TRECENIUM ETZNAB Kin 118-130

Trecena je třináctidenní perioda Tzolkinu a začíná vždy číslem 1, ale s rozdílným denním glyfem. Vlnu 13 Nebes řídí základní energie prvního dne a ovlivňuje všech 13 po sobě jdoucích denních glyfů. Pokud jste si vědomi převládající energie prvního dne, můžete sladit své záměry s touto energií a umožnit, aby se projevila.

Vlna ETZNAB přináší do života nezvratnou pravdu a absolutní jasnost. ETZNAB znamená ODRAZ, DUCHOVNÍ BOJOVNÍK, OBĚTAVÝ LÉČITEL A OCHRÁNCE ČELÍCÍ SKUTEČNÉ A PRAVDIVÉ SÍLE.
Vhodný den požádat o zdraví, léčení obtížných nemocí, odstranění zášti a negativních energií. Dobrý den ukončit negativní vztahy nebo partnerství. Požádat o inteligenci a dobrou paměť……

Dnes začíná 10. Trecena Tzolkinu – Trecena Etznab. Symbolem je ostří černého obsidiánu, které prořízne mnoho Závojů, do kterých jste zahaleni. Všechny vrstvy nepochopení, strachu či nesprávné interpretace toho, že sociální a mediální formy vás stále hypnotizují přes mlhu, která obklopuje jasnost, pravda a potenciál vaší duše. Podívejte se na svou pravdu a přijměte, že to jste VY. Je důležité pochopit, že cokoliv si budete přát udělat, tato Trecena bude zrcadlit, co ve skutečnosti potřebujete. Ne, co si myslíte vy, že potřebujete nebo chcete.
Těžko říct, co je nebo velmi často, co není splněným přáním, když si uvědomíte, že co jste chtěli, nebylo vůbec potřeba. To je důvod, proč je nutné začít s prolomením Závojů, protože osobní kouřová clona a mlha, která celý život obklopovala vaši duši a váš život, neumožňovala poznat, kdo skutečně jste. Pokud tak učiníte, všechno ve vašem životě se stane jasné a cesta, po které kráčíte získá jasný směr a účel. Úkolem této Treceny je postavit vás před zrcadlo, neoděné a nespoutané strachem, nejistotou nebo nepravdou jakéhokoliv druhu. Mějte odvahu podívat se přímo do svého srdce, těla i mysli bez soudů, bez názorů, bez srovnávání.
Trecena začíná číslem 1 a končí číslem 13. Čísla 6, 7, 8 představují hřeben Vlny. Hřeben může být interpretován jako silné energie, i když samotný vliv Treceny se samozřejmě počítá od počátku. Kanál Světelných energií má hřeben v 6 AKBAL Noc (otevřete srdce na cestě Evoluce), 7 KAN Zrno/Semeno (zasetí Nového do Vědomí), 8 CHICCHAN Had (životní energie Čchi, která aktivuje spojení mezi duchovním a fyzickým světem).
REZONANCE S BOŽSKOU ENERGIÍ ETZNAB
Na konci Vlny ZRCADLA dosáhneme ve svém životě momentu zvaném Časová osa neboli Časový přelom. Mezi Vlnou OPICE, která následuje a Vlnou ZRCADLA, se nachází tzv. pupek Tzolkinu, který je tvořen čtyřmi kiny 129, 130, 131 a 132. Chápeme-li čas vertikálně a bereme ho z hlediska fraktálních období, máme možnost připomenout si úspěchy z minulých období, obohatit svůj potenciál a rovněž zkorigovat současné chyby v životě. Časová osa protíná naše životy cyklicky, ale světy existují i paralelně.
Pokud vezmeme v úvahu Tzolkin jako velký kalendář, uvidíme, že časová osa učinila první řez v Evoluci před 13.000 lety (přechod z Geneze DRAKA do Geneze OPICE). Zvláštní pozornost by také měla být věnována prvnímu tisíciletí před narozením Krista – přesně období 747 př.n.l. – 353 př.n.l. (polovina cyklu 3115 př.n.l – 2012 )
To byl čas inkarnace Budhy v Indii, Lao Tse a Konfucia v Číně, a řeckých filozofů Pythagora, Sokrata, Platóna a Aristotela. V tomto časovém období se objevila první vlna Mayů, v Mexiku bylo vybudováno město Monte Alban, a zde také odstartoval systém Mayského kalendáře Tzolkin.
Pokud se zaměříte na Vlnu ZRCADLA, nedívejte se jen na minulých 13 dnů, ale podívejte se na celý cyklus Geneze Draka zaměřující se na minulých 130 dnů kalendářního vývoje. Ponořte se do tohoto časového období a přemýšlejte o něm.
Cílem Vlny ZRCADLA je rozvíjení SVOBODNÉ VŮLE přes výzvy vyvolané osudem. V této Vlně nejsou galaktické portály, každý znak je stejně důležitý.
Nezapomeňte tedy, že předposlední a poslední pozice Vlny vyznačují polovinu pupku Tzolkinu. Z tohoto důvodu je důležité pozorovat vlastní Střed. Je to Universální centrum, kolem kterého se točí také vaše Já. Tyto dva dny odpovídají adekvátně přímo či nepřímo skutečnému zlatému dolu znalostí. Takže využijte tuto příležitost. Nenechte si ujít „ostré hrany“ bílé Vlny, protože žádný detail zde nebude opomenut.
Vlna ZRCADLA vám nedovolí klamat ani přehlížet sebe samého. Je neúprosně očišťující. Nerozčilujte se na ZRCADLO, protože se z něho dívá pouze někdo, kdo stojí na druhé straně odrazu. Ten někdo jste vy. Radujte se, pokud vás z druhé strany uvítá bytost dobrosrdečná, veselá a šťastná. To, co tam TEĎ uvidíte, je odraz vašeho Já. Všechny informace, na které narazíte v této Vlně mají co do činění s vaším Středem. Přistupujte k nim vážně.
Využijte energii Etznab
Chcete-li dýchat Světlo a Lásku do svého srdce.
Překonat dualitu nižší dimenze.
Přesunout se do vyšších vibrací Lásky, soucitu, Pravdy a míru.
Přehled Vlny 21/7 – 2/8
ETZNAB 1
CAUAC 2
AHAU 3
IMIX 4
IK 5
AKBAL 6
KAN 7
CHICCHAN 8
CIMI 9
MANIK 10
LAMAT 11
MULUC 12
OC 13
Copyright © 2018. Všechna překladatelská práva vyhrazena. www. mayskykalendar.blogspot.com

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *