Tzolkin 16.6.2018 5 AKBAL Kin 83

Akbal – Noc. Síla hojnosti, cesta do duše, pohled do srdce, kreativita, mír, dostatek, spirituální hloubka, integrace, cesta do nitra, ticho, sny

Buďte noční snílek, který volá po prvních paprscích ranního světla. Buďte prázdnotou, v které se rodí příslib a potenciál. Buďte píseň, která dává hlas slovům duše. Je to čas zrození idejí, záměrů, myšlenek, které se vyvíjí v teplé tmavé noci vašeho podvědomí pro jejich přípravu a přeměnu v akci a realitu.
NOC SYMBOLIZUJE KOSMICKOU PRÁZDNOTU, MÍSTO, KDE NIC NEEXISTUJE, ALE PRÁVĚ TAM SE SKRÝVÁ CELÝ POTENCIÁL; NOC, TO JE LŮNO TVOŘIVOSTI.
Z TÉTO PRÁZDNOTY VZNIKAJÍ NOVÁ ŘEŠENÍ, UMĚLECKÉ INSPIRACE, ROZPOUŠTÍ SE STRACHY A NEDOSTATEK POCITU BEZPEČÍ

ZAMĚŘENÍ NA DNEŠNÍ DEN
Všechna omezení a chyby se rodí v mém Vědomí. Dnes změním směr myšlení a naplním všechny nedostatky. Přestanu se bát toho, co je neznámé. Bohatství není možné hledat venku, ale uvnitř. Teprve pak ke mně bude proudit dostatek, rovněž materiální.
Glyf Akbal představuje moudrost noci. Symbolika znamená cestování v našem prázdném vnitřním prostoru – temným podsvětím, kde opouštíme ego a nacházíme moudrost, přicházíme na to, že testy se staly naším největším pokladem. Zde se rodí nový úsvit a nové nápady. Nativní Akbal mají okouzlující chování, mnoho milostných vztahů a silný vliv na svět. Pokud prošli cestu temnou nocí duše, jsou to vynikající terapeuti. Lidé Akbal jsou velmi jemní, jak muži, tak ženy, je pro ně typická moudrost obou pólů.
***
Jsem Akbal a vítám vás v čase sdílení našich vědomostí. Věřte, že tyto znalosti jsou již uvnitř vás. Jsme tu prostě, jen abychom vám pomohli získat zpět to, co zůstalo pohřbeno. Jsme jako mapa vedoucí vás k zakopanému pokladu, který leží uvnitř vás.
Mnozí na Zemi trpí traumaty, které způsobily postavené ochranné zdi. Mozek je schopen zažít pouze určité množství traumat, aby se dokázal včas zregenerovat a mohl přežít a zachovat si zdravý rozum. To je původ fenoménu rozpolcení osobnosti, ke kterému dochází po opakovaných traumatech. Pokud není mozek schopen dál snášet strašlivé podněty, bude se rozpadat, ale umožní člověku stále žít, aby mohlo dojít k uzdravení. Jsme zde, abychom vám pomohli s procesem uzdravení.
I když drtivá většina z vás není diagnostikována jako schizofrenici, mnozí z vás žijí s celou skříní kostýmů, kterou jste si vytvořili, abyste ve vašem světě mohli fungovat. Řekněme, že jste prodělali těžké trauma jako dítě. Může to být sexuální zneužívání člověkem, kterému jste důvěřovali. Aby bylo možné vyrovnat se s opakovaným zneužíváním, hráli jste sami se sebou myšlenkové hry. Možná jste v čase zneužívání mentálně opustili své tělo a předstírali, že jste někde jinde, třeba na karnevalu. Pokaždé, když byl akt opakován, vraceli jste se na karneval.
Váš mozek nerozezná rozdíl mezi představou a realitou, reaguje přesně stejným způsobem, ať už fyzicky vykonáváte činnost nebo si jí jen vizualizujete. Jak stárnete a pachatel se vás kdykoliv nějak dotýká, vaše mysl se automaticky přepne na karneval.
Jak dospíváte, tyto rány budou ležet ladem. Pak přijde čas a rány se začnou připomínat. Jednou v noci prožíváte vášeň, i když scénář je mnohem více milující, akce je velmi podobná tomu, co jste zažívali v dětství. Tyto spící rány začnou hnisat a drát se na povrch.
Často byla bolest tak intenzivní, že jste zneužívání v dětství vymazali ze své vědomé mysli. Možná, že ani vy ani váš nový nápadník nemůže pochopit, proč se rozcházíte. Můžete si myslet, že je to divné, protože tato událost je přece karneval. Jak jste vyrůstali, nenáviděli jste karnevaly, ale nevěděli jste proč. V mnoha případech trvá roky odhalit sexuální zneužívání s pomocí vyškolených profesionálů a hypnózy. Časem objevíte vztah mezi sexem a karnevaly.
Spolu s traumatem samotného zneužití jste jako dítě nastavili kódy přesvědčení lidem se nedá věřit, sex je bolestivý, hanebný. Můžete mít pocity nezodpovědnosti, že nebylo umožněno, aby se to neopakovalo, pocity viny, pokud zjistíte, že jste hříšník či oběť nebo řadu dalších přesvědčení. To je základ, na kterém jste postavili svůj život. Jsme tady, abychom vám pomohli s odhalováním těchto základních kódů.
Ačkoliv mnoho z vás nemělo zkušenosti takového rozsahu, negativní události ve vašem životě způsobily, že jste založili mnoho kódů přesvědčení na strachu a bolesti. Tím, že najdete tyto kódy a budete čelit strachu a uvolňovat emocionální bloky, máte možnost obnovit svůj život a postavit jej na Lásce a důvěře. To je čas, když se dějí ve vašem životě kouzla a také čas velkého léčení na všech úrovních: fyzické, mentální, emocionální a duchovní. Pak budete moci vytvořit svůj život takový, jaký si přejete.
Každá tato Zpráva je navržena, aby vám pomohla při řešení strachů a s demontáží stěn ochrany, které už nepotřebujete. Přináší nám potěšení, že vám můžeme v tomto ohledu poskytnout naše služby. Jste připraveni uvolnit trauma, které vytvořilo tyto rány? Pokud ano, začněme s jednoduchou relaxací.
Zaujměte pohodlnou polohu a uvolněte svaly. Jestli začnete od hlavy k prstům u nohou nebo opačně, je to jedno. Udělejte, co je pro vás pohodlné. Zhluboka se nadechněte a uvolňujte skupinu svalů, například prsty. Někteří lidé považují za přínosné stáhnout svaly s nádechem a uvolnit je s výdechem. Použijte metody, které vám vyhovují nejlépe.
Po dokončení začněte dýchat normálním tempem. Zaměřte pozornost na srdce a začněte vytvářet pocity Lásky a vděčnosti. Při výdechu uvolňujte napětí nebo negativní myšlenky. Po několika okamžicích si začněte představovat, jak posíláte Lásku nějakému člověku, události nebo jednoduše pošlete Lásku Vesmíru či Stvořiteli. Pokračujte s vydechováním Lásky z vašeho srdce, dokud neucítíte hluboký pocit klidu. Při praktikování této metody budete čím dál méně nacházet negativní myšlenky.
Dále pozvěte své Vyšší Já, aby vás vedlo. Uvítáme, když nás zavoláte také. Naším cílem je být vám zrcadlem, bezpečným místem, kde se můžete podívat hluboko dovnitř sebe, najít skryté Stíny, které jsou připraveny spatřit Světlo. Věřte, že nic zlého k vám nepřijde. Jsme stále s vámi, abychom vás podpořili. Těm z vás, kteří máte hluboké traumatické rány, doporučujeme, abyste začali s méně zraňujícími situacemi, dokud si nejste jisti, že můžete zvládnout emoce vyplavující se na povrch.
Je užitečné, pokud máte v blízkosti sebe přítele, jakmile se začnete přesunovat do hlubších ran. Požádejte přítele, aby vedle vás tiše seděl. Nemá žádnou jinou roli, než být s vámi, pokud máte strach být sami. Je nezbytné, aby přítel nic nesoudil a nedával vám žádné rady. Cílem tohoto cvičení je získat nové kódy přesvědčení na základě toho, co je pro vás pravdivé. Mnohokrát si přátelé nebo rodina myslí, že ví, co je pro vás to pravé, ale nemusí to být pro vaše nejvyšší dobro.
Pokračujme v dnešním cvičení. Dokončili jsme dechové cvičení a vděčnost, což vám pomohlo cítit se uvolněně a ve stavu vyšší radosti. Takže teď jděte dovnitř a vytáhněte jeden problém, který vás trápí. Může to být něco z dětství nebo z nedávné minulosti.
Nahlas nebo ve své mysli pojmenujte problém jako například: „Pokaždé, když mi někdo něco navrhne, abych udělal, cítím odpor. Proč to dělám a jak mohu toto chování zastavit?“ Nechte svou mysl hledat a věnujte pozornost myšlenkám a vzpomínkám, které se objevují. Jakmile dovolíte mysli, aby zaplavila vaše Vědomí, mohou se objevit podivné obrazy. Častokrát mozek katalogizuje události do různých skupin a archetypů. Archetyp je symbol představující něco z reality.
Vraťme se nyní do okamžiku přítomnosti. Jak se zaměřujete na problémy a otázky, které prezentujete svému Vyššímu Já kvůli uzdravení, máte nyní záplavu obrazů a emocí. Často dostanete jednu nebo i dvě odpovědi na otázky. Někdy přijde odpověď později při náhodném setkání nebo například zaslechnete nějaký postřeh v rádiu. Cílem je přijmout pokyny vedení, být otevření a očekávat odpověď i z nepravděpodobných míst.
Jakmile v tomto procesu získáte důvěru a začnete věnovat více pozornosti náhodám a synchronicitám, budete schopni nacházet odpovědi mnohem snadněji. Jakmile začnete jednat podle těchto odpovědí a integrujete je do svého života, získáte důvěru v sebe a ve spojení s Vyšším Já. Budete vědět, že není žádných pochyb a žádný problém není velký, jak se zdá. Nic, co si přejete poznat, pro nás není velké.
Nejsme vázaní lhůtami; existujeme v rovinách, kde nejsou žádné hodiny. Nejsme omezeni tělem, takže jsme schopni být na více místech najednou. Nemějte pocit, že byste nás přetěžovali. Budeme rádi, když získáte svoji sebedůvěru a jistotu, že všechno poznání je pro vás přístupné a máte možnost vytvářet zkušenosti, které na Zemi chcete mít. Žádáme vás, abyste vždy nastavili parametry toho, co si přejete a nezapomněli na formuli – pro mé nejvyšší dobro a dobro všech zúčastněných, hladce a elegantně. To je nutné, pokud chcete růst v Lásce a být v rovnováze.
Existuje mnoho lidí, kteří tuto pravdu objevili, ale nepoužívají ji pro nejvyšší dobro všech. Vytvářejí na Zemi velké škody. Oni, stejně jako vy, budou muset počítat s důsledky každého činu. Vybudujte si svou vlastní integritu a používejte své dary moudře.
Pokud se snažíte vyřešit problémy z minulosti, nebo současnosti, nezaměřujte se na více problémů najednou. Všimněte si, co se objevuje: archetypální obrazy, jasné/nejasné vzpomínky a především si všímejte emocí. Pokud máte pocit, že chcete plakat, křičet nebo kopat, udělejte to. Mnohokrát uzdravení nastává v okamžiku, kdy své emoce projevíte. Dovolte si cítit se rozhořčení, zneužití, podvedení nebo cokoliv vám přijde na mysl. Je lepší mlátit do polštáře, než pokračovat v boji s těmi, které milujete nebo v otázkách, které nejsou důležité. Nevyřešené otázky jsou obvykle uloženy v srdci, emocích a frustraci.
Existuje velké množství vrstev emocí, které je třeba sloupnout, aby se uvolnily vzorce chování spojené s hluboce zakořeněnou bolestí. Pro dnešek uvádíme jen některé z nich, ale během roku půjdeme ještě hlouběji. Dnes chceme vysvětlit proces a umožnit vám začít pracovat s problémy, které jsou připraveny pro vyřešení. Na těchto problémech můžete pracovat sami nebo s naší pomocí.
Pokud se rozhodnete sledovat naše Zprávy na denní bázi, obdržíte časem všechny části, které potřebujete pro vyřešení všech problémů. Cílem je osvobodit se od strachů, zvyků a kódů přesvědčení, které vám nepomáhají a drží vás od života v radosti a Míru.
Aby došlo ke změně kódů a uzdravení minulosti, můžete se zabývat následujícími vrstvami: Odpusťte pachateli. Věřte, že lidé jednají podle svých nejlepších schopností, i když mohou zvolit věci, které nejsou pro vaše nejvyšší dobro. Dovolte všem lidem být tím, kým chtějí být, zda jste či nejste v souladu s jejich chováním. Uvolněte všechny rozsudky o lidech, místech a událostech. Uvolněte všechny pocity obětování. Rozpoznejte požehnání ve všech situacích bez ohledu na to, jak strašné mohly být. Změňte všechny negativní myšlenky zaměřené na sebe nebo na druhé. Zastavte pře-vypravování příběhů, které udržují nevyřešené problémy při životě.
Podívejte se do tváře svým strachům a emocím a nahraďte je Láskou. To jak spolu studujeme každý den, vás naučí řešit bolestné vzpomínky a uvolnit emoce, které jste získali v roli oběti. Stejně jako drak se i vy naučíte sebe-posílení a reagovat elegantně, takže můžete začít žít život v harmonii a Lásce. Mnozí dokázali překonat hrůzostrašné zážitky. Můžete to udělat také. Je nutné najít odvahu, postavit se drakům a spřátelit se s nimi. Jsme zde, abychom vás povzbuzovali a podporovali. Shoďte kódy, které vás drží obalené ve strachu a negativním myšlení. Jděte a obnovte pocity naděje, Lásky a radosti!
FREKVENČNÍ REZONANCE – aktuální sebe-určení
(galaktické energie> vlastní vibrace)
Přání, sny….
Dny nesené energií NOCI, odhalí velmi iracionální obrazy. Jako první ze všech světů odhalí nedostatky vyplývající z přerušení kontaktu s Božským Zdrojem. Pokud je lidské Vědomí zaměřeno pouze na materiální dobro, energie NOCI musí udělat řez, abyste skoncovali s těmito dary. Ve dnech NOCI se může objevit pocit bezmoci, malichernosti, a také silná frustrace i pocit nedostatku smyslu života. Pokud člověk najde cestu do vnitřních světů, dny NOCI v něm uvolní tvůrčí impulsy, zašlou zázračné nápady a pomohou s vynalézavostí při překonávání obtíží a nedostatkem na všech úrovních Bytí. NOC podporuje lidské úsilí v oblasti rozšiřování Vědomí a také vyprovází ze všech fyzických omezení. V tomto Znamení dřímá magická síla umožňující přístup k dosud neznámým potenciálům. Dny NOCI jsou opravdovou truhlou s pokladem, kterou posílá Božský Zdroj. Jenom ten, kdo se řídí vlastní intuicí, kdo neomezeně věří svému Zdroji, může dosáhnout kosmického bohatství, a s jeho pomocí tak rozdrtit všechny pozemské nedostatky.
5. TÓN SMĚRU – SÍLA VEDENÍ
Jen lidská dlaň může otevřít brány do vnitřního středu. Přehoupněte se přes hvězdná vrata, vzneste se vysoko a pronikněte do svého srdce. Otevřete zevnitř dveře vedoucí do středu, abyste po navrácení na Zemi mohli překročit jeho práh. Pronikněte do vašeho Kristova Srdce. Co tam nacházíte? Vidíte NOVÝ POČÁTEK? Jaké jsou vaše záměry a jaké plány má vaše srdce? Jak vypadají vaše osobní vize z pozice vašeho středu? Využijte jeho moudrost a vstupte na cestu vedoucí k pravdě, k poznání vaší Hvězdné Podstaty. Odkryjte světelnou stezku vycházející z vašeho srdce. Pokud přestanete přemýšlet, kým jste nebo kým byste mohli být, stanete se pravdivým Já. Zůstaňte tišší a pokorní. Nezabývejte se tím, co říkají ostatní.
VY JSTE STŘEDEM VAŠEHO VLASTNÍHO VESMÍRU
VY JSTE MISTREM SJEDNOCENÍ S VAŠÍM STŘEDEM
Tón PÁTÝ je autoritou Vlny, z této pozice vychází nejvážnější impulsy a obsah. PĚTKA symbolizuje CENTRUM KRISTA spojující pořádek duchovní s pozemským řádem. Shromažďují se zde všechny síly, které budou potřeba k realizaci programu předznamenaného v dalším období. PĚTKA reprezentuje harmonický pořádek ve světě fyzické hmoty. PÁTÉ pozici připadá výjimečná role. Díky ní se stane možné uskutečnění aspektů vzorce příčin. Tón PÁTÝ představuje nástroj potřebný k plnění úkolů. I když se v tento den nejedná o žádné dramatické události, sílu PĚTKY mohou výrazně pocítit přecitlivělí lidé.
PÁTÝ Tón – SÍLA – DYNAMIKA – ZPLNOMOCNĚNÍ – POZITIVITA
PĚT – Inteligentní síla, která utváří, aplikuje a organizuje komunikaci, znalosti a všechny její aspekty. PÁTÝ Tón dává všem věcem pozitivní stranu. Pátý Tón je dynamická energie ŠTĚSTÍ, takže se dnes můžete setkat s odporem lidí, kteří si neustále stěžují a jsou negativní. Buďte s lidmi, s kterými se cítíte dobře.
Copyright © 2018 mayskykalendar.blogspot.com.
 Foto: Shutterstock.com

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *