Strážci Akáši – kódy vašeho fyzického vzhledu

Kódy vašeho fyzického vzhledu.

Milovaní, okolnosti vašeho vstupu do žití zde ve hmotné realitě jsou skutečně mnohovrstevnaté a stejně je tomu tak i pokud se jedná o vaši vědomou volbu příštího fyzického vzhledu. Nejedná se jen o to, zvolit si takové tělo, které mě maximálně podpoří v mém plánu duše pro daný život. Není to pouze o tom, že například duše, která se chystá prožít život veřejně známé inspirátorky a modelky, si zvolí takové fyzické působení, které bude v daném místě a čase považováno většinou lidí za krásné a přitažlivé. Není to zdaleka jen o fyzickém naplnění splněných předpokladů pro to, čemu se duše hodlá ve hmotné zkušenosti věnovat. Jistě většina z vás chápe, že budoucí klavírní virtuos si spíše zvolí takovou kostru, že jeho ruce budou hbité, jemné a prsty spíše štíhlé a delší.
Bytost plánující život v divočině s množstvím fyzické zátěže a překovávání limitů těla, si též zvolí takový tělesný chrám, který bude pro tento plán vhodný. Samozřejmě nezapomínáme, že i v těchto případech duch vítězí nad hmotou a tak některé duše mohou zvolit svůj vzhled a fyzické předpoklady zdánlivě nelogicky, s ohledem na to, co chtějí rozvíjet, avšak z pohledu Akášických záznamů je vidět, že tak učinily záměrně, aby dokázaly bourat limity a tabulková přesvědčení, že například světově proslulá balerína může být jen té či oné výšky a konstituce, olympijský plavec jen stěží bude pod 180 centimetrů a operní umělkyně ze sebe vydá nádherný tón v majestátní síle jen v plném kyprém těle. Ne milovaní, ani v této první vrstvě vnímání a rozhodování a vybírání to není černobílé, dle jednotných pravidel.

Vesmír je multidimenzionální a stejně tak vaše bytost, která v sobě v jediném přítomném okamžiku obsahuje veškeré vaše bytí, vaše vtělení a fyzické podoby….minulé i pravděpodobné budoucí, vaše energie, vědomí a otisk prapodstaty vaší duše ve vašem energetickém poli. Tento otisk se může více či méně projevovat i ve fyzickém vzhledu, podle úrovně vědomí inkarnované bytosti a jejího propojení s vlastní duší nebo může být tento otisk vnímán či spatřen osobami s rozvinutým spirituálním vnímáním.

Mnohé duše volí specifické kódy jejich fyzického vzhledu, které se v obdobách prolínají a opakují většinou jejich inkarnací. Tyto kódy v sobě nesou šifru a připomínku jejich skutečného původu, hvězdného domova a jedinečných duchovních kvalit, které si tyto duše daly za úkol zde šířit. Je to druh pojistky pro rozpomenutí se. Může se jednat například o výšku postavy nad běžný průměr, tvar uší nebo velmi neobvyklou jasnou barvu očí. Je zde mnoho možností. Samozřejmě to neznamená, že všichni vysocí lidé mají hned propojení na elohimské či síriánské energie. A výška nad běžný průměr rozumějte dle místa a lidského národa, kam se duše hodlá inkarnovat. Bude to zcela jiná výška u jižních národů Evropy než na severu mezi skandinávským obyvatelstvem.

Někdy je třeba, aby si člověk během své inkarnace uvědomil a otevřel jistá dávnější traumata či události. Tato traumata mohl sám prožít, ale dokonce i způsobit druhým. Zde mu mohou pomoci jisté znaky, se kterými se již narodil nebo které se mohou náhle projevit…. objevit na fyzickém těle v okamžiku správného kosmického načasování či dokonce v blízkosti konkrétní druhé osoby, která často i nevědomě odemkne bránu společné minulosti.

Otisk některých prožitků a událostí na fyzických tělech z předchozích vtělení je totiž tak silný, že ho nese váš tělesný chrám i v životě či životech příštích, dokud se událost neuzavře.

Mohou to být zvláštní znaménka, jizvy či rýhy, změna pigmentace kůže. Tedy lidé, kteří byli v minulosti uškrceni či oběšeni, mají často na krku jizvu či rýhu. Ale opět si dovolujeme s láskou připomenout, že ne vždy to musí být proto. Lidské tělo je velice citlivé na jakoukoli nerovnováhu a tak i nesprávné uchycení jistých orgánů a tedy trvalý tlak či vychýlení může způsobit vrásku, která se jeví jako zmiňovaná rýha. Je třeba vnímat tyto okolnosti napříč všemi vrstvami vědomí a realit.

Bytosti, které směřují v inkarnaci k vzájemnému osudovému setkání, ať již partnerskému či jinému, často nesou ve svém vzhledu či vyzařování kódy a připomenutí právě pro onu druhou konkrétní osobu.

Ta nemusí na vědomé úrovni tušit, proč je vámi tak přitahována. Může to být rys, který připomene váš vzhled z minulého setkání, specifická chůze, linka horních rtů, způsob jak se usmíváte. Tyto vzájemné kódy si duše před inkarnací vzájemně nahrají do svého pole. Opět jako připomínku, pojistku, že se neminete. Samozřejmě že po chvíli plné vzájemné pozornosti se navzájem zříte i bez těchto fyzických znaků, ale jedná se zde o prvotní zachycení pozornosti.

Jedno z nejsilnějších propojení se všemi vrstvami vaší vlastní bytosti i možnost propojení a poznání s vašimi blízkými je beze sporu skrze vaše oči.

Oči jsou branou, portálem, skrze který můžete nahlédnout a zvědomit, co má být spatřeno a uchopeno. Hledíte li druhé bytosti beze slov a ve vzájemném bezčasém spočinutí do očí, otevíráte si navzájem brány času, odhalujete minulá setkání, existence v jiných dimenzích, ukazujete si vzájemné své vlastní Vesmíry. Nedá se vašimi slovy popsat, co vše můžete postupně takto poznat a odemknout. Vše nemusí být hned na vědomé rovině vaší mysli. Ale dříve či později se to projeví i v této nejhutnější vrstvě. Stejně tak vám drazí doporučujeme využít možných klidných chvil a spočinutí a skrze zrcadlo či odraz vody hledět skrze portál vlastních očí do hloubek svého nitra. Jen to nechte plynout, nenuťte se. Vynechejte konkrétní očekávání. Ideální je opravdu klid bez rušení vnějšími vlivy. Může se stát, že spatříte tváře z vašich minulých a jiných existencí. Nenechte se tímto jevem vylekat. Záleží na vašem vibračním naladění. Mohou se vám zobrazit i vaše stínové záležitosti. Berte to jako dar. Bez hodnocení a souzení.  Když však k sobě i k spatřenému budete přistupovat s pochopením, přijetím a láskou brzy se dostanete do dalších rovin. Je to velmi vhodný způsob pro hlubší navázání komunikace s vaší duší a skrze ni pak se svojí světelnou rodinou.

DOVOLUJI SI SPATŘIT SVOU PRAVOU PODSTATU A PLNÉ PROPOJENÍ SE SVOU DUŠÍ. PŘIJÍMÁM VŠECHNY SVÉ ASPEKTY DO CELISTVOSTI S POCHOPENÍM A LÁSKOU. OTEVÍRÁM BRÁNU SVÉHO VNÍMÁNÍ PRO POSTUPNÉ NAZÍRÁNÍ A UKOTVENÍ VŠECH MÝCH SCHOPNOSTÍ A DARŮ NAPŘÍČ PROSTOREM A ČASEM SEM DO FYZICKÉ REALITY PRO NEJVYŠŠÍ DOBRO SVÉ I DRUHÝCH A SPOLEČNOU TVORBU NEBE NA ZEMI.

S láskou Strážci Akáši a Ramona Siringlen.

Čtení z Akášických záznamů na dálku, osobní konzultace, transformační aktivační sezení a meditace na míru – pozitivní změny ve vašem podvědomí pro šťastnou tvorbu vašeho života.

Článek je možno libovolně šířit, avšak prosím v nezměněné podobě, s uvedením autora a s aktivním odkazem na webové stránky http://www.cestasramonou.cz. Děkuji.


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *