Aktuálně na nebi…

Víkend s Lunou v Raku – Luna v Raku v trigonu s Neptunem a v sobotu odpoledne a především večer v opozici se Saturnem, Slunce na konci Vodnáře v přesném sextilu s Uranem v Beranu. Merkur v sextilu s Venuší směřuje do konjunkce s Neptunem, Venuše v Kozorohu v konjunkci se Saturnem.

Víkend tentokrát přináší Lunu v Raku, v sobotu dopoledne a kolem poledne v harmonickém trigonu s Neptunem a s Merkurem v Rybách. První část dne tak může být lehce zasněná, umělecká, pohodová a spíše intuitivní, v druhé části dne se bude zpřesňovat opozice se Saturnem v Kozorohu a poroste smysl pro pravidla, řád a disciplínu.
Pozdní odpoledne a večer tak mohou přinést zvýšenou potřebu organizovat, třídit nebo uklízet, která by měla vyvrcholit za nedělního dopoledne a opozice Luny v Raku s Plutem v Kozorohu, v sobotu večer se ale mohou dostavit také pocity omezení, zablokování nebo narážení na překážky.

Venuše v Kozorohu v konjunkci se Saturnem zvýšenou měrou akcentuje zodpovědnost a smysl pro pravidla, Merkur v Rybách nabíhající do konjunkce s Neptunem (vyvrcholí v pondělí) naopak bude inklinovat k intuitivním řešením, volnému plynutí a chaosu. Koncentrace nemusí být zrovna stoprocentní, i když přísnost bude paradoxně větší.

Merkur v Rybách v sextilu s Venuší v Kozorohu pak podporuje také přátelskost, ale celkově spíše introspekci a ponor do vlastního nitra.

Slunce na konci znamení Vodnáře v sextilu s Uranem v Beranu podporuje svobodomyslnost, nezávislost, inovativnost a také temperament, což by mělo vydržet minimálně do úterý, kdy přestoupí do Ryb a aspekt se postupně rozvolní.
Podobně Mars v Býku v rozvolňující se konjunkci s Uranem v Beranu nadále podporuje spíše individualismus, netradiční řešení nebo někdy až sklon k ukvapenému jednání (a opět je tu vidět rozpor s nastavením nebo očekáváním Venuše v Kozorohu v konjunkci se Saturnem), postupně by ale měla převážit rozvaha a pevný vytrvalý přístup. O víkendu ale činorodost může být ještě hodně velká a Luna v Raku by měla pobízet také k obratu do rodiny a ke kořenům i k rodinným setkáním.

Krásný víkend všem!

Zdroj: Reflexivní astrologie


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *