Tzolkin 12.6.2018 1 CAUAC Kin 79

Cauac – Bouře. Energie Cauac přináší moudrost pozitivních změn, geniální řešení, očištění, aktivitu, svobodu, přeměnu, inovaci a odvahu
Cauac měkké a teplé kapky padají na vaši tvář a povzbuzují první proud záměru, první potůček odhodlání, první vlnu činů. Důvěřujte hybné síle Hun (1) a drsné síle Cauac, které vás vynesou, kam potřebujete, abyste uskutečnili plný rozsah svých snů. Ale je jen na vás, jak využijete a zformujete jejich propletené energie, jaký smysl a podstatu Bouře vygenerujete. Bude to jemný jarní déšť, který nalije život do vašich ovocných sadů nebo to bude hurikán s nezastavitelnou silou?

Vlna BOUŘE staví všechno ve znamení otázek a vyzývá vás udělat mnoho pozitivních změn v životě.
DNES JE DOBRÝ DEN PODÍVAT SE NA ŽIVOTNÍ LEKCE JAKO NA POŽEHNÁNÍ
A NA NEPŘÁTELE JAKO NA ANDĚLY
ZAMĚŘENÍ NA DNEŠNÍ DEN
Dnes přistupuji k rozvázání toho, co už dlouho čeká na vyřešení. Já sám jsem se dovedl do situace, ve které nyní jsem a jen já to mohu změnit. Dnes mě nesrazí neúspěch. Vím, že proces obnovy může probíhat velmi bouřlivě. Dnes vše stojí ve znamení otázek.
Symbolika představuje bouři, déšť, blesky. Čištění, aktivaci, dynamickou sílu i vzájemné působení lidí v celém pozemském prostředí. Cauac je také symbolem komunity, která se někdy nazývá „Universální Společenství“ nebo „Nebeský Domov Bohů“. Je to Znamení Božského Ženství, což je velmi často spojováno s porodními asistentkami a porodem (vnitřní bouře, která přináší život).
Nativní CAUAC mají silný soucit s ostatními a jsou hypersenzitivní. Přecitlivělost jim dává velkou představivost a vznešené srdce. Umělecké vyjádření je často způsob, jak směrovat svoji přecitlivělost.
Požádejte o harmonii v rodině, doma i ve všech dalších vztazích. V tento den se hluboko uzdravují vztahy se ženami a vše co nese ženské energie.
***
Jsem Cauac a děkuji, že jste se k nám připojili v dalším cyklu. Dnes začínáme nové kolo (1-13) s nadějí, že se do sebe ponoříte ještě hlouběji. Tón 1 může být interpretován mnoha způsoby. Dnes se podíváme na aspekt Jednoty. Mezi vámi existuje mnoho přesvědčení, pokud jde o náboženské struktury. To je dost podivné, protože může existovat jen jedna pravda. Ale co je to pravda? Je možné, že pravda je uvnitř vás a platí pouze pro vás? V určitém smyslu je to přesně tak. Ale na jiných úrovních tomu tak není. Nezačínáme znít jako právníci?
Na počátku byl jediný Zdroj. Odkud Zdroj pochází a jak to všechno začalo? Nejsme schopni popsat krásu tohoto Zdroje, který je tak čistý, a tak krásný, aby se to dalo popsat slovy. Vždyť už to víte, že všichni jsme Jedno ve smyslu, že jsme všichni přišli z jednoho Zdroje a nakonec se tam všichni vrátíme.
V tom smyslu, že všichni jste bratři a sestry a přišli jste do pozemské roviny zažít celou řadu zkušeností. Je to něco jako kmen, migrace nebo posílání skautů do několika směrů, kde by bylo nejlepší se usadit. Každý skaut se dělí o své zážitky, ze kterých kmen jako celek, bude těžit a získávat různé zkušenosti. Je to jako nádech a výdech. Takto bude váš kmen pokračovat v tomto vzoru oddělování a spojování a po sjednocení se podělí o své zkušenosti. Takový je váš život člověka.
Jakmile žijete život jako člověk, každý z vás opustí Zdroj jen na chvíli. Nakonec se vrátíte ke Zdroji. I když jste na Zemi, všechny zkušenosti jsou zaznamenávány do vašeho energetického pole. Tyto zkušenosti půjdou s vámi, až se vrátíte na druhou stranu.
Už jste někdy slyšeli o fantomové bolesti? K tomuto jevu dochází, když má člověk amputovanou část těla a trpí extrémní bolestí nebo svěděním, jako by tam stále ta část byla. Ačkoliv část těla chybí, vzpomínky jsou v této části energetického pole zakódovány. Toto pole s vámi zůstává navždy i po smrti. Jakmile se vrátíte na druhou stranu, budete mít plnou paměť všech zkušeností.
Mnozí z vás jste již měli s Akášickými Záznamy zkušenosti. Energetické pole každého neboli energetický podpis, je jedinečný. Je tam uloženo všechno. Je to podobné jako katalogové číslo karty včetně systému evidence. Každá událost, každá emoce, každý okamžik vašeho života na Zemi je v tomto energetickém poli zaznamenáván. Každá duše má k těmto Záznamům přístup, aby se mohla učit nebo prožít to, co udělala. Je to podobné jako vyhledávat v počítači virtuální realitu. Všichni Andělé, všechny duše, které nejsou vtělené, mohou zažít všechny zážitky skrze vás. To je to, proč je váš život tak důležitý.
Po celém Vesmíru je známo, že Země je kvůli své negativitě a hustotě těžké místo pro život. Nejtěžší část je zapomnění na plnou krásu, takže nevíte, kdo jste. Přesto někteří z nás chtějí vyzkoušet různé věci, aniž by museli projít plnou inkarnací. Je to podobné, jako když vaši přátelé chtějí vidět fotografie a slyšet dobrodružství a příběhy, aniž by to vše museli prožít osobně. To je součást krásy Jednoty. Všichni jsme Jedno, všichni pocházíme z jednoho Zdroje. Každý z nás si vybral různou cestu. Můžete se vydat na různá dobrodružná místa, která překvapí vaši zvědavost, ale přijde čas a všichni se vrátíme ke Zdroji.
Všechny věci ve Vesmíru se roztahují a smršťují. Nyní se blížíme ke konci kontrakce a začíná stav expanze. Čas na Zemi je u konce. Všechno se začíná stěhovat ze stavu chaosu směrem k Lásce do stavu Jednoty.
Existuje způsob, jak udělat tuto migraci hladší. Udělejte si každý den čas na odpočinek a vnímejte vděčnost a požehnání za vše v životě. Bojujte se strachy a změňte vzorce chování, které vás drží od bytí v čisté Lásce. Mnozí z vás žijete ve strachu, že budete posláni za vaše hříchy do pekla. Jsme tu proto, abyste si uvědomili, že jediné peklo, které existuje, je vaše trápení, které vás udržuje prostřednictvím strachu. Tím umožňujete zamoření svých rozhodnutí. Myslíte si, že vás tady Bůh odložil na věčnost? Dokonce i pozemský otec je laskavější než toto. Kdo z vás je dokonalý? Pokud je vaše definice dokonalosti o tom, že se dostanete do nebe, pak si můžete být jisti, že budete vidět spoustu svých přátel v pekle.
Udělejte si čas během svých zaneprázdněných dnů a přemýšlejte o svém životě. Jak dělat volby, které jsou více milující? Můžete přijít s lepším způsobem, jak zvládnout situaci? Jak nejlépe odpovědět těm, kteří tlačí na vaše tlačítka? Odpovědi se skrývají uvnitř vás. Opravdu si myslíte, že pokud se nesnažíte dělat to nejlepší, budete navždy zatraceni?
Rádi bychom vám poskytli odvážné tvrzení. Neexistuje žádný ďábel. Jediného ďábla stvořili lidé. Neexistuje žádný boj mezi Světlem a Temnotou. Neexistuje žádná válka, kterou Bůh vede. Existují jen zkušenosti, které si každý ve všech dimenzích volí. Než jste se inkarnovali, udělali jste určité volby. Jediný způsob, jak můžete zažít nelásku, je přijít do dimenze, kde pravidla tuto hru umožňují. Do této Sféry vstupujete s vysokou podporou, nikdy nejste sami, i když se vám to tak zdá.
Kdykoliv máte pocit, že jdete dolů, jděte dovnitř sebe a požádejte o pomoc. Je tam vždy, i když jste si k ní zablokovali přístup. Ďábel, ze kterého máte strach, je jen iluze. I když něco pravdy na tom je, protože existují lidé, kteří prošli nejhoršími životními zkušenostmi a vyšli mnohem více prosperující. Možná je vaše peklo vytvořeno z vašich hrůzostrašných myšlenek a úzkostí. Mohlo by to být opravdu tak jednoduché? Kolikrát jste měli zážitek, který byl hrůzostrašný v té době, a když se podíváte zpátky v retrospektivě, můžete vidět požehnání, které vám poskytl? Když se jedny dveře zavřou, otevřou se druhé.
V této Zprávě jsme vám poskytli mnoho věcí ke zvážení, takže se pro dnešek loučíme. Hlavním předpokladem tohoto dialogu je pomoci vám získat hlubší porozumění Jednoty. Přišli jsme z jednoho Zdroje a do něj se také vrátíme. Do té doby jsme všichni skauti a shromažďujeme informace pro zbytek kmene. Vaše tělo je živoucí knihovna; ukládá každou zkušenost, dokud neopustíte pozemskou sféru. Tyto vzpomínky jsou uloženy v Akášických Záznamech, které budou i nadále přístupné pro všechny.
Věřte, že každý z vás je dokonalý a máte vše, co potřebujete. Užijte si každý den naplno a odložte stranou emoce, které vám nepomáhají. Získávejte znalosti prostřednictvím vnitřního hledání. Když půjdete dovnitř sebe, najdete plný přístup do Akášických Záznamů. Na toto téma budeme hovořit v průběhu celého roku. Zítra na shledanou a žijte v míru!
FREKVENČNÍ REZONANCE – aktuální sebe-určení
(galaktické energie> vlastní vibrace)
Obnova, nezávislost….
Dny BOUŘE se mohou projevit úzkostí a neklidem. Síla jejich dopadu může vyvolat výrazné změny ve vašem životě. Jako vždy, tak i v tomto případě je jediným účelem CAUAC velká přestavba. Abychom přivítali NOVÉ, je třeba nejprve odsunout z cesty ZASTARALÉ. Čím více STARÉHO je třeba odstranit, tím silnější bude impuls CAUAC. Způsoby řešení mohou být velmi nepříjemné, často bolestné, ale nesmíte se nechat unést emocemi – nenegujte změny, i když jsou bouřlivé. Pokud se vaše Vědomí dostalo na vyšší úroveň, pokud se nadále odmítáte držet starých věcí, síla BOUŘE vám přinese geniální řešení. Bezbolestně odstraní z vašeho života nepotřebné věci a místo STARÉHO okamžitě přinese NOVÉ, zejména pokud je to nezbytné pro váš osobní rozvoj. Pokud nemáte sílu, abyste změnili v životě to, co by mělo být změněno, věnujte zvláštní pozornost Dnu BOUŘE. Zašle vám sílu a dodá odvahu udělat první krok. Uvědomte si, že každá stagnace v životě pochází z nedostatku životní energie. Dejte šanci Obru CAUAC, aby rozbil všechny překážky a převedl vás do širokých klidných vod.
1. MAGNETICKÝ TÓN URČENÍ – SÍLA PŘITAŽLIVOSTI
Otevřete své srdce BEZPODMÍNEČNÉ LÁSCE. Dovolte v sobě dokonat posvátný Akt Sjednocení. Vnímejte vibrace vašeho pravdivého JÁ. Poslouchejte puls uklidňující vibrace JEDNIČKY. Pronikněte vědomě do jejích hlubin. Vnímejte nepopsatelný žár BEZPODMÍNEČNÉ LÁSKY. Před vámi je počátek NOVÉHO.
Staňte se sami sebou. Sami sebou ve vašem pozemském vtělení, které umožňuje růst vašemu Světelnému Tělu.
Odkryjte tajemství paradoxu odděleného JÁ v JEDNOTĚ Bytí. Vy jste iniciátorem NOVÉHO. Vy jste JEDINÝ, kdo může najít cestu! Vy jste jednoznačně výchozím bodem i korunovaným koncem. Pokud se cítíte osamoceni, nebo odděleni od ZDROJE, podívejte se na sebe v Jednotě se svým Světelným Tělem. Představte si Bytí JEDNOHO SPOLEČNÉHO SRDCE.
VY JSTE TA MOUDROST, KTEROU HLEDÁTE
Tón PRVNÍ představuje PRASÍLU, což znamená, že je přiřazen ke ZDROJI, nebo též k formaci, která v danou chvíli je ZDROJEM. Síla její akce se zaměřuje na vytvoření OHNISKA, nebo jinak – na přípravu centra invokace Ducha v matérii. Tady se nachází síla počátku – začíná běh Evoluce.
Obsah související se ZDROJEM se objeví teprve po spojení Tónu se Znamením. Tón MAGNETICKÝ zde představuje PRAZDROJ – čili původní ZDROJ, z kterého vychází všechny další impulsy v poli definovaném Pečetí. V Energii Tónu PRVNÍHO se objevuje počátek nové etapy. Téma Pečeti se stane programem realizovaným během dalších DVANÁCTI Dnů Vlny.
PRVNÍ TÓN – INICIACE – POČÁTEK PRŮVODNÍCH ENERGIÍ STVOŘENÍ – PŘÍCHOD NOVÉ TRECENY
Číslo JEDNA vyjadřuje JEDNOTU a POČÁTEK. Jednička také představuje myšlenku – nápad, který se manifestuje vytvořením. Věnujte dnes pozornost každé myšlence, která tvoří budoucnost – co dnes zasejete – to zítra sklidíte. Uveďte dnes všechny nápady a inspirace, které se přejete manifestovat.
Copyright © 2018 mayskykalendar.blogspot.com

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *