Aktuálně na nebi…

Středa 5.12. – Luna ve Štíru v sextilu s Plutem v Kozorohu, večer v konjunkci s Merkurem ve Štíru, Slunce ve Střelci v přesném kvadrátu s Neptunem v Rybách, Mars konjunkce Ryby. Zvýšená možnost infekcí, pohled do vnitřností i vůle, zpomalující Merkur – zvýšená míra dopravních nebo technických komplikací zejména ve čtvrtek, ale částečné zpomalení už ve středu.

Po relativně baladickém úterý přijde koncentrovanějí středa, nadále s Lunou ve Štíru, tentokrát v sextilu s Plutem v Kozorohu a k večeru v konjunkci s Merkurem. Zde pozor na přílišnou subjektivitu nebo pomstychtivost v komunikaci, fanatismus nebo umanutost. Luna ve Štíru v sextilu s Plutem také přinese pohledy „do útrob“ a nepřikrášlenou realitu, Pluto v Kozorohu posílí ale i vůli a výkonnost.

Další dominantou konstelace je nadále výrazná neptunskost, což přispívá k vnímavosti, obětavosti, ale také k šíření infekčních chorob a slabší imunitě. Děti narozené tento týden mohou mít sníženou obranyschopnost, a naopak zvýšený sklon k alergiím, budou ale duchovně založené, senzitivní a soucitné.
Mars v Rybách v konjunkci s Neptunem dále nepodporuje rozhodnost a nutí spíše k jakési setrvačnosti.

Ve středu také vrcholí sextil Slunce s černou lunou ve Vodnáři, takže se mohou rozehrávat hry ega, ale roste i vzdor a sklon provokovat. Černá luna posiluje také nezávislost, podobně jako opozice Venuše ve Štíru s Uranem v Beranu.
Jupiter ve Střelci přesto posiluje i smysl pro humor a otevřenost, štírsko-chirónský působení Chiróna ale vede i ke komunkačním zraněním nebo smutku, takže Jupitera může přebíjet.

Pěknou středu všem!

Zdroj:Reflexivní astrologie


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *