Planetární Merkaba aneb přechod do nového paradigma planety

Toto období představuje velmi zásadní proměny na všech úrovních pro všechny žijící bytosti v souvislosti s URYCHLOVÁNÍM AKTIVACE PLANETÁRNÍ MERKABY. V životech mnohých se urychlují určité hloubkové očisty aktivních záznamů v jemněhmotných tělech, s kterými každý přišel do této inkarnace. Jedná se o vyplavování všeho, co je vibrační hustotou na jemněhmotných energetických vrstvách akášického pole nejen lidského vědomí. I místa a prostory mají svou minulost a ta se často aktivuje proto, aby byla přepsána a živlem ohně často proměněna do vyšších frekvencí.

Aktuální solární aktivita je právě elementem ohně a poskytuje v tomto planetárním přechodu velmi důležitou roli. Je to centrální slunce, které maximálně podporuje transmutaci hrubohmotné hustoty vašich těl a vašeho vědomí v jemněhmotný, ÉTERICKÝ STAV FREKVENCE LÁSKY.

Světelná mřížka a celé světelné pole planety ZE-MĚ se připravuje ke stále intenzivnějšímu přechodu do jemněhmotného propojení s vyššími dimenzemi. AKTIVACE PLANETÁRNÍ MERKABY do plného potenciálu postupně nabírá své obrátky a vše, co se odehrává v životech každého je uvolňování hustoty v jemněhmotných tělech. Jedině tak každé lidské vědomí se dokáže pootočit na spirále časoprostoru, která dává do pohybu nové paradigma lidského potenciálu a životního stylu lidstva.

Otevřete se a slaďte se se SPIRÁLOU PLANETÁRNÍ MERKABY a tím si zajistíte plynulý přechod do nového paradigma planety.

Vibrace nového paradigma můžete pociťovat jako: lehkost, euforické emoce lásky, nové vnímání každodennosti bez tíhy minulosti, prožívání pouze přítomného okamžiku, projevení mužské a ženské rovnováhy ve vašem životě, plynulá hojnost, která je stabilitou i bez jakékoliv snahy; menší potřeba spánku i jídla.

– Strážcí projektu NEBE NA ZEMI –

Přijala: Lemiana dne 17.10.2018

www.editasantiago.cz

Foto: Shutterstock


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *