Tzolkin 22.7.2018 2 CAUAC Kin 119

Bouře může přinést dar úrodné půdy pro vyprahlá pole nebo může ničit celá města. Neznamená to však, že se životodárný déšť promění v ničivý tajfun. Vzhledem k tomu, že je zde tak tenká hranice mezi těmito dvěma extrémy síly Cauac, všechno, co potřebujete udělat, je nasměrovat všudypřítomný potenciál dramat a otřesů tohoto denního Znamení směrem k pozitivním věcem, po kterých toužíte. Všechno, co musíte udělat, je vidět velmi, velmi daleko na cestu, po které jdete a použít tu samou sílu Cauac k očištění Zrcadla Etznab – Vládce této Treceny, abyste mohli vidět jasnější, hlubší a čistější pravdu.
DNES JE DOBRÝ DEN PODÍVAT SE NA ŽIVOTNÍ LEKCE JAKO NA POŽEHNÁNÍ
A NA NEPŘÁTELE JAKO NA ANDĚLY………

ZAMĚŘENÍ NA DNEŠNÍ DEN
Dnešní události kladou důraz na základní principy, kterými se musím v životě řídit a které mě podporují při změnách a transformaci. Všechno, co se mi zdá kruté a nespravedlivé, hodím do víru obnovy. Smůla a životní obtíže mě budou pronásledovat tak dlouho, dokud nezměním své názory na smysl a účel života.
Symbolika představuje bouři, déšť, blesky. Čištění, aktivaci, dynamickou sílu i vzájemné působení lidí v celém pozemském prostředí. Cauac je také symbolem komunity, která se někdy nazývá „Universální Společenství“ nebo „Nebeský Domov Bohů“. Je to Znamení Božského Ženství, což je velmi často spojováno s porodními asistentkami a porodem (vnitřní bouře, která přináší život).
Nativní CAUAC mají silný soucit s ostatními a jsou hypersenzitivní. Přecitlivělost jim dává velkou představivost a vznešené srdce. Umělecké vyjádření je často způsob, jak směrovat svoji přecitlivělost.
Požádejte o harmonii v rodině, doma i ve všech dalších vztazích. V tento den se hluboko uzdravují vztahy se ženami a vše co nese ženské energie.
***
Jsem Cauac 2. Jsme potěšeni, že vám můžeme pomáhat v této době Velkého Probuzení. My všichni na Druhé Straně vám tleskáme za vaši skvělou práci! Mnoho z nás se nikdy nepokusilo žít v husté pozemské rovině, obdivujeme vás, že jste se pro to rozhodli. Dnes bychom chtěli sdílet informace týkající se Přechodu, který právě na Zemi probíhá. Mnozí zažíváte hroucení času. Čas rychle ubíhá a nemáte představu, kam se ztratil. Dny plynou velmi rychle, takže mnoho věci zůstává nedokončených.
Co vám nabízíme dnes, je podívat se na možnosti, jak trávit svůj čas. Děláte věci, které vám přináší nadšení a vášeň? Děláte věci z povinnosti? Máte někdy pocit, že nemáte co dělat, ale přesto máte pocit, že byste chtěli něco dělat?
Je toho mnoho, co byste mohli dělat, aby se Země stala lepším místem. Nicméně pokud trávíte čas naříkáním, že se nudíte nebo nedostatkem integrity druhých, jen přidáváte do Vesmíru negativitu. Jste ten, kdo si stěžuje na nedostatek morálky vládních představitelů? Co děláte pro to, abyste změnili svůj život a život v komunitě? Uděláte si někdy čas vzdělávat se o skutečné povaze toho, co se děje, o ekologické nerovnováze nebo máte nos zabořený do nejnovější romantické novely?
Každý člověk má stejný počet hodin. Přesto existují rozdíly, čeho je jeden člověk schopen dosáhnout za jeden den a ve srovnání s druhými to může být zcela odlišné. Úspěšný a pracovitý člověk zná své priority a na tyto věci také zaměřuje svůj čas. Líný člověk nebo člověk v depresi využívá svůj čas stěžováním si na všechny problémy světa, takže se stává jejich součástí.
Existují miliony lidí v důchodu, kteří mají čas plně ve svých rukou. Trávením méně času hraním karet, hrami na hracích deskách nebo vyžíváním se v drbech, by tito lidé mohli uvolnit mnoho hodin na budování komunity nebo rozhovory na hlubší úrovni. Nechceme soudit volby druhých, naším přáním je povzbudit ty, kteří tráví čas nečinností, aby ho trávili moudře. Ti, kteří nemají čas vůbec, udělají dobře, když se podívají na způsob jak pracovat méně.
Kolik z vás si udělá pro sebe čas každý den, aby se osvěžil? Staráte se o své potřeby jako první nebo se vyčerpáváte tím, že se staráte o potřeby druhých? Dokážete si říci o pomoc, když jste na dně? Myslíte, že je dobré odkládat věci, které si říkají o pozornost? Mnozí z vás se nevěnují problémům hned, jak se objeví, ale hromadíte je do bodu, kdy už vás velmi zatěžují.
Žádáme vás, abyste se těmto prioritním otázkám věnovali na denní bázi. Jakmile se tyto energie stanou zátěží, stejně jako ostatní negativní myšlenky, které se začnou slepovat dohromady, zatěžuje to vaše srdce.
Naučit se mluvit svojí vlastní pravdu nějaký čas trvá. Osvěžujte se a občerstvujte každý den a vzdejte se potřeby „spasit“ ostatní a svět. Objevte své priority a uspořádejte svůj denní rozvrh, aby se tam vešlo to, co je důležité pro váš životní styl. Odfiltrujte vztahy a události, které vám odsávají energii a ubírají čas.
Jaký dopad si přejete mít na svět? Někteří z vás tráví všechen svůj čas službě lidstvu; ujistěte se, že máte čas se také osvěžit. Věnujte pozornost zbytečným slovům a také tomu, co děláte se svým volným časem, obojí má obrovský dopad na celý svět. Není důležité jen to, co děláte, ale stejně tak důležité je to, co dělat nechcete. Tím, že řeknete NE věcem, které vás stahují dolů, otevřete dveře říci ANO příležitostem a věcem, které vás budou nabíjet energií a mohou být důležité pro celý svět.
Začněte dnešek pohledem na svůj rozvrh. Jak nejlépe můžete trávit svůj čas? Pozvěte své Vyšší Já a své Průvodce na pomoc s uvolněním času pro věci, které vám přináší rovnováhu a vnitřní klid.
FREKVENČNÍ REZONANCE – aktuální sebe-určení
(galaktické energie> vlastní vibrace)
Obnova, nezávislost….
Dny BOUŘE se mohou projevit úzkostí a neklidem. Síla jejich dopadu může vyvolat výrazné změny ve vašem životě. Jako vždy, tak i v tomto případě je jediným účelem CAUAC velká přestavba. Abychom přivítali NOVÉ, je třeba nejprve odsunout z cesty ZASTARALÉ. Čím více STARÉHO je třeba odstranit, tím silnější bude impuls CAUAC.  Způsoby řešení mohou být velmi nepříjemné, často bolestné, ale nesmíte se nechat unést emocemi – nenegujte změny, i když jsou bouřlivé. Pokud se vaše Vědomí dostalo na vyšší úroveň, pokud se nadále odmítáte držet starých věcí, síla BOUŘE vám přinese geniální řešení. Bezbolestně odstraní z vašeho života nepotřebné věci a místo STARÉHO okamžitě přinese NOVÉ, zejména pokud je to nezbytné pro váš osobní rozvoj. Pokud nemáte sílu, abyste změnili v životě to, co by mělo být změněno, věnujte zvláštní pozornost Dnu BOUŘE. Zašle vám sílu a dodá odvahu udělat první krok. Uvědomte si, že každá stagnace v životě pochází z nedostatku životní energie. Dejte šanci Obru CAUAC, aby rozbil všechny překážky a převedl vás do širokých klidných vod.
2. TÓN VÝZVY – SÍLA POLARITY
Polarita je tkalcovský stav, na kterém jsou tkány pozemské vzorce duchovních témat. V zrcadle polarity najdeme mnoho tváří iluze. Podívejte se do zrcadla, kdo se na vás dívá z druhé strany? Polarita odhaluje vaše duchovní dilema, konflikty a vnitřní spory. Sledujte své sklony a neochotu. Podívejte se na téma realisticky, kde zůstala zauzlována vaše duchovní nit. Přijměte znalosti, kterými se zabývá léčba DVOJKOU. Konfliktní situace ve skutečnosti pracují jako vaši spojenci. Podívejte se také na polaritu mužské a ženské části v sobě i ve vašem partnerském vztahu. Prozkoumejte oba aspekty. Akceptujete své pohlaví? Nacházíte ve svém vztahu naplnění a naplňujete vy svého partnera? Obejměte panorama darů ve vašem vztahu. Zkoumejte v něm oba póly, přirozené návyky, zvyky a objevte moudrost, která z nich vychází.
Všechny výzvy jsou určeny k tomu, aby se lidé naučili poskytovat si vzájemnou úctu.
Dny s energií POLARITNÍHO Tónu představují také téma Vlny mezi pozemskými póly. Znamení stojící vedle Tónu DVA nastavuje scénu akcí ve vašem životě. V těchto dnech běží proces rozpoznávání vlastních úvah (vzhledem k polaritě), což způsobuje, že můžete vnímat silné nervové napětí, obzvlášť jste-li osobně spojeni s polaritní energií, např. přes kin narození.
DRUHÝ Tón – POLARITA. Najděte cestu k usmíření, shodě a vnitřní harmonii. Nehodnoťte ani události, situace, ani lidské chování. Vaší přirozenou touhou je CELISTVOST. Zvažte všechna pro a proti a postupujte ke změnám pomocí vyvážených rozhodnutí. Spojte vše, co bylo rozpojeno v jeden nádherný CELEK.
Copyright © 2018 mayskykalendar.blogspot.com.

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *