Aktuálně na nebi…

Čtvrtek 20.9. – Luna ve Vodnáři v konjunkci s Marsem, Černou lunou a spodním lunárním uzlem, Slunce nabíhající do kvadrátu se Saturnem.
Ve čtvrtek se na nebi formuje poměrně unikátní stellium planet ve Vodnáři – Luna v konjunkci s Marsem posiluje bojovnost a odhodlání, ale díky současnému „angažmá“ Černé luny také emoční zášť a vzdor. A nemusí zůstat jen u slov.
Tato trojka planet ve znamení svobody, nezávislosti, provokace, chladného odstupu a experimentů zřejmě ve čtvrtek nabudí touhu doslova se utrhnout z řetězu, vymanit se ze stávajících omezení a pořádně od plic si to vyříkat s těmi, kteří jsou potenciálními dusiteli.
Konjunkce Luny se spodním lunárním uzlem pak poukazuje na karmická řešení a vytahování starých témat ze zákoutí časů dávno minulých.
Do konjunkce s Černou lunou se dostává také Mars ve Vodnáři, a tak může následujících 14 dní provázet zvýšená agrese, podrážděnost nebo nejrůznější deviantní formy chování. U řady lidí může jednoduše odpadnout záklopka a může být náročnější zpracovat agresi. V krajním případě může aspekt souviset také se sexuálním násilím nebo kybernetickými útoky.
Ve čtvrtek lze každopádně očekávat mnohé – Vodnář je mimo jiné velkým experimentátorem.
Slunce se naštěstí ještě stále nachází v umírněné a uměřené Panně a nabíhá do kvadrátu se Saturnem v Kozorohu – to může zejména o víkendu vést k ochlazení nebo pociťování větší únavnosti. Slunce se ale současně dostává také do trigonu s Marsem, což posílí i odhodlání a ráznost.

Venuše putuje stále Štírem, podobně jako Jupiter, a tak se lze i nadále dočkat nejrůznějších jízlivostí nebo škodolibostí. Ve vztazích díky kvadrátu s Venuší a Marsem může docházet k zviditelňování rozporů, ty by však měly alespoň částečně vymizet za trigonu Slunce ve Vahách s Marsem ve Vodnáři – rovnodennost se pomalu, ale jistě blíží.

Poslední hitem následujících dní pak bude opozice Merkura na konci Panny s retrográdním Chirónem na samotném začátku Berana. V pátek a o víkendu se tak budou tematizovat různá chronická zranění a lidé mohou být lítostivější, komunikace bude náročnější na domluvu a může docházet ke zbytečným nedorozuměním.

Pěkný čtvrtek všem!

Zdroj: Reflexivní astrologie


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *