Aktuálně na nebi…

Úterý 12.2. – Luna v Býku v trigonu se Saturnem v Kozorohu a následně v trigonu s Plutem. Pevné, pracovně laděné konstelace a impulzivní konjunkce Marse v Beranu s Uranem – výkonnost i touha po změně. Asertivní projevení vlastních potřeb.

V úterý Luna proplouvá stabilizujícím a pevným znamením Býka, nejdříve v trigonu se zásadovým Saturnem v Kozorohu, následně v silně výkonostním a produktivistickém trigonu s Plutem v Kozorohu.

V úterý by tak měla růst zodpovědnost, ale také důraz kladený na materiální statky. Kombinace Býka a Kozoroha zřejmě povede k produkci praktických výsledků, systematickému přístupu a také k větší názorové pevnosti.

Mars v Beranu se dostává do přesné konjunkce s Uranem, která vyvrcholí během středy a čtvrtka, a tak se může tematizovat potřeba prolomit zeď z případných bariér, jednat na vlastní pěst a jednoznačně a asertvině se projevit.

Samotný Mars v Beranu vypovídá o zesílené přímočarosti, v konjunkci s Uranem je pak přímočarost zdvojnásobena, stejně jako netrpělivost a sklon řešit veškeré záležitosti v maximálním možném tempu. Může růst také vzdor a impulzivnost nebo sklon k nehodám z rychlosti. Vyloženě zbrklé kroky by ale přesto měla brzdit rozvážná Luna v Býku v aspektu se zodpovědnými planetami v Kozorohu.

Kooperace ale přesto může být horší, protože Mars v konjunkci s Uranem v Beranu značně posilují také tvrdohlavost a souběžně za konjunkce Slunce ve Vodnáři s černou lunou i různé rebelské kroky.

Odpolední kvadrát mezi Lunou v Býku a Sluncem ve Vodnáři pak může přinést také uvědomění malých rozporů uvnitř vztahů nebo rozporů mezi vědomými a nevědomými potřebami.

Krásné úterý všem!

Zdroj: Reflexivní astrologie


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *