Tzolkin 18.6.2018 7 CHICCHAN Kin 85 Galaktický portál

Chicchan – Had. Vitalita, vášeň, moudrost těla, tělesné pocity, instinkt, kundalini energie, intimita, sexualita, pevné nervy, změna způsobu života, dobré sebevědomí, nervový systém.

Vy jste zodpovědní za váš vlastní osud. Vy sami držíte otěže své životní cesty. Bez ohledu na to, čím jste prošli nebo, kdo vás kam dovedl, nakonec jste to vy, kdo má navrch v každém aspektu života. Vy sami sedíte na vrcholu hory a máte možnost vidět obrovský horizont své duše z 360°, možnost vnímat celý rozsah zkušenosti lidství, rozhodovat, jaký život skutečně chcete. Je to otázka změny vnímání, způsobu myšlení, reakcí, zvyků, předpokladů. Obtížné? Ano, velmi. Ale mimořádně posilující.

DNES JE DOBRÝ DEN POŽÁDAT O DOBRÉ ZDRAVÍ,
DUCHOVNÍ OCHRANU ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDNÍ, VAŠÍ OSOBNÍ OCHRANU,
PEČOVAT O SVÉ TĚLO, O JEHO PRUŽNOST A TOK ENERGIE
ZAMĚŘENÍ NA DNEŠNÍ DEN
Dnes budou vyneseny na povrch všechny škodlivé usazeniny. Dnes najdou ústí všechny škodlivé myšlenky. Můj fyzický stav odráží stav mé duše. Všechno, co dělám, závisí na mé životní síle. Dnes se řídím instinktem, který mi řekne, jak nabrat sílu.
Rovnováha a Jednota přináší moudrost, nikoliv velikost, nebo aspekt něčeho takového jako je sláva a bohatství. S velkou moudrostí přichází zodpovědnost. Čím vyšší Vědomí, tím vyšší zodpovědnost, přiměřené hospodaření s energií a větší síla.
Symbol Hada zosobňuje hlubokou instinktivní moudrost, vytváří kanál mezi Nebem a Zemí. Je to energie pomoci těm, kteří tvoří prostor v srdci. HAD je síla pravdy a spravedlnosti. Nativní Chicchan mají dar vidět věci pod jejich povrchem, obdařeni intenzivní sexuální energií, což jim dává přirozené charisma a jsou silní fyzicky i psychicky.
***
Jste připraveni změnit svůj život? Jsem Chicchan s Tónem 7. Jsme zde, abychom vám společně nabídli další způsob, jak se zbavit starých kódů přesvědčení, které již nepotřebujete. Stejně jako had můžete sloupnout vrstvy kůže, z kterých jste vyrostli. Každá vrstva slouží jako ochranný kabát, ale je třeba odložit kabát, který je vám malý a udělat místo pro nový.
Zkuste si obléknut oděv, který je o několik velikostí menší. Budete se cítit nepříjemně, a nakonec přijdete o energii, protože průtok krve bude omezen. To samé se děje na energetické úrovni, jakmile omezíte tok energie tím, že se držíte starých přesvědčení a strachů. Jakmile pustíte omezující strachy a kódy, energie bude volně proudit, což vám umožní myslet jasně, být více kreativní a dělat zdravé volby.
Kódy přesvědčení jsou nastavovány v emocionálně nabitých okamžicích. Akce může být negativní nebo pozitivní. Většina kódů je vytvořena, aniž by si člověk byl vědom, že k tomu dochází. Například máte skvělý den, vše probíhá hladce a najednou „bum“, někdo zezadu narazí do vašeho auta. V ten moment je všechna radost zapomenuta. Můžete si okamžitě vzpomenout, že se to stalo několikrát v životě. Když bylo všechno skvělé, najednou přišlo něco, co vás strhlo do disharmonie. V tu chvíli, aniž byste si to uvědomovali, jste vytvořili kód přesvědčení: „Jakmile se věci daří, určitě se něco špatného přihodí!“
Začnete žít život, jako by to byla realita. Neustále se zaměřujete na špatné věci, které by se mohly stát. Pokaždé, když vyprávíte svůj příběh, jak se věci pokazily, posilujete své kódy přesvědčení s pomocí Universálního zákona přitažlivosti – o čem přemýšlíte, to také vytvoříte. Jak jde čas, přitahujete stále více negativních událostí, protože očekáváte, že se stanou. Lidé na této úrovni tvoření pracují nepřetržitě od narození. Mnohokrát přijdete na Zemi s neporušenými kódy přesvědčení, ale častokrát rozptýlení kódů je ten hlavní důvod, proč jste se rozhodli vrátit se na Zemi.
Může být velmi těžké prolomit kódy přesvědčení, protože na prvním místě za ně budete muset přijmout zodpovědnost. Budete také muset opustit myšlenky, že jste oběť a vzdát se převypravování svých oblíbených příběhů. Bude to vyžadovat úsilí změnit návyky, které jste přijali za své. Bude to vyžadovat odvahu změnit stará přesvědčení, protože tak riskujete ztrátu Milovaných a dělání často extrémních životních změn.
Takže stojí za to hledat kódy, na kterých jste postavili svůj život? Zeptejte se sami sebe, jestli jste spokojeni v každé oblasti života. Přináší vám vaše práce radost? Jste v každém okamžiku během dne spokojení? Jsou vaše vztahy uzdravené? Milujete všechno a všechny bezpodmínečně? Trávíte svůj volný čas činnostmi, které vás baví? Užíváte si pravidelně pobyt v přírodě? Cítíte se kreativní a inspirovaní? Jste zdraví a plní energie? Dokážete zachovat rovnováhu v každé životní situaci? Pokud odpovíte na některou otázku NE, pak uděláte nejlépe, když odstraníte všechny vrstvy oděvu, které vás škrtí.
Existuje nespočet zkušeností, které vás dovedly k vytvoření kódů, v kterých žijete, a také existuje nespočet způsobů, jak tyto kódy odstranit. Každý je jiný a každý z vás jde unikátní cestou. Co nabízíme každý den, je jiný nástroj nebo cvičení, které vám pomůže vytvářet volby nezbytné pro vyklizení nepořádku uvnitř vás.
Co nabízíme dnes, je odstranit vrstvu ochrany, kterou jste si nastavili v době bolestivého zážitku. Vzpomeňte si, kdy jste zažili nepříjemnou událost. Všimněte si, co se kolem vás dělo. Jak jste se cítili, kdo byl přítomen? Většinou jste měli pocit bezmoci. Přejeme si, abychom vám pomohli získat zpět vaši sílu. Věřte, že jste ji nikdy neztratili, jen jste prostě nevěděli, jak ji v té době použít. Svou sílu můžete získat zpět, když si uvědomíte, že stále sídlí uvnitř vás.
Mnoho problémů v dnešním světě je způsobeno kódy přesvědčení spojených s mocí. Kolikrát jste slyšeli lidi říkat: „Já jim ukážu! Nikdo mi nebude říkat, co mám dělat! Jsem šéf, takže mohu druhým říkat, co mají dělat! Nikdo mě neporazí!“
Svět je plný lidí, kteří jsou zranění, a často to vzniká v dětství. Tato zranění způsobují, že lidé nastaví systém přesvědčení na základě pocitu bezmoci. Jakmile znovu získáte odvahu a naučíte se poradit si ve světě, začnete o svou moc bojovat. Tato síla vzniká ze vzteku, bolesti, strachu, represe a mnoha dalších emocí, které nejsou zdravé.
O co zdravější by bylo vědět, že jste mocný Tvůrce a že můžete vyjádřit svou sílu milujícím a laskavým způsobem. Doufáme v to a není to jen otázka síly, ale také všech aspektů lidstva. Máte v sobě všechno, co je potřeba pro život naplněný Láskou a soucitem.
Jak je možné překonat omezující kódy přesvědčení? Jednou z možností je podívat se na oblast života, v které se cítíte nespokojení. Možná je to způsob, jak reagovat na ostatní nebo zvyk, který chcete změnit. Vyberte si jednu věc. Často je potřeba jen několik okamžiků, než zjistíte, co obvykle toto chování spouští.
Váš mozek nezná rozdíl mezi představou a realitou. Jedna velmi efektivní metoda vedoucí ke změně chování je přehrát roli v mysli. Když to budete dělat často, budete připraveni začít reagovat jako při cvičení. Mnoho profesionálních atletů ví, že je to pravda. Opakovaně si představují, jak hází perfektní míč nebo perfektně bruslí, až se to stane jejich druhou přirozeností. Jakmile si něco jasně představujete, vaše svaly jemně reagují, jako by byly do činnosti opravdu zapojeny. Možná jste někdy viděli lidi nebo zvířata, jak se během spánku hýbou. Mírně kopou, sténají nebo mluví, jejich ruce se mírně hýbou. Tělo reaguje na to, co si vizualizují během spánku na nevědomé úrovni.
Vizualizace na vědomé úrovni je velmi silná. Na chování, které si přejete změnit, se zaměřte svou jasnou myslí a rozhodněte se, jak byste jednali, (spíš, než reagovali) až příště podobná situace nastane. Když se snažíte prolomit zvyky, které jsou silně zakořeněné, nečekejte, že změna přijde během jednoho sezení vizualizace. Potřebujete udržet svou mysl v tomto praktikování, dokud zcela nezměníte zvyky. Vidíte, jak silná tato činnost je, pokud jde o základní příčinu nežádoucího chování? Tím, že se občas podíváte do minulosti, pravděpodobně objevíte určité chvíle, kdy jste se spoléhali na nějaké kódy přesvědčení a dostali se do nepříjemné situace. Je třeba sloupnout staré vrstvy, protože stále platí zákon přitažlivosti.
Při vytváření nového kódu přesvědčení bude vaše mysl dělat všechno, co je v jejích silách, aby tento zákon uplatnila. Na fyzické úrovni, když se synapse v mozku spojí, reagujete jedním konkrétním způsobem ve všech podobných situacích. To může být dobré pro takové věci jako zapamatovat si odtažení ruky, když se dotknete něčeho velmi horkého. Na druhou stranu to může být škodlivé, pokud nechcete dovolit druhým, aby se k vám citově přiblížili, protože se bojíte, že vám ublíží stejně, jako tomu bylo v minulosti.
Po vytvoření kódů založených na strachu jsou všechny ostatní události, které následují, rozděleny do kategorií podle tohoto zákona. Jinými slovy, pokud nastavíte kód, že jste bezmocní, začnete tuto víru uplatňovat v dalších oblastech života. Může to být pocit, že musíte vykonávat podřadné práce nebo nebudete schopni najít odvahu dělat věci na vlastní pěst. Váš základní systém přesvědčení zasahuje všechny oblasti.
Dobrou zprávou je, že jakmile odhalíte základy tohoto kódu přesvědčení, je snadné zahojit všechny rány. Popadají stejně jako domino, protože nebude existovat energie, která je držela pohromadě. Budete také muset vyměnit zvyky, které kódy držely při životě. Jakmile odstraníte staré kódy, budou tyto zvyky pokračovat, takže je musíte vědomě sledovat a měnit.
Řekněme si přiklad: máte ve zvyku se přejídat a chcete se toho zbavit. Vizualizovali jste si sami sebe, jak jíte méně, držíte diety, vybíráte si lepší potraviny, přesto se dál přejídáte. Udělejte si čas a snažte se najít nejstarší vzpomínku, kdy jste se přejedli. Uvědomujete si, že to začalo v mladistvém věku. Jak se vaše dívčí tělo tvarovalo a dospívalo a kluci se na vás dívali sexuálním způsobem, necítily jste se ve své kůži. Odmítaly jste nabídky chodit na schůzky a dělaly všechno možné, aby se o vás tímto způsobem nezajímali.
Pak jste přišly na to, že většinu kluků nepřitahují silné dívky a ty, které jsou oblečené nedbale. Měly jste AHA! moment a začaly s přejídáním a přibýváním na váze, takže vás kluci nechali na pokoji. Proč jste si vytvořily tento kód přesvědčení? Možná se počátky objevily mnohem dříve. Možná zjistíte, že jste byly sexuálně zneužívány v dětství. Hmotnost nebyl problém, protože se pachatel nezaměřovat na tělo, ale na to, že vás může ovládat. Uvědomujete si, že příčinou vašeho vzorce přejídání je pocit bezmoci. Nevědomky jste začaly s přejídáním a přibývaly na váze jako způsobu, jak podpořit přesvědčení spojené s bolestí zneužívání v dětství.
Nyní máte na čem pracovat. Pokud byly tyto vzpomínky potlačovány mnoho let, dovolte si pociťovat potlačené emoce. Je nezbytně nutné, aby se tyto emoce dostaly na povrch a byly propuštěny, protože vaše tělo ukládá všechny informace, které jsou základem nemocí v těle.
Můžete se potýkat s mnoha dalšími otázkami než jen s přejídáním. Může být moudré vyhledat odbornou pomoc nebo pomoc přítele, vyzrálého přítele, který vás může podpořit. Přesto je to váš poklad pro objevování. I když na první pohled může být velmi těžké vidět požehnání v některé z minulých událostí, pokud můžete požehnat každé zkušenosti a odpustit sobě i druhým, uděláte nejlépe, když sami sebe propustíte z roli oběti. Pamatujte na zákon, že podobné se přitahuje, takže je ve vašem nejlepším zájmu propustit sami sebe z pocitů oběti.
Pokud s námi pracujete po celý rok, postupně objevíte různé cesty, jak tyto bloky odstranit a uzdravit rány minulosti. Doporučujeme vám hledat tyto problémové oblasti. Vraťte se zpět, a jak můžete, vytrhávejte kořeny svých starých přesvědčení. Pozorujte, jak se cítíte v podobných situacích. Přehrávejte si roli v mysli, jak chcete reagovat v budoucnosti, až taková situace nastane. Propusťte negativní pocity spojené s těmito příběhy a nahraďte je pozitivními.
Mějte se sebou i s druhými trpělivost. Systém přesvědčení lze změnit v mžiku. Všechno je doslova myšlení nebo postoj. Pokud zjistíte, že jste se zabydleli v negativitě, zamyslete se znovu. Pokud o něčem nebo o někom přemýšlíte negativně, změňte postoj. Buďte více odpouštějící a méně kritičtí. Víme, že pro některé z vás je to těžké. Jsme tu, abychom vás podpořili, pokud jste připraveni shodit věci, které vás škrtí.
Uvědomujeme si, že pro ty z vás, kteří se potýkají s těžkými a bolestnými vzpomínkami, může být tento rozhovor slabým článkem podpory. Věříme, že s námi budete pokračovat celý rok a praktikovat podpůrné prostředky, které nabízíme. Dialog jako je tento, vám může jen stěží pomoci vyrovnat se s veškerou bolestí, kterou jste zažili.
Naše srdce vnímají bolest a zranění každého vás. To je důvod, proč nabízíme sami sebe jako prostředek podpory. V mnoha dřívějších Zprávách jsme mluvili, proč je na Zemi tolik bolesti. Přesto bolest, kterou prožíváte, je vaše a lze jí léčit, ale ne pokud nejste připraveni se jí pustit. To je naše naděje, že to uděláte.
Buďte odvážní a mějte odvahu čelit strachům, buďte připraveni vzdát se všech lží, které vám byly řečeny. My mluvíme jen pravdu a věřte, že jen pravda vám přinese svobodu. Dovolte nám ukázat vám cestu.
FREKVENČNÍ REZONANCE – aktuální sebe-určení
(galaktické energie> vlastní vibrace)
Instinkt, vitální síla…..
HAD náleží k nejrychleji konající síle Prasíly. Pokud je lidské Vědomí založeno na právech duchovních, energie HADA vám nabídne vynikající fyzickou i psychickou kondici. Ten, kdo se řídí pravidly stanovenými egem, se nemůže divit, pokud ho HAD konfrontuje se skutky egoistického chování. HAD přistupuje velmi přísně k chování lidského ega, jelikož v samovůli ega vzniká nejvíce karmického odpadu. Všechny nepříjemné pocity ve dnech HADA jsou znakem nedostatku Lásky k sobě a k druhým lidem. Kdo se nachází v harmonii se svým Středem, kdo respektuje své zdraví i tělo, tomu HAD zašle životní sílu na všech možných úrovních, zejména na úrovni fyzického a mentálního těla. Doplňkovou odměnou HADA za laskavý přístup k našemu vlastnímu životu a životu všech ostatních bytostí, bude skvělá nálada. Pamatujte, že naše laskavost a skvělá nálada je poskytována všem lidem, se kterými se setkáváme. Nepřímo tak budeme obdarováni také jejich energií v podobě úsměvu. Člověk pohrdající dary života, závislostmi, špatnou životosprávou, nedostatkem hygieny nebo negativním postojem k životu, by se měl co nejrychleji spojit s energií CHICCHAN, než se objeví nemoc.
7. TÓN SPOJENÍ – SÍLA SOUZNĚNÍ
Přivolejte k sobě mystickou moudrost a připomeňte si spojení se Zdrojem. Spojte sílu všech 7 čaker a vystoupejte do výšin Božského Světla. Jestli se ptáte na užitečnost mystické síly v tomto životě, věřte, že skrze Vědomí SEDMIČKY funguje všechno v praxi. VY integrujete světy duchovní i fyzické v Novém světě. Spojte své pocity s rozumem a přeměňte hmotu v mystické Vědomí. Zůstaňte ve stavu pozemského sebepřijetí. Otevřete se přitékajícím darům.
PŘIJMĚTE SAMI SEBE BEZPODMÍNEČNĚ
Osvoboďte se od nutnosti schválení zvenčí, odhalte svojí přirozenou mystickou sílu.
Sedmička se nachází přímo ve středu 13 ti denní Vlny, je to mystický sloupec – páteř Vesmíru. Na platformě tohoto Rezonančního Tónu se nachází připojení na nejvyšší úroveň Bytí. Čím zralejší Vědomí dosáhne této úrovně, tím hlubší bude jeho objev. Šestý smysl je nejpřesnější popis toho, čím nás SEDMÝ Tón může obdarovat. Z tohoto potenciálu vyrůstá subtilní vnímání a vysoká citlivost.
Tón SEDMÝ vytváří duchovní spojení s nejvyšší energií Zdroje. Dny kalendáře s Tónem SEDM jsou zalité nejčistší energií, která proniká až do naší tělesnosti. SEDMÝ Den je dnem tankování paliva. Nedochází tu k žádným aktivním operacím či zvláštním událostem. Kdykoliv se v mystickém zápisu léčení objeví spojení kombinace Tónu 2, 7, 12, doporučujeme být ve svém středu, abyste se nedostali do zápasů či extrémů.
Copyright © 2018 mayskykalendar.blogspot.com.

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *