Jsme mnohem víc, než víme

Před dlouhou dobou jsme se propadli z vysokého stavu vědomí dolů a teprve nyní se v nás začínají objevovat vzpomínky na to, co jsme zapomněli. Květ života existoval a znalo ho vše živé. Kdekoli jinde se ví, že je to vzorec stvoření, cesta dovnitř a ven; duch nás z této posvátné geometrie stvořil. Je to vepsáno v našich tělech, tyto informace jsou prastaré. Thovt, vysoký mistr z Atlantidy, Egypta a Řecka, on zejména poskytl tyto rozsáhlé informace autorovi.
Žijeme ve zlomovém okamžiku pozemské historie. Svět dramaticky prožívá metamorfózu. Tím, že pochopíme náš současný stav, dokážeme se otevřít potenciálu nového rozšířeného vědomí, novému lidství na této planetě. Kniha Drunvalo Melchizedeka přináší informace podložené vědeckými i matematickými důkazy, jak jsme se my, spirituální bytosti, ocitli ve fyzickém světě….

Díky jistým událostem před 16 až 13 tisíci lety, kleslo lidstvo z velmi vysokého stavu a propadlo se mnoha dimenzemi a mezistupni s rostoucí hustotou až do této 3.dimenze. Bylo to jako pád do volného prostoru, ocitli jsme se v nekontrolovatelné spirále vědomí, v nezvladatelném stavu. Došlo zde k fyziologickým změnám a ke změně funkčního pojetí Reality. Nejdůležitější změna nastala ve způsobu dýchání prány, což je životní energie univerza. Prána je pro naše přežití mnohem důležitější nežli vzduch, voda, jídlo; způsob, jak dostáváme tuto energii do svých těl, zásadně ovlivňuje naše vnímání Reality. Pránická energie byla dříve vedena středem žlázy šišinky, která byla kulatá, vypadala jako oko velikosti pingpongového míčku, byla dutá, v otvoru čočka zaostřovala světlo, uvnitř byly receptory barvy. Z pohledu šišinky zjistíme, že vše je posvátnou geometrií a pochopíme, jak přesně byla realita stvořena.
Vše se nachází uvnitř nás, ale k tomuto chápání nemáme přístup, protože jsme během pádu ztratili svoje vzpomínky a bez nich dýcháme odlišně. Začali jsme dýchat nosem a ústy a vedení prány mimo žlázu znamenalo rozdílné, polaritní vidění, mozková žláza šišinka degenerovala na velikost uschlého hrášku. Výsledkem bylo myšlení, že jsme uvnitř těla a z něho se díváme ven a jsme jaksi odděleni od toho, co je tam, což je naprostá iluze, mája. Prošli jsme mutací, jinak řečeno pochroumaly se chromozomy. Nad Zemí svítí červená kontrolka již 13 tisíc let a mnoho bytostí a úrovní vědomí spolupracuje na tom, aby rozřešilo otázku, jak nás navrátit zpět na cestu (DNA), kde jsme byli před tím. Bytosti ze všech koutů univerza se nám pokoušely s naším problémem pomoci, prováděly s námi experimenty, někdy legální cestou, někdy bez povolení.
Pro bytosti existující v přirozeném stavu, nikoli na úrovni Pádu, je normou, že se snaží uvědomit se na několika úrovních vědomí najednou. Pro nás, kteří jsme po Pádu, je naše trojrozměrné vědomí odděleno od našich vyšších aspektů, a proto jsme si vědomi pouze toho, co se děje zde na Zemi; ve skutečnosti však existujeme přinejmenším na pěti, možná na více úrovních. Proto spojení s naším vyšším Já i nejvyšším Já je pravděpodobně tou nejdůležitější věcí, jaká se může udát v našem životě. Jakmile se spojíme s našimi Já, dostaneme absolutně jasné informace, jak postupovat krok za krokem jakoukoli realitou a jak sami sebe dovést zpět domů, do plného vědomí Boha. Návrat do našeho původního stavu je přirozeným procesem, který může probíhat snadno, ale i obtížně, a to v závislosti na našich modelech víry.
Před Pádem jsme znali a zapomněli, že geometrická energetická pole okolo našich těl mohou být zvláštním způsobem roztočena za účasti našeho dechu. Tato pole obvykle rotují rychlostí blízkou rychlosti světla. Po Pádu se rychlost zmenšovala, až se pohyb zastavil. Pokud se toto pole vrátí do svých otáček, zve se Mer-Ka-Ba a poskytuje nám rozšířené vědomí o tom, kdo jsme, spojuje nás s vyššími rovinami vědomí a dokážeme si vzpomenout na nekonečné schopnosti naší bytosti. Mer-Ka-Ba je proti sobě rotující pole světla, jež vytváří současně duch i tělo. Je to jakési vozítko pro přesun z jednoho světa či dimenze do druhé a kromě pohybu různými realitami může také realitu tvořit. Božská láska zvaná někdy ničím nepodmíněná láska, všedávající, je primárním faktorem pro to, aby se Mer-Ka-Ba stala opět živoucím polem světla, bez božské lásky je pouze strojem. Když se spojíme s naším vyšším Já, vše ostatní bude automaticky následovat. Budeme stále žít svůj život, ale vše, co uděláme, bude mít velkou sílu a v našich činech, myšlenkách a emocích bude moudrost.
Když jsme prodělali Pád, rozštěpili jsme se ve skutečnosti do tří, ale především do dvou hlavních prvků, mužského a ženského. Pravá hemisféra ovládá levou stranu našeho těla, to je naše ženská složka. V ženské složce jsou naše psychické a emocionální aspekty života. Tato složka ví, že je pouze jeden Bůh a vše je jednota. Tato složka sebou nenese mnoho
problémů. Problém spočívá v mužské složce, v levé polovině mozku. Povaha orientace mužské hemisféry má logickou složku dominantní, ženská orientace ji má potlačenou. Levá hemisféra nepozná, že Jednota existuje beze vší pochybnosti a proto mysl zůstane oddělena od celistvosti a plnosti svého potenciálu; dokonce i na Boha pohlíží z hlediska duality, jako na dva póly světla, na světlo a temnotu. Proto oficiální věda musí být ve hmotné dimenzi oddělena od takových zdrojů, jako jsou např. paranormální jevy. Projevují se tak muži, kteří říkají ženě, že její pocity nejsou právoplatné a že pouze logika je věrohodná a pravdivá a že se tudíž musíme řídit logikou. Žena nemá mužskou logiku, ona zná jinou cestu, cestu samotného života, ten plyne, a žena má rovněž pravdu. Mysl nikdy nepozná Realitu, dokud vše neprožije v srdci. Muž a žena se vzájemně doplňují. I kdyby existovala nepatrná pochybnost o Jednotě, aspekt levé hemisféry nás bude brzdit a nikdy nedokážeme chodit po vodě.
Spirituální zdraví se vrací skrze vyrovnanost. Pokud vidí levá hemisféra ve všem absolutní Jednotu, začíná se uvolňovat a umožňuje integrovat obě protichůdné strany mozku a synchronizovat je. Po té začne šišinka fungovat odlišným způsobem, pak lze během meditace zaktivovat světelné tělo a může začít celý proces regenerace a obnovení naší předchozí vyšší roviny vědomí, je to proces růstu. Jakmile se Mer-Ka-Ba otáčí, můžeme velmi rychle dosáhnout pozoruhodných výsledků. Mnoho idejí a faktů, které jsme se učili ve škole, už neplatí a lidé po celém světě si to začínají uvědomovat

Zdroj: Rimin Naren Zen


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *