Nová Balance v systému Aura-Soma

Královna Mab

B116 – Královská modrá/Magenta

Narozená: 14. ledna 2019, ve 14.hod GMT

Miluj všemi smysly a prožívej hloubku své schopnosti milovat. Nauč se pozorně vnímat detaily a otevři se tomu, co se kolem odehrává. Komunikace s božstvím. Mateřská láska v našem nitru, její bezpečí a jistota. Vnitřní dítě v nás si vzpomíná na prvotní volání světa. S jasnou myslí vnímáme rozměry své duše. Laskavost k sobě sama přináší mír a harmonii do vědomí.

Královská modrá nás vede k pohledu do nitra, k vnímání podstaty sebe sama, namísto pozorování vnějších projekcí.

B116 je světlejší obdoba B0, Duchovní záchrany, s tím, že se zde královská modř spojuje s magentou v její jasné podobě, ne s tmavou magentou jako v B0.

Světlá magenta je barvou, která nám pomáhá vnímat sami sebe bez hodnocení a odsuzování. Podporuje integraci, propojování jednotlivých aspektů nás samotných a usmíření vnitřních konfliktů, které začnou nevyhnutelně vyplouvat, když se ponoříme do hlubších rovin našeho nitra.

Světlá magenta je barvou božské lásky, která stejnou měrou přichází ke všem aspektům života. Učí nás vnímat sebe sama, naše vztahy s druhými lidmi i s přírodou a světem kolem nás bez pout konvencí a posuzování.

Tato lahvička nás pomáhá spojit s podstatou života – našeho i toho, který je kolem nás, v přírodě. Učí nás bezvýhradné lásce ke všem drobným aspektům každodenního života a pomáhá nám pochopit jejich význam.

S její pomocí můžeme proniknout hlouběji do tajů naší životní cesty a vidět její smysl a účel na plátně života.

Královna Mab je vílí královna.

Objevovala se v mnoha různých teologických i uměleckých dílech i v irském folkloru, pod různými jmény: Maebh, Medb nebo Maeve. Medb je keltská vládkyně, Bohyně války a plodnosti. Percy Bysshe Shelley napsal báseň, ve které ji označuje za „Královnu kouzel“, která ukrývá tajemství lidského světa, zná minulost, a tedy i všechna seminka, ze kterých vychází současnost. Je duchem přírody, který stejnou měrou podporuje všechna stvoření.

 

Zdroj: https://www.barevnysvet.eu/


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *