Trecenium IK kin 222 – 234

Trecena je třináctidenní perioda Tzolkinu a začíná vždy číslem 1, ale s rozdílným denním glyfem. Vlnu třinácti Nebes řídí základní energie prvního dne a ovlivňuje všech 13 po sobě jdoucích denních glyfů. Pokud jste si vědomi převládající energie prvního dne, můžete sladit své záměry s touto energií a umožnit, aby se projevila
Tuto časovou třináctidenní Vlnu řídí Ik – nagual elementu Vzduchu, Měsíce a Ducha lidské existence. Ik je také duchovní dech, prána, inspirace, umělecká jiskra, čistička těla, mysli i duše.
Hlavním tématem je VNITŘNÍ DISCIPLÍNA a KOMUNIKACE – nit, která spojuje všechny lidské bytosti a všechny živé věci na Zemi. To znamená být aktivně připojen k mysli, k tělu i k duši a být si vědom živých bytostí, životního prostřední, rodiny, komunity i sebe.

Komunikace zahrnuje všechny formy: verbální, vizuální, sluchovou, kinetickou, emocionální, duševní a duchovní. My jsme ti, kteří mají nejvíce nástrojů a technologií pro komunikaci, ale přitom nejvíce ze všech druhů na Zemi trpíme nedorozuměním.
Takže bez ohledu na to, jestli si myslíte, že jste dobrý komunikátor, mluvčí, řečník nebo ne, když utišíte vnější hlasy společnosti jako marketingové nástroje naší ekonomiky, které nás bombardují na denní bázi, naladíte se na jemnější a čistší frekvence a budete komunikovat na mnohem vyšší a hlubší úrovni nejen s vašimi nejbližšími, ale i celým živým zbytkem planety.
Ironií je, že Vítr je jak silný, tak vrtkavý…… to na druhou stranu umožňuje měnit směr v co nejkratší době, ale pokud jste si vědomi známek a náznaků změn, které mohou být ve skutečnosti jen krátkodobé či pomíjivé, ve skutečnosti hovoří o velkých přicházejících změnách.
V této Treceně není čas na kontrolu nebo pravidla. Je to čas, plynutí, proměnlivosti, experimentování a otevřenosti. Pokud jste za jedno s Větrem, zažijete jiný druh svobody. Komunikace je ve své nejjednodušší podstatě PŘIPOJENÍ nebo SPOJENÍ a chcete-li zažívat propojení nebo připojení, nemusíte nutně trávit čas na sociálních sítích nebo jen telefonovat.
REZONANCE S BOŽSKOU ENERGIÍ IK
OSOBNÍ, GLOBÁLNÍ, PLANETÁRNÍ ÚROVEŇ
Vlna VĚTRU jako poslední bílá Vlna v Tzolkinu s sebou přináší dokončení posledních úprav, takže není divu, že se koncentruje na detaily. Může se tedy stát, že ještě jednou zažijete nečekaný řez a bodnutí jako znamení už posledních oprav. Všechny, i ty nejmenší části, mají obrovský vliv na formu CELKU, proto není překvapením, že budou pečlivě prověřeny. Jelikož Duch proniká absolutně všechno, nezůstane zde ani sebemenší škrábnutí.
V této Vlně dostanete mnoho osobních vzkazů, zejména na pozici „kulatého stolu“ (Tón 12). Můžete spatřit vizi v globálním měřítku, stejně tak i všechny své pocity. Dovolte několikrát se otočit všem informacím před vaším duchovním zrakem a snažte se zachytit jejich podstatu. Uvědomte si, co přinesly energie ČASU do sféry komunikace s vaším Středem díky „leštění“ drobností. Všechny pocity a události těchto dní obsahují konkrétní informace.
Pokud okamžitě nerozpoznáte jejich smysl, dovolte jim počkat v prostoru, nelamte si hlavu mentální akrobacií. Dříve či později, obdržíte potřebné vysvětlení. Na každou otázku dostanete odpověď. Občas je potřeba více času, aby odpověď našla adresáta. V takových případech byste se měli zajímat o bílé pozice Vlny (Vítr kin 222, Spojka 226, Pes 230, Mág 234) jelikož jsou hlavními nositeli informací.
Galaktický Portál otevřený v den IK 1 nastavuje velmi přísnou kontrolu. Magnetický VÍTR důrazně podporuje SÍLU DUCHA. Tento aspekt bezprostředně související s éterickým polem prochází vším, co se v životě manifestovalo, počítá všechny i ty uložené části. Neexistuje tu nic vedlejšího. Z tohoto důvodu Vlna VĚTRU hraje důležitou roli v oblasti komunikace. Zde vám budou odhaleny všechny vnitřní i vnější bariéry, které vám brání v porozumění s lidmi. Všechna omezení podřízená vašemu egu v této Vlně bolestně pocítíte.
PES 9  – ačkoliv není Portálem, hraje zvláštní roli v emocionální sféře. V tento den byste se měli podívat na své emoce. Může se stát, že některé specifické zbytky nevyrovnaných pocitů vyplynou na povrch, aby projevily svoji přítomnost. Pokud se tak stane, berte to jako léčení, anebo jako pokus o uzdravení vašeho ne ještě stabilního emocionálního těla. Těžké otřesy Karmického Času nepochybně zanechaly stopy pozůstatků, které nyní usilují o harmonizaci.
Nezapomeňte, že nejvyšší hodnotou VĚTRU je BEZPODMÍNEČNÁ LÁSKA v partnerských vztazích. Protože stále ještě mohou existovat nezpracované zbytky karmy, využijte každou šanci, která vám bude v této Vlně dána.
Přivítejte dnes Vítr jako Boží Dech, který udržuje existenci. Využijte energii Větru, aby vnesla Lásku a hluboko vyčistila vaše tělo, mysl i Ducha. Tento VÍTR LÁSKY nás bude měnit individuálně, a to se bude odrážet ve Vesmíru jako Vědomí Jednoty.
Přehled Vlny 2/11 – 14/11
IK 1 – galaktický portál
AKBAL 2
KAN 3
CHICCHAN 4
CIMI 5
MANIK 6
LAMAT 7
MULUC 8
OC 9
CHUEN 10
EB 11
BEN 12
IX 13
Copyright © 2018 mayskykalendar.blogspot.com

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *