Horoskop na týden od 18. února 2019

Následující týden nabídne dvě hlavní témata. Prvním z nich jsou možné nesnáze a omezení v oblasti partnerských vztahů a lásky. A tím druhým pak posílení duchovního rozměru a příležitost k rozpouštění škodlivého ega.

V pondělí vytvoří Venuše konjunkci se Saturnem v Kozorohu, v sobotu se následně spojí s Plutem. To jsou poměrně náročné energie, které vzájemné soužití rozhodně neusnadňují. Na romantiku to opravdu nevypadá, menší krize se vyloučit nedá. Přesto se tento čas dá využít konstruktivně. Zjistěte, jak jste s partnerem na tom. Zkrátka jaká je realita. Jak je vztah ve skutečnosti funkční, jak je váš partner spolehlivý, jestli je vám věrný.
Následně, když se nebudete bát najít problémy a pojmenovat je, zkuste je zkrátka napravit a vyčistit. Jsou to nepopulární věci a lidé by kolikrát radši měsíce a roky dělali, že o žádných problémech neví, ale když se těmto tématům přestanete vyhýbat, váš vztah to prostě posílí. Případně neposílí:), ale ruku na srdce – kdo ve skutečnosti stojí o partnera, kterému se nedá věřit či herce, jenž to s vámi nemyslí vážně? Vztahy zkrátka musí fungovat, a pokud nefungují, je potřeba s tím něco dělat. Je možné, že během tohoto týdne si na mě vzpomenete:).

Věřím ale, že to nebude tak zlé. Hlavně proto, že se nám v úterý Slunce přesouvá do láskyplného znamení Ryb. Merkur navíc vytvoří v Rybách konjunkci s Neptunem a následně kvadraturu s Jupiterem. A protože Mars před pár dny opustil znamení Berana, výsledné působení bude výrazně ochuzené o ty nejnižší projevy ega. Naopak, naše myšlenky a slova nebudou nastavené útočně a kriticky, nýbrž spíše klidně a smířlivě. Pod vlivem těchto konstelací se samozřejmě předchozí odstavec o Venuši a dělání pořádku v partnerských vztazích bude číst o něco lépe. Protože kterákoli třecí plocha nebo nepohoda by měla být bez horkých hlav řešitelná, se zvýšenou ochotou k ústupku, odpuštění a dohodě.Mimochodem, najdete-li příležitost, pokuste se úterní konjunkci mezi Merkurem a Neptunem v Rybách využít pro jakékoli duchovní obohacení, uměleckou inspiraci nebo třeba meditaci. Přesná bude krátce po půl osmé ráno a citlivějším jedincům nabídne snadné napojení na fascinující zdroj lásky a duchovní moudrosti. Mějte se krásně!Veronika Navrátilová, web – ctuhoroskopy.cz

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *