Tzolkin 8.8.2018 6 CIB kin 136

Cib – Bojovník. Síla spojení intuice s rozumem, překonání strachu, síla vnitřního hlasu, duchovní vedení, telepatie, moudrost, schopnost kontaktu s Vyšším Já, inteligence, operativnost, odvaha, síla vítěze, analytické myšlení.

Na první pohled se může zdát, že je Uac (6) v rozporu s podstatou Cib. Jeho praktické uzemňující zaměření na Tady a Teď kontrastuje s moudrostí předků a energiemi Staré Duše, které Cib nese. Ale velmi málo energií je tak kompatibilních. Nejvíce praktických znalostí a poznatků zpravidla pochází od Starších, od předků, kteří šli před námi, a kteří nám vydláždili cestu. Učíme se z jejich zkušeností, jejich chyb, jejich vpádů na nezmapovaná území. Ctěte cestu, kterou vám vaši předkové připravili.

CIB TO JE NEJSTARŠÍ STAROVĚKÁ MOUDROST. VNITŘNÍ MOCNÁ SÍLA TOHOTO GLYFU NÁS VYZÝVÁ K TICHÉ INTROSPEKCI, ABYCHOM SAMI ODKRYLI OBLASTI, KTERÉ OBSAHUJÍ MOUDROST CENNĚJŠÍ NEŽ JAKÉKOLIV NÁLEZY ARCHEOLOGICKÝCH POKLADŮ.

ZAMĚŘENÍ NA DNEŠNÍ DEN

Dnes spojím rozum s intuicí, odtrhnu se od „nelidské“ minulosti, uvolním z negativních vztahů a přestanu s bojem, kterému propadá mé ego. Dnes důvěřuji mé mystické moudrosti, s její pomocí vyrovnám všechny rozdíly mezi tím, co vidí pravá a levá mozková hemisféra. Dnes se zbavuji strachu a nedovolím ani mému egu, ani myšlenkám zabloudit do slepé uličky.

Význam glyfu znamená moudrost a karmickou očistu, v yukatanském jazyce představuje světlo svíčky – světlo moudrosti, které pohlcuje tmu. Význam je zrození moudrosti a smrt starých vzorců myšlení. Glyf je spojován se supem, velmi respektovaným ptákem, který čistil svět od všech zbytečných věcí.
Osobnosti narozené v den Cib se podílí na energetické očistě planety, proto jsou často vedeni z jedné akce do druhé. Cib znamená překonávání životních výzev, je to dobrý den zapálit svíčku a odpustit všem, požádat a poskytnout odpuštění, kultivovat soucit. Požádat o mír a harmonii mezi vámi a rodinou.
***
Jsem Cib 6. Děkujeme, že jste se k nám dnes připojili. Těšíme se na každý den sdílení a na den, kdy budete plně se všemi usmířeni. Tento den není tak daleko. I když z vašeho pohledu času musíme ještě mnoho dní počkat. Buďte dobré mysli, protože váš život má potenciál rozvinout se způsobem, jakým si přejete.
Dnes budeme pracovat s jednou z oblastí vnitřního nepokoje, kterou si vyberete. Ať už se jedná o rány minulosti, které chcete léčit nebo chování, které chcete změnit nebo opustit něco, co vám dává pocity něčeho menšího, než je CELISTVOST. Zklidněte se několika hlubokými nádechy a výdechy. Soustřeďte se na svůj dech tak dlouho, dokud nezmizí veškeré napětí v těle. Při dosažení hluboké úrovně relaxace se váš mozek přepne na mozkové vlny théta, které umožňují snadněji uvolnit logickou mysl. Mentálně stiskněte tlačítko, které dočasně vypne levou mozkovou hemisféru. Budete fungovat více pravou hemisférou a to vám umožní úspěšnější léčení.
Pravá hemisféra ukládá vzpomínky všeho, co se stalo během celého života. To neplatí pro logické myšlení, rozsudky, ale jen fakta a emoce. Emoce můžete uvolnit mnohem snadněji, když jste v tomto uvolněném stavu, protože pravá hemisféra emoce prožívá, aniž by cítila potřebu je projevit nebo držet jako to dělá levá hemisféra.
Když budete v tomto stavu klidu, pozvěte problém, se kterým chcete pracovat do popředí svého Vědomí. Pokud jsou s tímto problémem spojené nepříjemné emoce, pak řekněte sami sobě, že chcete pracovat jako pozorovatel, což vás udrží od opětovného prožívání emocí. Je to velmi prospěšné, protože pokud se vrátíte do emocí minulosti a budete nepozorní, můžete tyto emoce prožít znovu.
Nyní se z pozice pozorovatele vraťte zpět k otázce, kterou chcete vyřešit nebo uzdravit či požádat o východisko. Seďte v klidu. Za okamžik začnou přicházet odpovědi. Mnohokrát lidé slyší slova nebo najednou ví, jak věci vyřešit. Někteří mohou vidět jako by byl problém již vyřešen nebo se ukáže určité opatření, které je nutné přijmout pro dosažení určitého cíle. Někdo cítí něco, co spouští paměť nebo přinese řešení. K dispozici máte nekonečný seznam možností. Vaše role je udržet pozornost a nenechat si ujít jemné náznaky, které mohou přinést výsledek.
Tato cvičení mohou vyžadovat mnoho praxe pro ty, kteří nejsou naladěni na své vnitřní vedení a Vyšší Já. Pokud patříte do této kategorie, může být pro vás lepší vrátit se k předchozím Zprávám a pracovat s těmito návrhy. Často je potřeba odstranit několik klíčových kódů přesvědčení, ještě než bude možné pracovat na hlubší duchovní úrovni. To neznamená, že jste někdo „méně než“, to znamená, že každý má svou vlastní cestu a práci na určité úrovni, která je v tu chvíli pro něj nejvhodnější. Neexistuje nic dobré, nic špatné. Vždy je správné načasování, které otevírá dveře k uzdravení aktuálních věcí ve správný čas.
Odcházíme, abyste mohli pokračovat na své dnešní misi uvolňování starých bolestí nebo řešení problémů, které zatěžujÍ vaše srdce. Věřte, že máte schopnost dělat všechno, co si přejete. Kráčejte dnešním dnem s radostí a s vědomím, že svět skutečně stojí za prozkoumání.
FREKVENČNÍ REZONANCE – aktuální sebe-určení
(galaktické energie> vlastní vibrace)
CIB: Strach, obavy, inteligence….
Ve Znamení BOJOVNÍKA jsou zakódovány energie probouzející INTELIGENCI TVŮRCE. Zde se dosahuje nejvyššího stupně zralosti inteligence, přičemž podmínkou k dosažení duchovního stropu inteligence CIB je spojení třech předchozích úrovní (Poutník, Mág, Orel). Protože lidská inteligence je dvoupólová tzn., skládá se z ROZUMU a INTUICE, každá jednostrannost se stává pro člověka problémem, časem často i mučením. Chybný rozvoj inteligence vede k fanatizmu, k patologickému duševnímu přetížení, nebo vzniku mezer v oblasti racionálního uvažování. Ti, kteří úspěšně přešli předchozími úrovněmi (Poutník, Mág, Orel) se přestanou zabývat triviálními věcmi, začnou myslet perspektivně s inteligencí BOJOVNÍKA, mohou odkrýt mnoho skvělých objevů a dosáhnout mnoha úspěchů. Na této úrovni je aktivován nejen racionální rozum, ale hlavně pravá mozková hemisféra – operativní intuice. Pokud vám chybí síly, otevřete své Vědomí moudrosti BOJOVNÍKA. Nezapomínejte na tři předchozí vznešené úrovně, a především aspekt Lásky a čistoty záměrů MÁGA. Síla srdce je základem zdravého vývoje – fyzického i duchovního. Na úrovni BOJOVNÍKA zmizí jakékoliv OBAVY, STRACH i VÁHÁNÍ. Zde se začíná manifestovat Vyšší Vědomí čili duchovní moudrost vašeho Vyššího JÁ.
6. TÓN ROVNOVÁHY – SÍLA VYROVNÁNÍ
Organická rovnováha má kořeny v CELISTVOSTI TOHO, KÝM JSTE. Nechte kořeny svého duchovního růstu prorůst hluboko do Země, buďte schopni rezonovat se VŠÍM, CO JE. Stůjte pevně na Zemi a dovolte vyjádřit své SVĚTELNÉ JÁ. Život začíná ve Vyšším Bytí a odtud stéká na Zemi. Věřte, že i hvězdy mají své kořeny. Ty jsou základem harmonizace procesu změn. Jste svobodní a neomezení ve všem, co děláte. Vy si vybíráte, s kým chcete rezonovat. Vy rozhodujete, kdy dávat, kdy přijímat.
ŠESTKA vás volá, abyste na život reagovali s Láskou, protože jedině tak přinesete NEBE na ZEMI. Ztělesňujte v pozemských věcech to, co je Božské čili svoji Hvězdnou duši. Pouze tehdy, proniknete-li do vibrace NEBE, NEBE sestoupí na ZEMI. Až se vrátíte Domů, ZEMĚ půjde za vámi do NEBE.
ORGANICKÁ ROVNOVÁHA DOPROVÁZÍ NEBE I ZEMI
DO SYMBIOTICKÉ JEDNOTY.
V Tónu ŠESTÉM vstoupí všechny přijaté programy do zóny úspěchu. ŠESTKA je přiřazena k pozemskému prostoru. Na jedné straně se zaměřují síly na moc individuálního Ega, absolutní moc na podporu stagnace, strnulosti a odporu a na druhé straně se koncentrují energie harmonie odmítající pochybnosti zasláním útěchy a úlevy. Tón ŠESTÝ vysílá silné podněty k dosažení cíle. V tento den každá Vlna vkročí na cestu dokončení, což znamená počínající fázi realizace. Pokud v běžící Vlně započal osobní program (naskicovaný v prvních čtyřech dnech), doporučujeme, abyste velmi vědomě zůstali ve svém středu. ŠESTKA vám pomůže vyrovnat se s výzvami.
ŠESTÝ TÓN – PROUD – TOK – SÍLA VYROVNÁNÍ
Plynutí tvoří pohyb – Panta Rhei – nic nestojí na místě. Pohyb uvnitř dimenzionálního prostoru je to, co vytváří čas. ŠESTKA je energie vyjednávání a flexibility. Aby bylo možné zobrazit pohyb v akci – například balet nebo pohyb sportovce, Uac přináší do pohybu dynamiku.
Copyright © 2018 www.mayskykalendar.blogspot.com.

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *