Tzolkin 14.6.2018 3 IMIX kin 81

Imix – Drak. Energie podporující sílu osobnosti, zdroj života, Božská pomoc, důvěra, predispozice, síla počátku, pevnost, aktivita, sebedůvěra, pracovitost.
Oh, dnes je lepší zůstat doma! Ve skutečnosti zamkněte dveře! Ox (3) se mísí s Imix. Výbušná kombinace. Síla, která může vyhodit vaše psychické pojistky. Když vkročí nejistota, překážky a riziko do alternativních proudů Vědomí, které Imix nese, nedá se říci, kde skončíte. Ale to jen pokud nejste připraveni. Pokud jste typ horolezce nebo zbožňujete bungee jumping, pak je to perfektní den jít statečně psychickou bouří. Prognóza je koneckonců ve váš prospěch: Trecena Cauac. Jen si nezapomeňte s sebou vzít něco na přežití!
DNES JE DOBRÝ DEN OTEVŘÍT SE NOVÉMU POČÁTKU
IMIX, TO JE POČÁTEK VŠECH VĚCÍ PŮVODNÍ TVOŘIVÉ SÍLY

ZAMĚŘENÍ NA DNEŠNÍ DEN
Dnes důvěřuji svému vnitřnímu hlasu, který mi ukáže, co mohu dělat. Odevzdávám se Božskému vedení, jedině tak si ulehčím život. Dnes dělám skutečný užitek z toho, co znám, co umím a přestanu si komplikovat život přílišnými ambicemi.
Symbolika IMIX představuje prvotní mysl spící pod povrchem Země – síla, která umožňuje povstat životu ze srdce Země. Je to symbol krokodýla, který pluje temnými vodami podsvětí a vyživuje Zemi, prvotní obraz oceánu všech možností, které v životě vznikají. Je to nediferenciální neutrální životní síla. Ani dobrá ani špatná. Záleží jen na potenciálu záměru, kam budete tuto sílu směřovat.
Všichni narození v IMIX jsou nejblíže k prvotnímu Zdroji. V tom tkví jejich síla i jejich slabiny. Musí dávat pozor, aby se nedostali do temných hlubin. Snadno ovlivňují Kolektivní Vědomí. Jsou velmi pracovití, kreativní a inovativní, vynálezci, vizionáři. Mají silný mateřský a ochranitelský instinkt.
***
Dobrý den. Dobrý den to opravdu je, protože se opět setkáváme a učíme se od sebe navzájem. Dnes začínáme další kolo nového cyklu (20 dnů sloupce, pilíře). Věřte, že naše pořadí v kalendáři Tzolkinu nemá žádný hierarchický význam. Každý z nás reprezentuje různé aspekty. Vzorec je formulován od začátku až do konce s každým dalším kolem Tzolkinu a vytváří hlubší úroveň porozumění a chápání.
Takže, pojďme se podívat na nový začátek tohoto cyklu. Rádi bychom se dnes ponořili hlouběji do vaší duše a pomohli vám při objevování těch věcí, které vás drží zpátky od života plného radosti. Tyto Zprávy jsou vytvořeny tak, aby pomáhaly lidem s vědomím, že každý je na unikátní cestě sebe-objevování. Pokud jsou na vás některé lekce příliš tvrdé nebo tajuplné, buď se vraťte k předchozímu dni a pracujte s nevyřešenou otázkou nebo s námi pokračujte a vstřebávejte jen to, co vám dává smysl, a integrujte věci, s kterými souzníte.
Jak postupně přezkoumáváte svůj život, uvědomujete si, že existuje mnoho věcí, kterým jste nerozuměli, když jste byli dítě. Poté, co jste získali zkušenosti a širší rozsah chápání, změnili jste některá ze svých přesvědčení a vzorců chování jako například vzdát se lahve a začít pít z hrnečku. Později, když přišel čas, jste odložili dětskost a posunuli se kupředu. Tyto každodenní předkládané dialogy, je stejný způsob.
Je zde mnoho věcí, které čtete a nesouhlasíte s nimi nebo jim vnitřně nevěříte. Ale podívejte se na body, které vám dávají hlubší smysl, a jděte do svého nitra, abyste zjistili, které s vámi rezonují. Pak podnikněte nezbytné kroky a integrujte je. Naučíte se přitom zrušit mnoho strachů, které vás zaslepují. Jakmile znovu čtete toto učení rok, co rok, budete mít mnohem lepší chápání.
Začněme dnešní den pohledem, jak se formulují kódy přesvědčení. Vaše myšlenky nesou obrovskou tvůrčí energii tvoření. Čím více budete pečovat o určité myšlenky, tím více jim dáváte sílu a víru. Váš mozek neustále zpracovává to, co kolem sebe vnímáte. V každém okamžiku existují na výběr myriády vjemů a podnětů, i když spíte. Vaše podvědomí zaznamenává všechno, co se kolem vás děje, i když tomu nevěnujete vědomou pozornost. Tato skutečnost byla prokázána pomocí hypnózy, kdy je člověk schopen vybavit si podrobnosti, kterých si v čase konání události nevšiml. Váš život jde v souladu s tím, čemu věnujete vědomě pozornost. To je důvod, proč byste měli sledovat své myšlenky, slova, činy a emoce. Když se zaměříte na určité věci, stanou se součástí vaší reality. Tato pravda je dobře ilustrována ve filmu Co my jen víme.
Každý z vás je v každém okamžiku obklopen nesčetným množstvím událostí, zvuků a pachů. Pokud byste všemu tomu měli věnovat pozornost, za chvíli byste se zbláznili. Mnoho věcí se děje skrze vzory. Váš mozek díky praxi funguje automaticky, včetně svalů, což vám umožňuje chodit po místnosti, aniž byste museli dávat pozor na své pohyby. Umožňuje to soustředit se na jiné věci. Jak se pohybujete životem, mnoho věcí se děje automaticky. Čtete dopis, aniž byste museli rozpoznávat každou hlásku. Vaše tělesné funkce jsou automatické a váš mozek filtruje podněty, na které se nechcete zaměřovat.
Existují nesčetné studie scénářů lidí, kteří jako skupina zažijí nějakou událost. Například je třída, učitel a několik studentů. Přijde herec a udělá několik domluvených úkonů a z místnosti odejde. Studenti jsou pak požádáni, aby popsali celou epizodu vztahující se pouze k faktům toho, co viděli. V každém případě budou mezi studenty různé varianty. Proč tomu tak je? Existuje mnoho důvodů, ale v každém případě každý reaguje na základě vlastního osobního filtru.
Proč si vybavujete jen některé aspekty událostí? Podvědomí ukládá informace, kterým nevěnujeme pozornost. Někdy mohou informace být dostupné, ale mnohokrát je již nelze načíst. Jsou navždy ztraceny nebo leží ladem, dokud je nebudete považovat za důležité. V každém případě budete vždy reagovat na události, na které se soustředíte. Tak se rodí kódy přesvědčení. Ty věci, které jsou v popředí myšlení, tvoří vaši realitu.
Pokud se rozhodnete zaměřit pozornost na negativní události, pak se stanou vaší realitou a přilákají více a více podobných událostí. Pokud k tomu dochází opakovaně, stává se to vaším zvykem, takže se zaměřujete na všechno negativní kolem vás. Říkáme těmto lidem NE, ALE. Určitě je znáte. Kdykoliv je těmto lidem představen nějaký nápad, reagují s obvyklým tvrzením: „Ne, to nebude nikdy fungovat, ale můj nápad ano.“
Na druhé straně existují lidé, kteří se zaměřují na pozitivní chování a myšlení. Říkáme těmto lidem ANO, A. Určitě je znáte. Bez ohledu na to, co říkáte, vás podpoří s tvrzením „Ano! To je skvělý nápad, a uvažujete ještě o další možnosti?“ Většinou žijete mezi. Někdy máte negativní pocity, někdy máte pozitivní a optimistické. Ale každý má základní dispozice na jedné nebo druhé straně.
Jedním ze zákonů tohoto Vesmíru je, že podobné se přitahuje. Pokud jste neustále zaměřeni na možnost stát se obětí nebo že vás všichni vždycky dostanou nebo že máte smůlu, pak je to přesně to, co budete přitahovat. Dávejte pozor na myšlenky a věci, které vytváří vaši realitu. V každé situaci jsou lidé, kteří se zaměřují buď na požehnání nebo na prokletí. Dobrou zprávou je, že každý z vás má schopnost překročit negativní myšlení.
Jakmile nad svými myšlenkami získáte kontrolu, pak budete moci uvolnit kódy přesvědčení a změnit chování, které vás uzavírá v NE, ALE myšlení. Každý den tohoto kalendáře je navržen, aby vám pomohl právě s tím. Věnujeme vám čas a dělíme se s vámi o postřehy, proč je svět takový, abyste v něm dokázali lépe fungovat. Po celou dobu vás podporujeme, abyste šli dovnitř sebe pro všechny odpovědi. Je naší touhou, abychom vám pomohli znovu se spojit s vaším Vyšším Já. Není třeba žádných guruů nebo učitelů pro ověření vašich přesvědčení nebo najít vaše vlastní vedení.
Rozšiřte své omezené názory, pokud jde o Boha nebo Bohy, v které věříte. Je váš Bůh podporující a milující? Myslíte si, že vám přeje méně než váš fyzický otec? Mnoho z vašich náboženství vás učí přesvědčení, že Otec je krutý a trestající.
Studujte náboženství, kdy to začalo a proč to začalo. Jaká byla důvěryhodnost tvůrce tohoto náboženství? Když se podíváte kolem sebe na přírodu, která je v rovnováze, vidíte Boha, který je moudrý a milující? Když se k vám někdo přiblíží s novými myšlenkami, můžete získat moudrost, jestliže budete naslouchat. Nicméně spíš než slepě věřit tomu, co kdo říká, pokládejte otázky, vraťte se k nim ve své mysli a projevte důvěru, že alespoň jedna lahůdka by pro vás mohla být užitečná. Nechtěli byste, aby si druzí také vyslechli váš pohled?
Mnozí z vás jsou uzamčeni v pochybnostech a neví, co si mají vybrat. Těm z vás, kteří se bojíte, abyste neudělali špatný výběr, doporučujeme, abyste šli do svého středu a umožnili sami sobě zažít, co v současně době cítíte jako nejlepší. Po celou dobu života jsou vám nabízeny zástupy myšlenek a všechny mají svůj význam a platnost. Vezměte si pro sebe jen to, co považujete za správné. Pokud vám jedna myšlenka nevyhovuje, zkuste další. Neexistuje žádné správné nebo špatné, existují jen zkušenosti. Mnozí z vás se při tomto prohlášení budou krčit, ale žádáme vás, abyste zvážili, čemu jste věřili jako dítě a co pro vás už není pravda. Ani jeden z vás nemá všechny kódy přesvědčení, které jste si nastavili jako dítě. Jakmile získáváte zkušenosti a dozvídáte se více, jste schopni vidět věci z jiného úhlu pohledu.
Snad nejlepší doporučení, které můžeme sdílet s každým z vás, je abyste byli k ostatním laskaví. Nezáleží na tom, jestli druhý člověk udělal něco špatně, buďte i přesto laskaví. Tito lidé mohou mít z vašich činů laskavosti prospěch. Svět by byl milujícím místem, kdybyste byli k sobě navzájem laskaví. Odložte souzení a buďte laskaví ke všem. Je ještě nějaké jiné téma, které je třeba kázat v církvích? Cokoliv jiného vede k oddělenosti. Je dost špatné, že vlády oddělily církve od státu.
Bez ohledu na to, jaké je vaše náboženství nebo duchovní pozadí, váš život bude lepší, jakmile se soustředíte na Božství uvnitř vás. Život se stane mnohem více milující, jakmile každý z vás zruší myšlenky souzení a naučí se milovat jeden druhého. Je to základ vašeho náboženství?
Jakmile vás myšlenky dostanou na místa, která nejsou v zákrytu s vaším životem, zamyslete se znovu. Můžete říci, že sledovat myšlenky je příliš únavné. Doporučujeme vám, abyste se podívali na to, jak únavný váš život bude, pokud nebudete své myšlenky sledovat. Doporučujeme vám, abyste šli každý den dovnitř sebe a podívali se na ta místa, kam směřuje vaše pozornost, a změnili myšlení v oblastech, které s vám nerezonují. Usilujte o radost a radost bude vaše!
FREKVENČNÍ REZONANCE – aktuální sebe-určení
(galaktické energie> vlastní vibrace)
Obživa, důvěra, víra….
DRAK bez ohledu na doprovodný Tón přináší vždy otázky důvěry. Dny označené tímto Znamením se dotýkají pole Stínů, a mohou se projevit strachem, bezmocí, ztrátou, MACHO postojem, nebo namyšleným egem. Jelikož DRAK symbolizuje svět hmoty, pod vlivem energie Stínu se může projevit silným impulsem k postranním úmyslům (nadvláda, lakota, chamtivost). Pozitivní dopad IMIX se projevuje jako OCHOTA JEDNAT, AKTIVITA, NADŠENÍ, SEBEDŮVĚRA, SEBEÚCTA. Energie dne může zdůraznit poskytování „mateřského tepla“, péči a klid. Otázky, kterým DRAK přikládá zvláštní význam, jsou otázky matérie, otázky obživy, stejně jako radosti ze života.
3. TÓN PODNĚTŮ – SÍLA IMPULSU
TROJKA před vámi otevírá cestu do pozitivních změn a umožňuje vám navrácení do přirozeného toku života. Poslouchejte v sobě impuls, který vás dovede k NOVÉMU. Dovolte její síle ponořit vás do řeky života všeho, co je zdánlivě ztracené, oddělené, nepřístupné, nebo očím neviditelné. Pokud máte sklon být roztržití, soustřeďte se na jednu zprávu, jeden případ konkrétní změny. Seberte sílu dát výraz Pravdě. Přichází čas na velké mystérium, které se projeví prostřednictvím vaší osoby.
DOVOLTE VAŠÍ TVOŘIVOSTI VYJÁDŘIT SPIRITUÁLNÍ POVAHU
Impuls ZDROJE (•) mířící na ZEMI (••) spouští perpetuum mobile Bytí. V TROJCE se rodí síla tvořivého Ducha. V Tónu TŘI spočívá výchozí podnět Evoluce neboli síla přinášející rozvoj. V souvislosti se Znamením Dne se stává vysoce kvalitní hnací silou v každé Vlně. Tón TŘETÍ dokončuje nezbytné opravy a připravuje programy určení. V odkazu na kalendářní Den s Tónem TŘI se ukazuje velmi vysoká aktivita konání. Přímo ovlivňuje nervový systém, způsobuje hyperaktivitu, u citlivých jedinců neuralgii, nebo podobné příznaky. Na druhé straně působí na motoriku nervů, může vyvolat velký zápal do práce a tím přispět ke zvýšení produktivity.
Tón TŘI – AKCE – POHYB – KOMUNIKACE. V přeneseném slova smyslu – KLÍČENÍ NOVÉHO. Energie TŘETÍHO Tónu je velmi výmluvná ve všech formách projevu. Cílem komunikace většinou bývá vytvořit konsenzus mezi bodem A a bodem B. Což se může právě dnes stát nelehkým záměrem. Vzhledem k tomu, že dnešní energie je vysokovibrační, buďte vědomě ve svém středu. Pohyb je základní vibrace v celém Vesmíru – udržujte dnes rytmus přirozeně s tempem přírody. Jedině tak lze předejít rozrušení, nejistotě, přetížení.
Copyright © 2018 mayskykalendar.blogspot.com. Mayská Poselství lze v nezkrácené a neupravené podobě šířit nekomerčním způsobem pouze s tímto aktivním odkazem na tyto stránky a uvedenými zdroji, včetně celé této poznámky.

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *