Inspirace

 

Milovaní, nezapomeňte na sebe vždycky mrknout, když se díváte do zrcadla, a říct: „Miluji Tě.“ Pokud s tímto cvičením teprve začínáte a nevíte, jak mít sami sebe rádi, pak by bylo nejlepší pár dní před zrcadlem zůstat a spřátelit se se sebou. Musíte se zaměřit na rozvoj své fyzické existence. Mít rád sám sebe a starat se o své tělo je pro udržení  plného zdraví nezbytné. Zkoumejte život s nadšením a obdivem a naučte se mít dobrý pocit, když se dovídáte něco nového. Povolejte vlastní tvořivost, abyste svůj život pozvedli. Smích omlazuje, takže se bavte. Láska a dobrý smysl pro humor posilují celé tělo – nezapomínejte, že vaše buňky reagují na vaše vstupy. Vytváříte-li láskyplné pocity, aktivujete hlubší pravdy.

Abyste však mohli tyto láskyplné pocity vytvářet, musíte nejdřív věřit, že si lásku zasloužíte. Musíte se definitivně rozhodnout, jakou hodnotu má váš život. Realita je program-vy do něj vstupujete a zase z něj vystupujete; chvílemi si uvědomujete, co děláte. Někdy se může zdát, že jste uvízlí v kole příčiny a následku, ale to, co se opravdu děje, je realita, která se k vám vrací, abyste pochopili, jak zacházíte se svou energií.
Chcete-li  rozvíjet duchovní i kosmické vztahy, musíte převzít zodpovědnost za své mentální, duchovní, emocionální i fyzické blaho. Výzvy ve vašem životě mají vždycky dobrý důvod, protože pomocí každodenních výletů vašeho vědomí do fyzické reality stavíte svou vlastní verzi světa. Po všechny časy tvoříte. Ať jste nakreslili cokoli, udělejte všechno pro to, abyste za to převzali zodpovědnost a poučili se z toho. Jestli jste něco zbabrali, přiznejte si chybu a začněte znovu.

V širším rámci reality žádné takové věci jako prohry neexistují, avšak výzvy musíte zvládat, dokud je nevyřešíte. A díky čemu je zvládnete? O čem je tahle hra? Je o řízení energie ve všech aspektech vesmíru. A pro vás zde je jedním z nejdůležitějších aspektů řízení energie rozlousknutí toho, jak ve skutečnosti vaše tělo funguje v souladu s kosmickým zákonem. Nezapomínejte, že stojíte v čele energetické vlny, utvářené tisíce let – nesčetné bytosti, spojené s vámi z jiných časových linií i z jiných realit, do vás vkládají své naděje a snaží se pochopit hru z vašeho úhlu pohledu. Máte úžasnou příležitost ji zvládnout, nejlepší ze všech bytostí žijících v lineárním čase. A jednou z vašich největších výzev je naučit se, jak vést vlastní tělo, poněvadž z vašeho pohledu je tělo nástrojem k řízení multiuniverza.

V tichosti vytyčujete nové hranice myšlení a ještě jste nezjistili, nakolik je tento terén reálný. Buďte ujištěni, že při cílevědomém budování smysluplné pravděpodobnosti nejste sami. Vaše kouzelná mysl si opravdu hraje s přesvědčeními. Učíte se vidět je jasněji a přitom se dozvídáte, jak přesáhnout vlastní pojetí reality. Schopnost zkoumat multiverzum z jiných úhlů pohledu je jedna z vašich nejméně využívaných vloh – získat okamžitý přístup k mnoha realitám, všechny je pochopit a v každé z nich tvořit je úžasně radostné a plně zasloužené. Když se naučíte držet svá přesvědčení skutečně v rovnováze, spatříte sílu, pomocí níž se musíte uzdravit ve všech časových liniích. Přemýšlejte chvíli o tomto prohlášení. Jedním z nejmoudřejších přesvědčení, které můžete přijmout, je víra ve vitální, zdravou existenci. A rozhodujícím faktorem u tohoto, stejně jako u všech ostatních přesvědčení, je – musíte tomu věřit! Klíč k plnému zdraví je schopnost podporovat sebelásku a chuť do života. Tudíž, drazí přátelé, není třeba přijímat jakékoli nálepky nemocí. Pamatujte, že odpuštění je akt sebe léčení, který vás zbavuje nižších, zlostných vibrací plných posuzování. Odpuštění vám dovoluje pohybovat se ve hře kupředu, takže můžete pokračovat a odvážit se žít radostný život. Když věříte sami sobě, jste schopni dosáhnout velkých věcí. Mějte na paměti, že jste spolutvůrci multiverza, že život je změna a že všechno se dá vyléčit, pokud jste k tomu svolní.

Žádáme vás, abyste cítili a přemýšleli  o způsobu života, jenž je pro vás důležitý. Když se na tyto časy podíváte zpět z jiného úhlu pohledu, čím bude váš život významný? Jak na sebe budete pohlížet, na svůj charakter v této době, za dva tisíce let? Jaký je váš příspěvek k uzdravování v liniích času? Jste hvězda vlastního tvoření – jako slunce vycházející nad horizont, aby probudilo svět. Vašim úkolem je pečovat o sebe a dospět k pozitivnímu, povznášejícímu postoji, zejména vůči vlastnímu tělu. Musíte převzít velení nad svým životem a pochopit, že každý okamžik nabízí potenciál pro spojení s budoucností, v níž vzkvétáte a prospíváte.

Barbara Marciniak


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *