Čas rovnováhy světla a tmy v nás

Přijato: 14.6. 2018, Edita Lemiana Santiago 

Jste vedeni si pro sebe uvědomit, kde ve vaší minulosti byla proti vám použita vědomá manipulace se záměrem vás zastavit a přesměrovat z vaší vlastní cesty a tím byl narušen i váš boží plán a vesmírný řád. Je důležité, abyste nyní požádali o VYŠŠÍ BOŽÍ SOUD tam, kde byl záměrně narušen váš vesmírný zákon příčiny a následku skrze tzv. ČERNOU MAGII NEBOLI MANIPULACI S ELEMENTY a použití sil, které NEJSOU V SOULADU S VESMÍRNÝM ŘÁDEM.

Je důležité, abyste vše toto nesoudili vy sami, ale abyste vždy odevzdávali toto porušení VESMÍRNÉHO ŘÁDU mnohem vyšším úrovním ZDROJE a tím nechali vstoupit do vašeho života SÍLY SVĚTLA, které jsou tu pro vás pro nastolení ROVNOVÁHY MEZI SVĚTLEM A TMOU jak uvnitř, tak vně. Často totiž držíte tuto energii v sobě nevědomě a to vám nemůže přinést žádný nový konstruktivní odraz, jen ten, co tato vibrace narušení způsobila.

Je důležité, abyste pro sebe požádali o nastolení rovnováhy, kde pociťujete, že vnější vlivy tzv. MATRIXU pracují se záměrem vás zastavit v BUDOVÁNÍ NOVÉ ZE-MĚ. Dejte proto jasný pokyn STRÁŽCŮM VESMÍRNÉHO ŘÁDU, aby se vše proměnilo do rovnováhy mezi SVĚTLEM A TMOU po celé časoprostorové ose do momentu tady a teď.

AKÁŠICKÉ AFIRMACE:

VESMÍRNÝ ŘÁD SE PROJEVUJE V MÉM ŽIVOTĚ VŽDY A JE MNOU PŘIJÍMÁN NA VŠECH ÚROVNÍCH MÉHO BYTÍ.

ODEVZDÁVÁM STRÁŽCŮM VESMÍRNÉHO ŘÁDU JAKÉKOLIV NARUŠENÍ MÉHO BOŽÍHO PLÁNU VNĚJŠÍMI VLIVY DRUHÝCH A NASTOLUJI TÍM ROVNOVÁHU DLE PŘÍČINY A NÁSLEDKU PRO VŠECHNY ZÚČASTNĚNÉ.

JÁ JSEM VĚDOMÍ VESMÍRNÉHO ŘÁDU A DOVOLUJI SI VŽDY NASTOLIT ROVNOVÁHU.

– STRÁŽCI VESMÍRNÉHO ŘÁDU –

 

 


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *