Milujte všechno takové, jaké to je

Způsob, jakým vidíte svět, závisí na vaší úrovni vibrace. Když se vaše vibrace změní, celý svět bude vypadat jinak. Když jste šťastní, zdá se vám, že se na vás všichni lidé usmívají. Zvýšit frekvenci vibrace můžete tím, že budete cítit víc lásky. Snažte se milovat své negativní pocity, svou nudu i zoufalství. Je to neuvěřitelné, ale změna obsahu vaší mysli vaši vibraci nezmění.

Chcete-li dosáhnout vyšší úrovně vědomí, je naprosto zbytečné, abyste měnili své myšlenky, svou víru, své chování, své bydliště nebo své přátele.

Není náhodou, že jste tam, kde jste, a tak vám neuškodí, když nejdřív změníte svůj postoj, než uděláte nějakou jinou změnu. Jinak se může stát, že budete poletovat po celém světě a hledat to správné místo a ani moře nekonečné blaženosti se vám nebude zdát dost dobré.

Berte si s sebou své já, kamkoli jdete. Jak se říká v zenu: Nemůžete-li to najít tam, kde stojíte, kde byste to chtěli hledat? Ve vesmíru nemůžete být někde jinde než mezi sobě rovnými. Změna, kterou hledáte, není v našich čtyřech dimenzích, spočívá v tom, abyste hlouběji postoupili v tom, co jste, kde jste.

Thaddeus Golas, Líného muže/ženy cesta k osvícení


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *