Předání Narozeninové mály

Mála úspěšně předána Gurudžímu!!!

Chceme všechny, kteří se s láskou zúčastnili našeho českého narozeninového Projektu mantra pro našeho milovaného Gurudžího, ať se vám podařilo tu vaši promodlenou perličku úspěšně dokutálet až do 40. dne jednou, či vícekrát nebo se vám někde cestou zatoulala, alespoň takto seznámit s atmosférou předávání našeho společného dárku.

Naše představa byla, že v den narozenin děti přinesou a předají krabičku s Narozeninouvou málou Gurudžímu a budou u toho všichni přítomní účastníci projektu, ale …

Vzhledem k tomu, že program oslav narozenin byl velmi pestrý a nabitý a gratulantů mnoho, bylo určeno, že se dárky budou předávat Gurudžímu až na večerním pikniku v trávě.

A opravdu, když se Gurudží po večeři přesunul do stanu, který byl speciálně určen pro předávání darů, okamžitě se vytvořila veliká fronta. Byl také předán úžasný a moc dobrý čtyřpatrový narozeninový dort, z reproduktorů zněl kirtan Sri Radhe, zpívaný Gurudžím a krásnou a tajemnou atmosféru doplňoval veliký táborák.

K předání našeho českého daru, Narozeninové mály, došlo přesně 40 min po půlnoci … opět symbolická čtyřicítka.

Gurudží nám – vám všem věnoval nádhernou chvilku (a dlouhou), krásně se usmíval a když jsme řekli, že je to dárek od Jeho oddaných z České republiky, měl velikou radost a přečetl si i celé přáníčko vepsané na víčku krabičky. Pak se zasmál a řekl: „That is big mala.“ a my jsme věděli, že On ví, že ví o každém z vás, kdo jste Mu věnoval svůj láskyplný korálek. Že ví o každém, kdo se o to pokusil a prostě se to z nějakého důvodu nepodařilo, že ví o každém, kdo na Něj s láskou myslí … v tu chvíli, i když jsme dárek předávali jen dva, jste tam byli všichni s námi a jste v Jeho srdci napořád …

Vepsané přáníčko:

Náš milovaný Gurudží,

přejeme Ti vše nejlepší ke Tvým 40. narozeninám. Tato mála se 719 korálky je darem od Tvých českých oddaných. Každý korálek představuje jeden úspěšně dokončený Project Mantra od začátku tohoto roku.

Děkujeme Ti, že jsi s námi

S Láskou

Tví oddaní

Dostali jsme od Gurudžího dva malé dárečky, viz foto  … jeden jsme předali AlkaDevi a Bhanovi, malý perníček ve tvaru srdíčka a malinkou ruličku papírku, kde bylo napsáno poselství pro nás všechny:

„Pokud zcela utišíte svou mysl, obdržíte vše. Ani se nebudete muset ptát.“


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *