Tzolkin 19.6.2018 8 CIMI Kin 86

Cimi – Spojka. Vnitřní smrt, odpuštění, pokora, vůle bojovat, přeměna, transformace, uvolnění starých návyků, uvolnění minulosti, vytrvalost, pokrok
Posvátný tajemný koloběh života, smrti a znovuzrození. Každý den ve spánku zemřeme, každý den se probudíme a jsme znovuzrozeni. Uaxac (8) je časová šňůra spletená na cestě věčnosti, kterou ztělesňuje Cimi. Použijte je jako průvodce, záchranné lano při práci s životními přechody nebo transformací. Nikdy nezapomeňte na silné a hluboké spojení se svou pokrevní linií, rodovou karmou, vašimi předky, kteří vás vedou, chrání a pomáhají na každém kroku. Jsou tu vždy bez ohledu na to, jak sami se cítíte. Stejně jako proudí vlny přílivu a odlivu přes písek, stejně tak se pohybují proudy našich životů v rytmu obrovského oceánu kolektivního Vědomí.

CIMI, TO JE CYKLUS NAROZENÍ, SMRTI A ZNOVUZROZENÍ
ZAMĚŘENÍ NA DNEŠNÍ DEN
 
Všechno, s čím bojuji se živí mojí energií. Dnes končím boj a přijímám každou změnu. Odmítám nepříjemné vzpomínky, prolomím smrtelný strach a uvolním se od zátěže (doplňte čeho). S lehkostí se vydávám na další cestu. Dnes mě nezraní žádné potíže, buď je vyřeším, nebo si vyberu novou cestu. K čemu jsou hádky, spory, bezesné noci a vnitřní boj? Můj nepřítel klidně spí a já se trápím a trpím. Dnes udělám pořádek ve svých myšlenkách.
Pokud máte problémy rozloučit se s něčím starým, je jedno, s čím, dejte pokyn převozníku CIMI. SPOJKA je mocná podporující síla, která vás může uvolnit z negativních vztahů na fyzické, mentální, emocionální a duchovní úrovni. Mohou to být duchovně ideologické vzorce nebo každodenní špatné návyky, od kterých byste se měli, ale nemůžete odtrhnout.
V těle je CIMI spojována s korunní čakrou, jejíž prostřednictvím dosahujeme Osvícení a získáváme Vědomí moudrosti našich předků.
Narození, smrt a znovuzrození jsou základním kamenem středoamerických mýtů. Jako je pro nativní Akbal přirozené spojení s nižšími světy, je pro Cimi přirozená ženská jemnost a cit pro vyjádření slovem. Výzva: Nebuďte oběť a neobětujte se příliš mnoho. CIMI je energie, která nám dovoluje komunikovat s jinými světy.
***
Jsem Cimi s Tónem 8. Jsme vděční za čas, kdy jsme s vámi. Jako vždy je naším záměrem pomoci vám znovu najít to, co uvnitř sebe už máte. Nepotřebujete žádné učitele nebo guru; prostě se dívejte dovnitř sebe a vždy najdete, co hledáte. Jsme zde, abychom vám pomohli rozpomenout se a podpořili vás ve všem, co se rozhodnete se svým životem udělat. Nesoudíme nic a nikoho, ctíme vás za vše, co jste na Zemi dokázali. Ačkoliv vám to tak nemusí připadat, děláte nejen mnoho pro sebe, ale i pro ostatní v celém Vesmíru. Každý z vás vytváří nové paměti. Každý z vás má jedinečný pohled na život. Ačkoliv se mohou dva účastnit jedné události, ani jeden z vás nemá stejnou zkušenost.
Doslova jste každý jako žijící knihovna, skladujete každou myšlenku, každou emoci a každou událost, kterou jste zažili. Není to úžasné? Jste jako superpočítač s inteligencí mimo jakoukoliv virtuální realitu programového softwaru. O co lepší bude váš život, když si uvědomíte, že jste vědomí Tvůrci se schopnostmi tvořit stejně jako Stvořitel!
Dostali jste svobodnou vůli a tím možnost vybírat si všechny své zážitky. I když jste mnozí spadli daleko od vagónu soucitu, vaše zkušenosti vedou k obrovskému duchovnímu růstu. Dokážete si představit nebe, kde je jen dokonalost? Většina z vás by se nudila během několika pár minut! Kde je nějaká výzva? Kde je nějaký problém? Kde je příležitost vyjádřit tvořivost? Možná splaskne vaše bublina, když vám řekneme, že žádné takové místo jako nebe a peklo neexistuje. Pověste se na toto přesvědčení, ale my máme lepší nabídku.
Co když všechno, co si myslíte a děláte s vášní je bránou k tvoření? Odsoudili byste sami sebe na místo věčného utrpení? Udělal by takovou věc otec i svému nejzlobivějšímu dítěti? Dává to smysl? Tvrdíte, že váš Otec je milující a vševědoucí. Pokud je vševědoucí, pak by jistě věděl, že když tvořil sám sebe, bude občas chtít být nemravný. Říkáte, že vás Otec nastavil na neúspěch? Pokud takto popisujete svého Boha, možná by stálo za to utéct a být sirotek. Pak byste možná měli větší šanci najít štěstí!
Dobře ……odcházíme z tohoto parketu a budeme jemnější. Uvažujte takto. K dispozici máte Stvořitele. To by nemělo být tak těžké pochopit, když se podíváte kolem sebe a vidíte rovnováhu v přírodě. Co když Stvořitel navrhl Zemi takovým způsobem, který by umožňoval mnoha tvorům zde bydlet. Je to daleko od vašeho chápání? A teď, ….co když chtěl Stvořitel zažít Zemi a všechny její poklady, ale nebyl schopen to provést plně, ačkoliv on sám je dokonalou formou Ducha. Mohl by Stvořitel vyřešit tento problém v případě, pokud by měl schopnost rozdělit sám sebe na maličké části s tím, že některé části zůstávají ve formě Ducha, zatímco jiné fragmenty snížily své vibrace do hustější formy?
Co když byl účel s konceptem duality či polarity experimentovat, aby ti, kteří přichází na Zemi, mohli zažít plnou amnézii s cílem vyzkoušet, jaké by to bylo žít na místě, kde není jen mír, Láska a skandování Aleluja? Chtěli byste být jedním z dobrodruhů a zaregistrovat se na tento unikátní zážitek? Přiznáváme, že se zkušenost polarity trochu vymkla z rukou.
Když toto všechno vševědoucí Bůh věděl, když tvořil tuto planetu, nebylo moudré nastavit parametry, možná datum, kdy to všechno skončí? Nejsou moudří ti rodiče, kteří umožní dospívání dítěti mimo domov s menším dohledem dospělé osoby a se zákazem nočního vycházení?
Natahovali jsme vaši představivost až příliš nebo s námi budete pokračovat dál? Co když se čas Velkého Experimentu chýlí ke konci? Jak by to vypadalo? Možná zjistíte, že mnoho lidí má mnohem větší zájem poznat své duchovní kořeny hledáním toho, co považují za správné, spíš než jen slepě následovat náboženství svých rodičů. Rozhledně se kolem sebe a uvidíte po celém světě zvyšující se počet nových kostelů; mohla by to být známka konce Času? Co když se Experiment opravdu chýlí ke konci? Všimli jste si, že mnoho lidí mluví o tom, jak by si ve světě přáli změny? Všimli jste si, že stále větší počet lidí zjednodušuje svůj život, zatímco v minulosti byl velký důraz kladen na shromažďování materiálních statků?
Všimli jste si zvýšeného počtu aktivních lidí, kteří mají pocit „měl/a bych“? Všimli jste si, že se mnoho lidí pohybuje směrem k rodině nebo hledá komunitu podobě smýšlejících lidí? Všimli jste si, jak všechny systémy, které byly určeny k ovládání lidí, se rozpadají? Mohl by to být zmíněný konec polarity? Možná Hippies měli pravdu, když tvrdili, že všechno, co potřebujete je Láska. Bezpodmínečná Láska. Pravdivá Láska. Respektující Láska. Současné moderní slovo v mnoha kostelech i na duchovních setkáních je Jednota. Dnes se hodně hovoří o tom být Jedním s ostatními. Velký důraz je kladen na nalezení společné řeči, spíš ne té, která rozděluje.
Začněte se zaměřovat na to, co vám dává milující pocity, pocity vyrovnanosti, radosti, tvořivosti a vášně. Už nemusíte zažívat jaké to je být sám, mít největší dům v okolí, řídit druhé nebo cokoliv vás od druhých odděluje. Nejlepší možnost, jak začít cítit tuto Jednotu, je vidět ostatní jací skutečně jsou – děti jediného Stvořitele. Každý z vás má dar spolu-vytváření, ale neberte nás za slovo, udělejte si test. Vzpomeňte si na dobu, kdy jste obdrželi něco, po čem jste toužili a uvidíte, jestli najdete vzorec, který vás dovedl k úspěšné manifestaci.
Uvnitř vás existuje schopnost vytvořit Ráj na Zemi v jednom jediném okamžiku. Avšak existuje mnoho různorodých konkurenčních energií. Je to jako přetahování lana. Skupina, která nejvíce táhne, vyhraje. Jste v historickém bodu, kdy Jednota je strana, která vyhraje. Mnozí dochází k poznání, že život je více než jen materiální bohatství.
Během několika posledních desetiletí předaly masy lidí kontrolu vládám a náboženským osobnostem. Veškerý povyk při oddělení náboženství a státu vznikl jako výsledek toho, že náboženství má víc energie, než stát. Zákonodárci, kteří mají možnost vytvářet legislativu, vytvořili kontrolu pro ovládání vás – obyčejných lidí. Cílem bylo vás ovládat, a to se jim podařilo. Jak se rozšiřuje vaše Vědomí, máte možnost vzpomenout si, jak silní jste, můžete se probudit ze spánku a říci DOST! Potřebovali jste velký otřes, abyste se probudili. Výsledek je, že mnoho lidí je bezdomovců, jsou bez peněz na oblečení, jídlo, bydlení, na základní potřeby nutné pro přežití na této planetě. Jste na pokraji ztráty jakékoliv existence života na Zemi. Dokážete si představit cokoliv dalšího bez Lásky?
Může být možné, že lidé nyní zažívají opak Lásky? Je možné, že jste spustili celé spektrum možných zkušeností vedoucích ke kompletnímu zničení? Existuje způsob, jak z toho ven nebo jste odsouzeni k zániku? Stále doufáme, že se vás probudí hodně, že jste připraveni znovu získat zpět vlastnictví vašeho těla, duše, mysli a začít tančit v rovnováze. Pokud je to pravda, co to bude vyžadovat? Mohou to být výkřiky proti válce? Může to být přibývání zájemců o zastavení skupiny, která řídí každý aspekt vašeho života?
Chtěli byste vidět návrat k zahradám jako prostředku, jak nakrmit sami sebe zdravým jídlem? Chtěli byste vidět růst komunity, kde lidé společně pracují, aby měli jídlo, přístřeší a oblečení? Může dojít k posunu z místa „benefitů“ na místo, které vytváří vášeň a není stresující? Už víte, že se tyto věci mohou stát?
Sdělovací prostředky se na to nezaměřují, protože by vystavily úskalí magnáty, kteří „vlastní svět“ a média. I přesto se jejich svět hroutí před očima, protože zapomněli na jednu velmi důležitou složku v jejich plánu na ovládání světa – svobodnou vůli lidí, které chtějí ovládat. Každý z vás má hranice, které jste si nastavili – někteří vědomě, někteří nevědomě. Vaše kódy přesvědčení vám umožní zažít jen určitou hranici ……… tolik zneužívání, tolik kontroly, tolik neštěstí, tolik otroctví atd. atd. atd.
Každý z vás nyní přichází do bodu, pokud jste tak již neučili, kdy řeknete: „Už toho bylo dost, zasloužím si více naplňující život! “ Cesta do Nebe na Zemi může být hladká nebo hrbolatá. Záleží na tom, kolik těch u moci se vzdá a jak ladně jste schopni získat kontrolu nad svým životem – my říkáme ELEGANTNĚ, protože máme na mysli dosažení toho, co chcete, prostřednictvím Lásky, nikoliv reakce ze strachu. Ten už tu byl a způsobil, že věky bojujete na všech úrovních. Nyní je čas složit zbraně a tvořit život, který si přejete. Začněte si představovat své sny jako realitu. Dělejte každý krok s Láskou a ohledem k sobě i druhým, hledejte jen ty věci, které jsou pro vaše dobro a dobro všech zúčastněných. Cokoliv menšího vás udrží ve Vědomí polarity, v které jste nyní svázáni a umlčeni.
V tomto bodu končíme, i když je mnohem více, co bychom vám rádi řekli. Nicméně každý den nabízíme různé pohledy, jak tvořit Ráj na Zemi. Jakmile se naučíte pustit strachy a nahradit je Láskou, budete stát v bezpečí mimo chaos světa. Jakmile se vás spojí více a více, sevření těch, kteří nad vámi měli kontrolu, se uvolní. Drak ztrácí svou moc. Jak jsme uvedli ve Zprávě v den 83, měli byste se spřátelit se svými draky, protože opravdu všichni jste Jedno, všichni jste z jednoho Zdroje. Brzy tuto pravdu pochopíte a přijmete své nepřátele jako své přátele. Svět může být lepším místem! Vy jste ti, na které jste čekali. To nejsou jen obyčejná slova. Vezměte si je k srdci a nechte své Světlo zářit.
FREKVENČNÍ REZONANCE – aktuální sebe-určení
(galaktické energie> vlastní vibrace)
Rovnováha, minulost, změna…..
Síla dopadu CIMI se objeví jako mocná ENERGIE PŘEMĚNY. Klade zvláštní důraz na oddělení se od starých programů, autorit a zlozvyků. Přetrhává a láme vazby se vším, co je ZKOSTNATĚLÉ. Čím silnější je ZTUHLOST, tím bolestnější je proces. I když SPOJKA často přináší bolest a utrpení, je naším největším spojencem na duchovní cestě rozvoje. CIMI nám umožňuje udělat rozhodující krok vpřed. Pokud se naučíte vědomě pustit to, co bylo, CIMI vás bezbolestně vyprovodí ze starých nefungujících vztahů do nové bezpečné oblasti.
V jednom lidském životě umíráme tisíckrát, protože každý nový krok směrem k novému cíli, je další z vnitřních smrtí. Energie SPOJKY pracuje jako bílé krvinky, bojuje v organizmu s tím, co nám brání žít. Válčí se zápalnými ohnisky a odstraňuje potencionální hrozbu našeho duchovního života.
Pokud máte problémy rozloučit se s něčím STARÝM, je jedno, s čím, dejte pokyn převozníku CIMI. SPOJKA je mocná podporující síla, která vás může UVOLNIT z negativních vztahů na fyzické, mentální, emocionální a duchovní úrovni. Mohou to být duchovně ideologické vzorce, nebo každodenní špatné návyky, od kterých byste se měli – ale nemůžete odtrhnout.
8. TÓN HARMONIZACE – SÍLA SPOJENÍ
Vytvořte řeky snů a spojte je v jeden oceán Lásky Stvořitele. Otevřete všechny kanály a obdržíte posílení díky rezonanci s OSMIČKOU. Přijměte návrhy OSMIČKY, věnujte energii tomu, kde jste nepozorní, jelikož to se stane vaší jedinečnou příležitostí. Objevte přirozenou krásu v něčem jiném, úplně pro vás NOVÉM. Buďte svobodní, volní bez obav. Vy držíte v ruce kouzelnou hůlku. Vy spojujete fyzický svět s tím, co je neomezené. Vneste harmonii do každodenního života a do všech situací, ve kterých se nacházíte. Uvolněte se od egocentrizmu a vyveďte své ego ze slepoty.
VY URČUJETE ÚROVEŇ HARMONIE SOUZNĚNÍ SE STVOŘITELEM,
DOVOLTE ROZEZNÍT TÓNY VAŠEHO SPOLEČNÉHO SRDCE
Tón OSM vám umožňuje splnění záměrů. Na této pozici se koncentruje nejvyšší síla úspěchu. Dny s Tónem OSM se vyznačují velkou aktivitou. Takže nebuďte překvapeni, pokud, jejich sílu pocítíte kolem sebe. Pamatujte si, že ve vzorci ČASU jsou také vpleteny karmické procesy. Pokud se v běžící Vlně objevuje tento proces, Tón OSM se může ukázat jako nepříjemný. Práva spirituální jsou velmi konzistentní, vymáhají jen to, k čemu jsme se před narozením zavázali.
Tón OSMÝ – SPRAVEDLNOST – HARMONIE – ROVNOVÁHA – to je záměr Uaxac (8). Je to síla reorganizace. Jak nahoře, tak dole. Záměrem této Energie je přinést HARMONII & ROVNOVÁHU, zvážit všechno pro a proti, aby bylo dosaženo vyvážené spravedlnosti. Tón 8 umožňuje splnění záměrů. Na této pozici se koncentruje nejvyšší síla úspěchu. Dny s Tónem OSM se vyznačují velkou aktivitou. Takže nebuďte překvapeni, pokud, jejich sílu pocítíte kolem sebe.
Copyright © 2018 mayskykalendar.blogspot.com Mayská Poselství lze v nezkrácené a neupravené podobě šířit nekomerčním způsobem pouze s tímto aktivním odkazem na tyto stránky a uvedenými zdroji, včetně celé této poznámky.

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *