buněk.
Jen lehce jsme se dotkli procesu čištění těla zevnitř i zvenku. Přesto je mnohem víc toho, co můžete udělat, abyste se zbavili fyzického i duševního diskomfortu. Tento krok znamená zaměřit se na myšlenkové formy a jejich účinky na tělo. Práce Louise Hay se zaměřuje na zjišťování, kde v těle máte uloženy negativní myšlenky.
Když někdo prohlásí: „Jsem nemocný a ze všeho unavený. To je taková bolest v krku. Chceš mě utrápit?“…… pak ve skutečnosti vytváří v těle nemoc. Tato slova jsou spouštěčem nemocí.
Například se vám nelíbí práce, přesto na ní visíte, přetaženi den za dnem. Je stále těžší mít radost. Máte další myšlenky, jak se vám vaše práce nelíbí a jak si přejete být někde jinde. Bohužel většina lidí pracuje na nevědomé úrovni. Když se vám práce nelíbí, máte tendenci si stěžovat místo udělat vědomé rozhodnutí a situaci změnit.
Věci se zdají být stále těžší a vy se cítíte unaveni a nemocní. Pak zjistíte, že je stále těžší a těžší vstát a jít ráno do práce. Neplatí vám dost? Pokud se držíte tohoto kódu přesvědčení, nikdy vám dost nezaplatí. S tímto postojem vás jen těžko odmění víc. Podívejte se také na svůj postoj vůči spolupracovníkům. Kolik je nenávisti a sváru v chování k druhým lidem. „Dal bych cokoliv, jen abych mohl odejít právě teď!“ Tak můžete snadno vyhodit sami sebe.
Vaši duchovní Pomocníci vás obklopují každý den, je to jejich potěšení, když mohou někomu plnit sny. Pokud jste nespokojeni v práci, kterou jste si vybrali, rádi vám pomohou tuto situaci změnit.
Je mnohem lepší vědomě pochopit, že si přejete změnu a udělat jí. Prvním krokem je očistit své myšlenky, slova a činy. Je nutné, abyste se podívali na víru, která vás dostala do momentální pozice. Podívejte se na důvod, proč zůstáváte v zaměstnání a ve vztazích, které nejsou ve vašem nejlepším zájmu. Objevte kódy chování a strachy, které vás přerostly. Mnozí se držíte na pracovních místech z pozice bezpečí, jistot a výhod. Na tom není nic špatného, ale pokud zůstáváte na nevyhovující pracovní pozici a neuvědomujete si nesoulad, ohrožujete své fyzické i duševní zdraví.
Rozbijte staré kódy a najděte si kariéru, kde se budete usmívat a mít radost! Kolik z vás pracuje na místech, které vám doporučili rodiče nebo kamarádi, protože cítili, že tohle je pro vás to pravé? Pokud jste zjistili, že to není nic pro vás, seberte odvahu odejít pryč a zkoumejte jiné cesty.
Věřte, že toto můžete aplikovat v každém aspektu života: na přátele, na partnerské vztahy, události, filmy, atd. Věnujte pozornost tomu, co byste opravdu chtěli a vykročte ke svému cíli. Dávejte pozor na náhody, synchronicity nebo lidi, kteří pro vás mohou mít odpovědi nebo vám mohou pomoci.
Mnohokrát pro vás Průvodci nastaví věci, ale chybí vám opěrný bod. Vždy existují věci jako další stopy. Možná, že pracovní příležitost není ideální, ale obsahuje dost všeho, abyste se mohli posunout k dalšímu kroku. Možná nastala doba uvolnit čas a energii pro vzdělávání, které potřebujete pro svou vysněnou práci. Možná na tomto pracovním místě nemáte žádné výhody, ale můžete si ušetřit prostředky pro přesun k jiné práci. Častokrát se setkáte s lidmi a získáte dovednosti potřebné pro další práci.
Nabízíme vám doporučení vystoupit ze své zóny pohodlí pro posun k vašim cílům. Věřte, že každý krok má svůj význam a požehnání. Mnohokrát, až když se podíváte zpět, můžete vidět požehnání a hodnotu pro současné okolnosti. Buďte vděční za každého člověka, místo a událost. Očekávejte zázraky a pak se stanou!
Až se začnete více zaměřovat na vděčnost a požehnání, stanou se vaše negativní myšlenky pozitivní. To je znamení, že se posunujete v chápání Lásky. Je nezbytně nutné, abyste pochopili, jak silné a mocné jsou vaše myšlenky a emoce. Je to tkanivo Vesmíru. Každý z vás je zodpovědný za vytváření vzoru této tapiserie.
Najděte odvahu a učiňte nezbytné kroky, abyste se očistili a sdíleli své znalosti s druhými. Brzy se celý svět bude koupat ve Světle očištění a pravý smysl Vzestupu svítá pro každého. Ne cíl, ale cesta je důležitá. Najděte si každý den čas očistit sami sebe. Udělejte nezbytné kroky pro posun vpřed. Velký sen je k dispozici pro všechny. Uvolněte strachy „není dostatek toho nebo tamtoho“, ale objevte způsoby, jak udělat sny skutečností. Jestli máte pocit, že vám něco chybí, věřte, že existuje někdo, kdo žije v hojnosti a rád se s vámi podělí!
FREKVENČNÍ REZONANCE – aktuální sebe-určení
(galaktické energie> vlastní vibrace)
Obnova, nezávislost….
Dny BOUŘE se mohou projevit úzkostí a neklidem. Síla jejich dopadu může vyvolat výrazné změny ve vašem životě. Jako vždy, tak i v tomto případě je jediným účelem CAUAC velká přestavba. Abychom přivítali NOVÉ, je třeba nejprve odsunout z cesty ZASTARALÉ. Čím více STARÉHO je třeba odstranit, tím silnější bude impuls CAUAC. Způsoby řešení mohou být velmi nepříjemné, často bolestné, ale nesmíte se nechat unést emocemi – nenegujte změny, i když jsou bouřlivé. Pokud se vaše Vědomí dostalo na vyšší úroveň, pokud se nadále odmítáte držet starých věcí, síla BOUŘE vám přinese geniální řešení. Bezbolestně odstraní z vašeho života nepotřebné věci a místo STARÉHO okamžitě přinese NOVÉ, zejména pokud je to nezbytné pro váš osobní rozvoj. Pokud nemáte sílu, abyste změnili v životě to, co by mělo být změněno, věnujte zvláštní pozornost Dnu BOUŘE. Zašle vám sílu a dodá odvahu udělat první krok. Uvědomte si, že každá stagnace v životě pochází z nedostatku životní energie. Dejte šanci Obru CAUAC, aby rozbil všechny překážky a převedl vás do širokých klidných vod.
7. TÓN SPOJENÍ – SÍLA SOUZNĚNÍ
Přivolejte k sobě mystickou moudrost a připomeňte si spojení se Zdrojem. Spojte sílu všech 7 čaker a vystoupejte do výšin Božského Světla. Jestli se ptáte na užitečnost mystické síly v tomto životě, věřte, že skrze Vědomí SEDMIČKY funguje všechno v praxi. VY integrujete světy duchovní i fyzické v Novém světě. Spojte své pocity s rozumem a přeměňte hmotu v mystické Vědomí. Zůstaňte ve stavu pozemského sebepřijetí. Otevřete se přitékajícím darům.
PŘIJMĚTE SAMI SEBE BEZPODMÍNEČNĚ
Osvoboďte se od nutnosti schválení zvenčí, odhalte svojí přirozenou mystickou sílu.
Sedmička se nachází přímo ve středu 13 ti denní Vlny, je to mystický sloupec – páteř Vesmíru. Na platformě tohoto Rezonančního Tónu se nachází připojení na nejvyšší úroveň Bytí. Čím zralejší Vědomí dosáhne této úrovně, tím hlubší bude jeho objev. Šestý smysl je nejpřesnější popis toho, čím nás SEDMÝ Tón může obdarovat. Z tohoto potenciálu vyrůstá subtilní vnímání a vysoká citlivost.
Tón SEDMÝ vytváří duchovní spojení s nejvyšší energií Zdroje. Dny kalendáře s Tónem SEDM jsou zalité nejčistší energií, která proniká až do naší tělesnosti. SEDMÝ Den je dnem tankování paliva. Nedochází tu k žádným aktivním operacím či zvláštním událostem. Kdykoliv se v mystickém zápisu léčení objeví spojení kombinace Tónu 2, 7, 12, doporučujeme být ve svém středu, abyste se nedostali do zápasů či extrémů.

Copyright © 2018 mayskykalendar.blogspot.com.


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *